Chord Demi Kowe - Pendhoza | Inschord

Ad Unit (Iklan) BIG

Histats

Chord Demi Kowe - Pendhoza

Gunakan Tool Controls di bawah ini untuk mengatur ukuran teks, auto scrolling down dan juga transpose chord. Enjoy The Song !!!

Chord Demi Kowe - Pendhoza :

Lirik Demi Kowe - Pendhoza :

Intro : Cm G# A# D# G
        Cm G# A# D#..

D#                  Gm
dik aku bali.. arep nepati janji
    G#      A#         D#
tak jaluk kowe ra ngapusi..
D#                    Gm
lungaku wingi.. amung golek rejeki
    G#             A#        D#
tak buktekke kowe ojo mbedo ati..

      G#
wes seprene suwene
      D#
aku lungo ninggal kowe
 G#           A#            D#
adoh paran yo mung dinggo kowe..

Reff :
   Cm                     G#
  aku lilo adoh omah adoh wong tuwo
         A#                     D# G
  demi kowe ben supoyo tetep mulyo..
      Cm
  tresnaku ra bakal ilang
          G#
  senajan adoh paranku
       A#                   D#
  setiaku karo kowe tekan matiku..

    Cm
aku lungo ra ngilang nanging mergo kahanan
    G#
aku ora ngapusi bakal tak perjuangkan
  D#
mikir masa depan karo golek modal
    A#
dinggo sesuk rabi duduk di pelaminan
        Cm
mugo gusti ngijabahi aku kowe dadi siji
      G#
bakal urip bebrayan ojo wedi kelangan
 D#
aku ning sandingmu ngancani uripmu
   A#
mergo yo mung kowe sing gawe seneng atiku

      G#
wes seprene suwene
      D#
aku lungo ninggal kowe
 G#           A#            D#
adoh paran yo mung dinggo kowe..

Reff :
   Cm                     G#
  aku lilo adoh omah adoh wong tuwo
         A#                     D# G
  demi kowe ben supoyo tetep mulyo..
      Cm
  tresnaku ra bakal ilang
          G#
  senajan adoh paranku
       A#                   D#
  setiaku karo kowe tekan matiku..

          Cm
mergo tresno aku biso adoh paran njogo roso
G#
godaan teko nanging aku ora ngiwo
      D#
saiki wis urip bareng susah seneng dilakoni
      A#
ono kowe aku wani ngadepi urip iki
  Cm
matur suwun wis gelem nompo aku
   G#
sampun percoyo karo janji janjiku
  D#
bakal tak jogo tekan ing patiku
    A#
kanggoku awakmu kuwi harga diriku

      G#
wes seprene suwene
      D#
aku lungo ninggal kowe
 G#           A#            D#
adoh paran yo mung dinggo kowe..

Reff :
   Cm                     G#
  aku lilo adoh omah adoh wong tuwo
         A#                     D# G
  demi kowe ben supoyo tetep mulyo..
      Cm
  tresnaku ra bakal ilang
          G#
  senajan adoh paranku
       A#                   D#
  setiaku karo kowe tekan matiku..

   Cm                     G#
  aku lilo adoh omah adoh wong tuwo
         A#                     D# G
  demi kowe ben supoyo tetep mulyo..
      Cm
  tresnaku ra bakal ilang
          G#
  senajan adoh paranku
       A#                   D#   G Cm
  setiaku karo kowe tekan matiku..
dik aku bali.. arep nepati janji
tak jaluk kowe ra ngapusi..
lungaku wingi.. amung golek rejeki
tak buktekke kowe ojo mbedo ati..

wes seprene suwene
aku lungo ninggal kowe
adoh paran yo mung dinggo kowe..

Reff :
  aku lilo adoh omah adoh wong tuwo
  demi kowe ben supoyo tetep mulyo..
  tresnaku ra bakal ilang
  senajan adoh paranku
  setiaku karo kowe tekan matiku..

aku lungo ra ngilang nanging mergo kahanan
aku ora ngapusi bakal tak perjuangkan
mikir masa depan karo golek modal
dinggo sesuk rabi duduk di pelaminan
mugo gusti ngijabahi aku kowe dadi siji
bakal urip bebrayan ojo wedi kelangan
aku ning sandingmu ngancani uripmu
mergo yo mung kowe sing gawe seneng atiku

wes seprene suwene
aku lungo ninggal kowe
adoh paran yo mung dinggo kowe..

Reff :
  aku lilo adoh omah adoh wong tuwo
  demi kowe ben supoyo tetep mulyo..
  tresnaku ra bakal ilang
  senajan adoh paranku
  setiaku karo kowe tekan matiku..

mergo tresno aku biso adoh paran njogo roso
godaan teko nanging aku ora ngiwo
saiki wis urip bareng susah seneng dilakoni
ono kowe aku wani ngadepi urip iki
matur suwun wis gelem nompo aku
sampun percoyo karo janji janjiku
bakal tak jogo tekan ing patiku
kanggoku awakmu kuwi harga diriku

wes seprene suwene
aku lungo ninggal kowe
adoh paran yo mung dinggo kowe..

Reff :
  aku lilo adoh omah adoh wong tuwo
  demi kowe ben supoyo tetep mulyo..
  tresnaku ra bakal ilang
  senajan adoh paranku
  setiaku karo kowe tekan matiku..

  aku lilo adoh omah adoh wong tuwo
  demi kowe ben supoyo tetep mulyo..
  tresnaku ra bakal ilang
  senajan adoh paranku
  setiaku karo kowe tekan matiku..

Kunci Gitar Lainnya :

Formulir Kontak

Name

Email *

Message *

Enter Artist Name or Song Title