Chord Proliman Joyo Ninggal Cerito - Soepardi | Inschord

Chord Proliman Joyo Ninggal Cerito - Soepardi

Gunakan Tool Controls di bawah ini untuk mengatur ukuran teks, auto scrolling down dan juga transpose chord. Enjoy The Song !!!

Chord Proliman Joyo Ninggal Cerito - Soepardi :

Lirik Proliman Joyo Ninggal Cerito - Soepardi :

Intro : D F# Bm E
        G Gm D A

D         A             G
gemerlape lintang wengi iki
         D
sing tak sawang
   G          A           D
ngilengke aku marang sliramu..
  Em          Bm
bebarengan nyawiji..
    G      A   D
ono ning kuto iki..
      Em          A            D  A
njogo roso ngukir tresno neng ati..

D         A
ora bakal lali
      G          D
dungo iki kanggo sliramu
  G        A         D
mugo iso dadi pengarepanku..
 Em        Bm        G        A   D
ananing saiki.. bedo sing tak lakoni..
     Em
kowe lungo ninggal loro
      F#
kabeh wis mbok blejani..

Music : G A F#m Bm Em  F#

Reff :
  Bm                 F#m
  proliman joyo ninggalke cerito loro
  Em       A          D            F#
   sampek ati sliramu ninggalne aku..
  G               D       Bm
  aku neng kene.. nguatke ati..
  Em        A
   ngempet eluh tangis
          D
  sing raiso tak apusi..

    G                        D        Bm
  cukup ku berkorban.. cukup aku bertahan..
    Em       A               D
  gede egomu sing ngambyarke kabeh impian..

Music : D A G D
        G A D..
        Em Bm G A D
        Em A D..

D         A
ora bakal lali
      G          D
dungo iki kanggo sliramu
  G        A         D
mugo iso dadi pengarepanku..
 Em        Bm        G        A   D
ananing saiki.. bedo sing tak lakoni..
     Em
kowe lungo ninggal loro
      F#
kabeh wis mbok blejani..

Music : G A F#m Bm Em  F#

Reff :
  Bm                 F#m
  proliman joyo ninggalke cerito loro
  Em       A          D          F#
   sampek ati sliramu ninggalne aku..
  G               D       Bm
  aku neng kene.. nguatke ati..
  Em        A
   ngempet eluh tangis
          D
  sing raiso tak apusi..

  Bm                   F#m
  proliman joyo ninggalke cerito loro
  Em       A          D          F#
   sampek ati sliramu ninggalne aku..
  G               D        Bm
  aku neng kene.. nguatke ati..
  Em        A
   ngempet eluh tangis
          D
  sing raiso tak apusi..

    G                        D        Bm
  cukup ku berkorban.. cukup aku bertahan..
    Em       A               D
  gede egomu sing ngambyarke kabeh impian..
gemerlape lintang wengi iki
sing tak sawang
ngilengke aku marang sliramu..
bebarengan nyawiji..
ono ning kuto iki..
njogo roso ngukir tresno neng ati..

ora bakal lali
dungo iki kanggo sliramu
mugo iso dadi pengarepanku..
ananing saiki.. bedo sing tak lakoni..
kowe lungo ninggal loro
kabeh wis mbok blejani..

Music...

Reff :
  proliman joyo ninggalke cerito loro
  sampek ati sliramu ninggalne aku..
  aku neng kene.. nguatke ati..
  ngempet eluh tangis
  sing raiso tak apusi..

  cukup ku berkorban.. cukup aku bertahan..
  gede egomu sing ngambyarke kabeh impian..

Music...

ora bakal lali
dungo iki kanggo sliramu
mugo iso dadi pengarepanku..
ananing saiki.. bedo sing tak lakoni..
kowe lungo ninggal loro
kabeh wis mbok blejani..

Music...

Reff :
  proliman joyo ninggalke cerito loro
  sampek ati sliramu ninggalne aku..
  aku neng kene.. nguatke ati..
  ngempet eluh tangis
  sing raiso tak apusi..

  proliman joyo ninggalke cerito loro
  sampek ati sliramu ninggalne aku..
  aku neng kene.. nguatke ati..
  ngempet eluh tangis
  sing raiso tak apusi..

  cukup ku berkorban.. cukup aku bertahan..
  gede egomu sing ngambyarke kabeh impian..

Kunci Gitar Lainnya :

Formulir Kontak

Name

Email *

Message *

Enter Artist Name or Song Title