Chord Sebaro Sedelo - Om Wawes feat. Pendhoza | Inschord

Ad Unit (Iklan) BIG

Histats

Chord Sebaro Sedelo - Om Wawes feat. Pendhoza

Gunakan Tool Controls di bawah ini untuk mengatur ukuran teks, auto scrolling down dan juga transpose chord. Enjoy The Song !!!

Chord Sebaro Sedelo - Om Wawes feat. Pendhoza :

Lirik Sebaro Sedelo - Om Wawes feat. Pendhoza :

Intro : D  E  Bm C# F#m
        D  E  Bm C# F#m

A                   D
wis tak lilakke awakku..
  Bm                 E
lungo mergo kewajibanku..
   C#m                     F#m
ra tau nyanding kuwi wis biasa..
           D         Bm        E
sing tak pengen kowe tetep setia..

 A                   D
ojo senengmu salah paham..
    Bm                  E
yen aku durung ngekei kabar..
  C#m                 F#m
kabeh iki butuh perjuangan tenan
       D       E       A
njogo ati.. mergo keadaan..

  F#m          C#m
wingi ngucap kangen
         D         A
lewat telfon karo aku
  F#m         C#m
bakal nunggu aku
          D         A
senajan suwene lungaku
 F#m       C#m
usapen eluhmu
            D        A
sing nggawe kowe ra ayu
 Bm                        E
aku mesti bali.. dinggo sliramu.. hoo..

Reff :
        D                     E
  selawase kowe tetep ning atiku..
           C#m                    F#m
  senadyan rogomu ora ning sandingku..
           D
  mung iso nyawang fotomu
             E
  nggo tombo kangen atiku

          D                  E
  sak tenane.. ati iki ora lilo
           C#m                   F#m
  nanging aku kudu tetep biso nrimo..
             D
  ninggalke sliramu lungo
            E               A
  tak jaluk kowe.. sabaro sedelo..

Music : D  E  C#m  F#m  D  E

       F#m                     D
sing sabar nadyan ngeten ra barengan
         A                     E
tresno kuwi pancen butuh penjuangan
        F#m                 D
eling dalan ojo nganti kelentrang
              A               E
kowe kudu ngerti aku wedi kelangan
        F#m                      D
setio kuwi pancen angel le nglakoni
         A                  E
aku percoyo kowe iso njogo ati
          F#m                  D
senajan kangen aku pamit ora bali
         A                         E
nanging aku yo mung kowe sing nduweni..

Reff :
        D                     E
  selawase kowe tetep ning atiku..
           C#m                    F#m
  senadyan rogomu ora ning sandingku..
           D
  mung iso nyawang fotomu
             E
  nggo tombo kangen atiku

          D                  E
  sak tenane.. ati iki ora lilo
           C#m                   F#m
  nanging aku kudu tetep biso nrimo..
             D
  ninggalke sliramu lungo
            E               A
  tak jaluk kowe.. sabaro sedelo..

        D                     E
  selawase kowe tetep ning atiku..
           C#m                    F#m
  senadyan rogomu ora ning sandingku..
           D
  mung iso nyawang fotomu
             E
  nggo tombo kangen atiku

          D                E
  sak tenane.. ati iki ora lilo
           C#m                 F#m
  nanging aku kudu tetep biso nrimo..
             D
  ninggalke sliramu lungo
            E               A
  tak jaluk kowe.. sabaro sedelo..

Outro : D-D A-A
wis tak lilakke awakku..
lungo mergo kewajibanku..
ra tau nyanding kuwi wis biasa..
sing tak pengen kowe tetep setia..

ojo senengmu salah paham..
yen aku durung ngekei kabar..
kabeh iki butuh perjuangan tenan
njogo ati.. mergo keadaan..

wingi ngucap kangen
lewat telfon karo aku
bakal nunggu aku
senajan suwene lungaku
usapen eluhmu
sing nggawe kowe ra ayu
aku mesti bali.. dinggo sliramu.. hoo..

Reff :
  selawase kowe tetep ning atiku..
  senadyan rogomu ora ning sandingku..
  mung iso nyawang fotomu
  nggo tombo kangen atiku

  sak tenane.. ati iki ora lilo
  nanging aku kudu tetep biso nrimo..
  ninggalke sliramu lungo
  tak jaluk kowe.. sabaro sedelo..

Music...

sing sabar nadyan ngeten ra barengan
tresno kuwi pancen butuh penjuangan
eling dalan ojo nganti kelentrang
kowe kudu ngerti aku wedi kelangan
setio kuwi pancen angel le nglakoni
aku percoyo kowe iso njogo ati
senajan kangen aku pamit ora bali
nanging aku yo mung kowe sing nduweni..

Reff :
  selawase kowe tetep ning atiku..
  senadyan rogomu ora ning sandingku..
  mung iso nyawang fotomu
  nggo tombo kangen atiku

  sak tenane.. ati iki ora lilo
  nanging aku kudu tetep biso nrimo..
  ninggalke sliramu lungo
  tak jaluk kowe.. sabaro sedelo..

  selawase kowe tetep ning atiku..
  senadyan rogomu ora ning sandingku..
  mung iso nyawang fotomu
  nggo tombo kangen atiku

  sak tenane.. ati iki ora lilo
  nanging aku kudu tetep biso nrimo..
  ninggalke sliramu lungo
  tak jaluk kowe.. sabaro sedelo..

Kunci Gitar Lainnya :

Formulir Kontak

Name

Email *

Message *

Enter Artist Name or Song Title