Chord Pepujaning Ati - Staso Prasetyo feat. Happy Asmara | Inschord

Chord Pepujaning Ati - Staso Prasetyo feat. Happy Asmara

Gunakan Tool Controls di bawah ini untuk mengatur ukuran teks, auto scrolling down dan juga transpose chord. Enjoy The Song !!!

Chord Pepujaning Ati - Staso Prasetyo feat. Happy Asmara :

Lirik Pepujaning Ati - Staso Prasetyo feat. Happy Asmara :

Intro : A#m G# A#m
        F# G# A#m
        G# C#-Cm-A#m G# A#m

A#m      G#           A#m
wong ayu sing tak tresnani..
         F#           G#         C#
rino lan wengi.. kowe sing tak impeni..
D#m                     A#m
tresno iki mung kanggo sliramu
    F#         Fm        A#m
duh wong ayu pepujaning atiku..

Music : F# Fm A#m

A#m   Fm         A#m
sumilire angin wengi
         F#          G#       C#
tulung rungokno roso kangenku iki..
D#m              A#m
agawe susah ning batinku
   F#        Fm           A#m
yo mung kowe sing tak tunggu..

Music : Fm F# Fm A#m

Reff :
       A#m             Fm
  esem lan guyumu gawe bungah ing atiku
     F#      G#           C#   F
  rabiso aku ninggalke sliramu..
       A#m             Fm
  esem lan guyumu gawe tentrem ing atiku
         F#     G#         C#
  ning kene aku ngenteni tekamu..

  D#m                  A#m
  padange rembulan lan gemerlape lintang
    F#                     Fm
  lagu kangen iki mung kanggo sliramu..
             A#m
  pepujaning atiku..

Music : C# D#m G# C#
        D#m A#m F# Fm A#m

A#m      G#           A#m
wong ayu sing tak tresnani..
         F#           G#         C#
rino lan wengi.. kowe sing tak impeni..
D#m                 A#m
tresno iki mung kanggo sliramu
    F#       Fm     A#m
duh wong ayu pepujaning atiku..

Music : Fm F# Fm A#m

Reff :
       A#m             Fm
  esem lan guyumu gawe bungah ing atiku
     F#      G#           C#   F
  rabiso aku ninggalke sliramu..
       A#m             Fm
  esem lan guyumu gawe tentrem ing atiku
         F#     G#         C#
  ning kene aku ngenteni tekamu..

  D#m                  A#m
  padange rembulan lan gemerlape lintang
    F#                     Fm
  lagu kangen iki mung kanggo sliramu..
             A#m
  pepujaning atiku..
  F# Fm         A#m
     pepujaning atiku..
wong ayu sing tak tresnani..
rino lan wengi.. kowe sing tak impeni..
tresno iki mung kanggo sliramu
duh wong ayu pepujaning atiku..

Music...

sumilire angin wengi
tulung rungokno roso kangenku iki..
agawe susah ning batinku
yo mung kowe sing tak tunggu..

Music...

Reff :
  esem lan guyumu gawe bungah ing atiku
  rabiso aku ninggalke sliramu..
  esem lan guyumu gawe tentrem ing atiku
  ning kene aku ngenteni tekamu..

  padange rembulan lan gemerlape lintang
  lagu kangen iki mung kanggo sliramu..
  pepujaning atiku..

Music...

wong ayu sing tak tresnani..
rino lan wengi.. kowe sing tak impeni..
tresno iki mung kanggo sliramu
duh wong ayu pepujaning atiku..

Music...

Reff :
  esem lan guyumu gawe bungah ing atiku
  rabiso aku ninggalke sliramu..
  esem lan guyumu gawe tentrem ing atiku
  ning kene aku ngenteni tekamu..

  padange rembulan lan gemerlape lintang
  lagu kangen iki mung kanggo sliramu..
  pepujaning atiku..
  pepujaning atiku..

Kunci Gitar Lainnya :

Formulir Kontak

Name

Email *

Message *

Enter Artist Name or Song Title