Chord Aku Ngaku Salah - Shinta Gisul | Inschord

Chord Aku Ngaku Salah - Shinta Gisul

Gunakan Tool Controls di bawah ini untuk mengatur ukuran teks, auto scrolling down dan juga transpose chord. Enjoy The Song !!!

Chord Aku Ngaku Salah - Shinta Gisul :

Lirik Aku Ngaku Salah - Shinta Gisul :

  Am
jujur aku salah
         Em
yen mbiyene aku bubrah..
  Dm
jujur aku ajur
         E
yen mbiyene aku mundur..

Am
yen pancen atimu
      Em
ora gelem nompo aku
Dm
tresno gari roso
          E
yen wes cidro di tinggal lungo..

Music : C G Dm G
        Em Am F G C..

C          Em
wes kepiye maneh
       Am         G
kabeh iki ra biso dijogo
F                 G
tresno sing tak gadang-gadang
     F         G
sak iki malah ilang..

   C       Em
janji setiamu..
          Am         G
ning nyatane ra biso digugu
F             G
roso tresnoku sing gedhe
    F          E
jebule ra di gape..

 G
ora kurang-kurang
           C
anggonku nglabuhi tresnaku
  G
kowe sing tak sayang
    E
jebule malah ilang..

Reff :
    Am
  jujur aku salah
           Em
  yen mbiyene aku bubrah..
    Dm
  jujur aku ajur
           E
  yen mbiyene aku mundur..

      Am
  yen pancen atimu
        Em
  ora gelem nompo aku
      Dm
  tresno gari roso
            E
  yen wes cidro di tinggal lungo..

Music : Am...
        C G Dm G
        Em Am F G C..

   C       Em
janji setiamu..
          Am         G
ning nyatane ra biso digugu
F             G
roso tresnoku sing gedhe
    F          E
jebule ra di gape..

 G
ora kurang-kurang
           C
anggonku nglabuhi tresnaku
  G
kowe sing tak sayang
    E
jebule malah ilang..

Reff :
    Am
  jujur aku salah
           Em
  yen mbiyene aku bubrah..
    Dm
  jujur aku ajur
           E
  yen mbiyene aku mundur..

      Am
  yen pancen atimu
        Em
  ora gelem nompo aku
      Dm
  tresno gari roso
            E                    Am
  yen wes cidro di tinggal lungo..

    Am
  jujur aku salah
           Em
  yen mbiyene aku bubrah..
    Dm
  jujur aku ajur
           E
  yen mbiyene aku mundur..

      Am
  yen pancen atimu
        Em
  ora gelem nompo aku
      Dm
  tresno gari roso
            E                    Am
  yen wes cidro di tinggal lungo..
jujur aku salah
yen mbiyene aku bubrah..
jujur aku ajur
yen mbiyene aku mundur..

yen pancen atimu
ora gelem nompo aku
tresno gari roso
yen wes cidro di tinggal lungo..

Music...

wes kepiye maneh
kabeh iki ra biso dijogo
tresno sing tak gadang-gadang
sak iki malah ilang..

janji setiamu..
ning nyatane ra biso digugu
roso tresnoku sing gedhe
jebule ra di gape..

ora kurang-kurang
anggonku nglabuhi tresnaku
kowe sing tak sayang
jebule malah ilang..

Reff :
  jujur aku salah
  yen mbiyene aku bubrah..
  jujur aku ajur
  yen mbiyene aku mundur..

  yen pancen atimu
  ora gelem nompo aku
  tresno gari roso
  yen wes cidro di tinggal lungo..

Music...

janji setiamu..
ning nyatane ra biso digugu
roso tresnoku sing gedhe
jebule ra di gape..

ora kurang-kurang
anggonku nglabuhi tresnaku
kowe sing tak sayang
jebule malah ilang..

Reff :
  jujur aku salah
  yen mbiyene aku bubrah..
  jujur aku ajur
  yen mbiyene aku mundur..

  yen pancen atimu
  ora gelem nompo aku
  tresno gari roso
  yen wes cidro di tinggal lungo..

  jujur aku salah
  yen mbiyene aku bubrah..
  jujur aku ajur
  yen mbiyene aku mundur..

  yen pancen atimu
  ora gelem nompo aku
  tresno gari roso
  yen wes cidro di tinggal lungo..

Kunci Gitar Lainnya :

Formulir Kontak

Name

Email *

Message *

Enter Artist Name or Song Title