Chord Konco Tegel - Pendhoza | Inschord

Ad Unit (Iklan) BIG

Histats

Chord Konco Tegel - Pendhoza

Gunakan Tool Controls di bawah ini untuk mengatur ukuran teks, auto scrolling down dan juga transpose chord. Enjoy The Song !!!

Chord Konco Tegel - Pendhoza :

Lirik Konco Tegel - Pendhoza :

Em             C
pancene kowe kuwi konco kentel
  D
nanging ngopo bojoku
Bm
tok sleding sleding sleding tekel

Reff :
  Em             C
  pancene kowe kuwi konco kentel
    D                  Bm
  nanging ngopo bojoku tok sleding tekel
   Em               C
  ora mikir yen aku seneng tenanan
      D                 Bm
  lha kok kowe sing kedanan
                         Em
  jur mbok pangan di belakang

                                          C
tanpo kondo kowe lungo malah lungo ro bojoku
                                          D
hei dasar konco ra payu sifatmu kok ora mutu
                                             Bm
ning ngarepku kuwi apik jebul bojoku mbok bribik
                                           Em
opo ra ono sing liyo nganti bojoku meh tok pek

                                    C
wedoke yo ora mutu modal lambe ita itu
                                         D
kowe minggat ro koncoku, ngakune karo ibumu
                                       Bm
dilalahe aku ngerti ning ngarepe moto iki
                                         Em
jebule kowe indehoi mbok kiro aku ra ngerti

Reff :
  Em             C
  pancene kowe kuwi konco kentel
    D                  Bm
  nanging ngopo bojoku tok sleding tekel
   Em               C
  ora mikir yen aku seneng tenanan
      D                 Bm
  lha kok kowe sing kedanan
                         Em
  jur mbok pangan di belakang

Em
 yo wes kabeh iki mugo wae ono hikmahe
C
 aku ra popo kowe karo koncoku dewe
D
 tetep sante senadyan ati iki loro rasane
Bm
 rasah sambat rasah susah kudu kuat atine

Em
 mugo kowe iso dadi pasangan sing romantis
C
 senadyan uripmu susah nelongso ngenes lan miris
D
 yo wes aku tak golek gantine sing luwih modis
Bm
 rumaten mantanku kae sing lambene lambe lamis

         Em                C
tak lilakno senadyan batin ra trimo
 D                         Bm
isaku mung misuh, kekancan saiki musuh
Em                    C
sorry aku wes dudu koncomu maneh
   D                      Bm
mergone polahmu sing gawe aku ro kowe dadi geger

Reff :
  Em             C
  pancene kowe kuwi konco kentel
    D                  Bm
  nanging ngopo bojoku tok sleding tekel
   Em               C
  ora mikir yen aku seneng tenanan
      D                 Bm
  lha kok kowe sing kedanan
                         Em
  jur mbok pangan di belakang

  Em             C
  pancene kowe kuwi konco kentel
    D                  Bm
  nanging ngopo bojoku tok sleding tekel
   Em               C
  ora mikir yen aku seneng tenanan
      D                 Bm
  lha kok kowe sing kedanan
                         Em
  jur mbok pangan di belakang
pancene kowe kuwi konco kentel
nanging ngopo bojoku
tok sleding sleding sleding tekel

Reff :
  pancene kowe kuwi konco kentel
  nanging ngopo bojoku tok sleding tekel
  ora mikir yen aku seneng tenanan
  lha kok kowe sing kedanan
  jur mbok pangan di belakang

tanpo kondo kowe lungo malah lungo ro bojoku
hei dasar konco ra payu sifatmu kok ora mutu
ning ngarepku kuwi apik jebul bojoku mbok bribik
opo ra ono sing liyo nganti bojoku meh tok pek

wedoke yo ora mutu modal lambe ita itu
kowe minggat ro koncoku, ngakune karo ibumu
dilalahe aku ngerti ning ngarepe moto iki
jebule kowe indehoi mbok kiro aku ra ngerti

Reff :
  pancene kowe kuwi konco kentel
  nanging ngopo bojoku tok sleding tekel
  ora mikir yen aku seneng tenanan
  lha kok kowe sing kedanan
  jur mbok pangan di belakang

yo wes kabeh iki mugo wae ono hikmahe
aku ra popo kowe karo koncoku dewe
tetep sante senadyan ati iki loro rasane
rasah sambat rasah susah kudu kuat atine

mugo kowe iso dadi pasangan sing romantis
senadyan uripmu susah nelongso ngenes lan miris
yo wes aku tak golek gantine sing luwih modis
rumaten mantanku kae sing lambene lambe lamis

tak lilakno senadyan batin ra trimo
isaku mung misuh, kekancan saiki musuh
sorry aku wes dudu koncomu maneh
mergone polahmu sing gawe aku ro kowe dadi geger

Reff :
  pancene kowe kuwi konco kentel
  nanging ngopo bojoku tok sleding tekel
  ora mikir yen aku seneng tenanan
  lha kok kowe sing kedanan
  jur mbok pangan di belakang

  pancene kowe kuwi konco kentel
  nanging ngopo bojoku tok sleding tekel
  ora mikir yen aku seneng tenanan
  lha kok kowe sing kedanan
  jur mbok pangan di belakang

Kunci Gitar Lainnya :

Formulir Kontak

Name

Email *

Message *

Enter Artist Name or Song Title