Chord Banyu Moto Ninggal Cerito - SlemanReceh | Inschord

Chord Banyu Moto Ninggal Cerito - SlemanReceh

Gunakan Tool Controls di bawah ini untuk mengatur ukuran teks, auto scrolling down dan juga transpose chord. Enjoy The Song !!!

Chord Banyu Moto Ninggal Cerito - SlemanReceh :

Lirik Banyu Moto Ninggal Cerito - SlemanReceh :

Intro : Em F# Bm..
        Em F#..

Bm            F#m
 ademe wengi iki..
G                     D
 ngelingake kowe sing tau nglarani..
   Em
mbiyen pernah janji..
  Bm
rabakal ngapusi
    G            F#
loroku.. wes kepati-pati..

Bm              F#m
 maafmu wes ora tak tompo..
G                       D
 banyu moto wes ninggal cerito..
        Em             A
biyen kowe sing tak percoyo
      F#m        Bm
saiki malah ngeliyo..
    G          F#
rapopo.. aku lilo..

          Bm                Em
wes tak iklaske.. wes ilang rasane..
      A              D
saiki aku.. ra butuh awakmu..
      F#                  Bm    A
wes lalekno wae.. kabeh kenangane..
 G      F#               Bm
aku.. uuu.. wes remuk atine..

Reff :
  G           A          D
   slamat tinggal masa lalu..
  G         A           Bm
   tresnamu nggo aku palsu..
  G     A           D    Bm
   aku iso mlaku tanpo kowe..
  G      A            Bm
   saiki bubrah sak kabehe..

Music : G A D Bm
        C..F#...

Bm              F#m
 maafmu wes ora tak tompo..
G                       D
 banyu moto wes ninggal cerito..
        Em             A
biyen kowe sing tak percoyo
      F#m        Bm
saiki malah ngeliyo..
    G          F#
rapopo.. aku lilo..

          Bm                Em
wes tak iklaske.. wes ilang rasane..
      A              D
saiki aku.. ra butuh awakmu..
      F#                  Bm    A
wes lalekno wae.. kabeh kenangane..
 G      F#               Bm
aku.. uuu.. wes remuk atine..

Reff :
  G           A          D
   slamat tinggal masa lalu..
  G         A           Bm
   tresnamu nggo aku palsu..
  G     A           D    Bm
   aku iso mlaku tanpo kowe..
  G      A            Bm
   saiki bubrah sak kabehe..

  G           A          D
   slamat tinggal masa lalu..
  G         A           Bm
   tresnamu nggo aku palsu..
  G     A           D    Bm
   aku iso mlaku tanpo kowe..
  G      A            Bm
   saiki bubrah sak kabehe..
ademe wengi iki..
ngelingake kowe sing tau nglarani..
mbiyen pernah janji..
rabakal ngapusi
loroku.. wes kepati-pati..

maafmu wes ora tak tompo..
banyu moto wes ninggal cerito..
biyen kowe sing tak percoyo
saiki malah ngeliyo..
rapopo.. aku lilo..

wes tak iklaske.. wes ilang rasane..
saiki aku.. ra butuh awakmu..
wes lalekno wae.. kabeh kenangane..
aku.. uuu.. wes remuk atine..

Reff :
  slamat tinggal masa lalu..
  tresnamu nggo aku palsu..
  aku iso mlaku tanpo kowe..
  saiki bubrah sak kabehe..

Music...

maafmu wes ora tak tompo..
banyu moto wes ninggal cerito..
biyen kowe sing tak percoyo
saiki malah ngeliyo..
rapopo.. aku lilo..

wes tak iklaske.. wes ilang rasane..
saiki aku.. ra butuh awakmu..
wes lalekno wae.. kabeh kenangane..
aku.. uuu.. wes remuk atine..

Reff :
  slamat tinggal masa lalu..
  tresnamu nggo aku palsu..
  aku iso mlaku tanpo kowe..
  saiki bubrah sak kabehe..

  slamat tinggal masa lalu..
  tresnamu nggo aku palsu..
  aku iso mlaku tanpo kowe..
  saiki bubrah sak kabehe..

Kunci Gitar Lainnya :

Formulir Kontak

Name

Email *

Message *

Enter Artist Name or Song Title