Chord Bojo Galak - Pendhoza | Inschord

Ad Unit (Iklan) BIG

Histats

Chord Bojo Galak - Pendhoza

Gunakan Tool Controls di bawah ini untuk mengatur ukuran teks, auto scrolling down dan juga transpose chord. Enjoy The Song !!!

Chord Bojo Galak - Pendhoza :

Lirik Bojo Galak - Pendhoza :

Intro : A E F#m E D A Bm E

    A           E       F#m E
Wis nasipe kudu koyo ngene
   Bm           F#        E
Nduwe bojo, kok ra tau ngepenakke
  C#m                    F#   E F#
Seneng muring omongane sengak
     D                E        A
Kudu tak trimo bojoku pancen galak

   A               E      F#m E
Sakbendino rasane ora karuan
       Bm             F#        E
Ngrasakke bojoku sing ra tau perhatian
  C#m
Nanging piye maneh
      F#             Bm
atiku wes kadung tresno
        D                E          A
Senajan batinku ngampet ono njero dodo

Reff :
         A               E
  Yo wis ben, nduwe bojo sing galak
         F#m             E
  Yo wis ben, sing omongane sengak
           D        A
  Seneng nggawe aku susah
          D         E
  Nanging aku wegah pisah

         A                 E
  Tak tompo, nganggo tulus ing ati
         F#m               E
  Tak trimo, sliramu tekan saiki
          D          A
  Mungkin wis dadi jodone
         Bm         E     A
  Snajan kahanane koyo ngene

A                 E                  F#m
 Sungguh keterlaluan, bojoku sing saiki
              E                 D
Kleru sitik wae aku mesti diseneni
                 A                  D
Ameh dolan ro konco, kok ora di olehke
                E                   A
Senengane nuduh dikiro lungo ro liyane

               E              F#m
Yen wes ngono aku mung biso meneng
              E
Tak jelasno malah
                   D
mung gawe kowe sepaneng
          A                Bm
Dimatamu aku iki ora tau bener
Kabeh mbok salahno
E                      A
rumongso wes paling pinter

Reff :
         A               E
  Yo wis ben, nduwe bojo sing galak
         F#m             E
  Yo wis ben, sing omongane sengak
           D        A
  Seneng nggawe aku susah
          D         E
  Nanging aku wegah pisah

         A                 E
  Tak tompo, nganggo tulus ing ati
         F#m               E
  Tak trimo, sliramu tekan saiki
          D          A
  Mungkin wis dadi jodone
         Bm         E     A
  Snajan kahanane koyo ngene

 A                 E
Ibarate dele sing uwis dadi tempe
  F#m                      E
Kudu tak lakoni yen pancen ngene dalane
   D             A
Abote nduwe bojo sing galak
    D                   E
Nek ra keturutan senengane mencak mencak
    A                  E
Ra usah digetuni aku kudu kuat ati
    F#m                   E
Nganti tekan mati sliramu tetep ning ati
    D                    A
Di stel kendo wae tak nikmati uripe
  D                   E                 A
Senajane galak bojoku pancen sing ayu dewe

  D        E
Kuat dilakoni
         C#m             F#m
Nek ra kuat ditinggal ngopi
         D           E        A
Tetep cinta, Senajan bojoku galak

Music : A E F#m E D A D E
        A E F#m E D A Bm E

Reff :
         A               E
  Yo wis ben, nduwe bojo sing galak
         F#m             E
  Yo wis ben, sing omongane sengak
           D        A
  Seneng nggawe aku susah
          D         E
  Nanging aku wegah pisah

         A                 E
  Tak tompo, nganggo tulus ing ati
         F#m               E
  Tak trimo, sliramu tekan saiki
          D          A
  Mungkin wis dadi jodone
         Bm         E     A
  Snajan kahanane koyo ngene

         A               E
  Yo wis ben, nduwe bojo sing galak
         F#m             E
  Yo wis ben, sing omongane sengak
           D        A
  Seneng nggawe aku susah
          D         E
  Nanging aku wegah pisah

         A                 E
  Tak tompo, nganggo tulus ing ati
         F#m               E
  Tak trimo, sliramu tekan saiki
          D          A
  Mungkin wis dadi jodone
         Bm         E     A
  Snajan kahanane koyo ngene
Wis nasipe kudu koyo ngene
Nduwe bojo, kok ra tau ngepenakke
Seneng muring omongane sengak
Kudu tak trimo bojoku pancen galak

Sakbendino rasane ora karuan
Ngrasakke bojoku sing ra tau perhatian
Nanging piye maneh
atiku wes kadung tresno
Senajan batinku ngampet ono njero dodo

Reff :
  Yo wis ben, nduwe bojo sing galak
  Yo wis ben, sing omongane sengak
  Seneng nggawe aku susah
  Nanging aku wegah pisah

  Tak tompo, nganggo tulus ing ati
  Tak trimo, sliramu tekan saiki
  Mungkin wis dadi jodone
  Snajan kahanane koyo ngene

Sungguh keterlaluan, bojoku sing saiki
Kleru sitik wae aku mesti diseneni
Ameh dolan ro konco, kok ora di olehke
Senengane nuduh dikiro lungo ro liyane

Yen wes ngono aku mung biso meneng
Tak jelasno malah
mung gawe kowe sepaneng
Dimatamu aku iki ora tau bener
Kabeh mbok salahno
rumongso wes paling pinter

Reff :
  Yo wis ben, nduwe bojo sing galak
  Yo wis ben, sing omongane sengak
  Seneng nggawe aku susah
  Nanging aku wegah pisah

  Tak tompo, nganggo tulus ing ati
  Tak trimo, sliramu tekan saiki
  Mungkin wis dadi jodone
  Snajan kahanane koyo ngene

Ibarate dele sing uwis dadi tempe
Kudu tak lakoni yen pancen ngene dalane
Abote nduwe bojo sing galak
Nek ra keturutan senengane mencak mencak
Ra usah digetuni aku kudu kuat ati
Nganti tekan mati sliramu tetep ning ati
Di stel kendo wae tak nikmati uripe
Senajane galak bojoku pancen sing ayu dewe

Kuat dilakoni
Nek ra kuat ditinggal ngopi
Tetep cinta, Senajan bojoku galak

Music...

Reff :
  Yo wis ben, nduwe bojo sing galak
  Yo wis ben, sing omongane sengak
  Seneng nggawe aku susah
  Nanging aku wegah pisah

  Tak tompo, nganggo tulus ing ati
  Tak trimo, sliramu tekan saiki
  Mungkin wis dadi jodone
  Snajan kahanane koyo ngene

  Yo wis ben, nduwe bojo sing galak
  Yo wis ben, sing omongane sengak
  Seneng nggawe aku susah
  Nanging aku wegah pisah

  Tak tompo, nganggo tulus ing ati
  Tak trimo, sliramu tekan saiki
  Mungkin wis dadi jodone
  Snajan kahanane koyo ngene

Kunci Gitar Lainnya :

Formulir Kontak

Name

Email *

Message *

Enter Artist Name or Song Title