Chord Dudu Pilihane - Pendhoza | Inschord

Ad Unit (Iklan) BIG

Histats

Chord Dudu Pilihane - Pendhoza

Gunakan Tool Controls di bawah ini untuk mengatur ukuran teks, auto scrolling down dan juga transpose chord. Enjoy The Song !!!

Chord Dudu Pilihane - Pendhoza :

Lirik Dudu Pilihane - Pendhoza :

Intro : G C Am D..

G                      C
aku seng sering terabaikan..
Am                     D
opo pancen.. mung pelampiasan..
Bm    B                Em
dudu aku.. seng mbok karepno..
       Am                   D
kudu sadar.. yen dudu.. pilihane..

C                G
ati iki sak ajur-ajure..
      Am              D
mergo kowe.. seng ngremukke..
C                    G
malah gandeng ro liyane..
           Am                    D
eluh moto iki dadi seksi tangise atiku..

Reff :
   G         D        Em
  aku.. mung biso nerimo..
       D         C         D        G  D
  sak nrimo-nrimone.. seng dadi dalane..
   G      D           Em
  ati.. loro nanging isih..
     D           C      D         G
  nduwe roso tresno.. gede karo kowe..

Em             Bm
pancen koyo ngene kahanane..
C            G
aku dudu pilihan atine
  Am
sabar terus-terusan..
    D
senajan mung pelampiasan..

G                   C
nanging opo.. aku salah..
Am                     D
kebacut jeru.. karo slirahmu..
    Bm      B        Em
wis suwe anggone bebarengan..
          Am                  D
nanging kowe.. ra njogo perasaan..

C                G
ati iki sak ajur-ajure..
      Am              D
mergo kowe.. seng ngremukke..
C                    G
malah gandeng ro liyane..
           Am                    D
eluh moto iki dadi seksi tangise atiku..

Reff :
   G         D        Em
  aku.. mung biso nerimo..
       D         C         D        G  D
  sak nrimo-nrimone.. seng dadi dalane..
   G      D           Em
  ati.. loro nanging isih..
     D           C      D         G
  nduwe roso tresno.. gede karo kowe..

   G         D        Em
  aku.. mung biso nerimo..
       D         C         D        G  D
  sak nrimo-nrimone.. seng dadi dalane..
   G      D           Em
  ati.. loro nanging isih..
     D           C      D         C  D# G..
  nduwe roso tresno.. gede karo kowe..
aku seng sering terabaikan..
opo pancen.. mung pelampiasan..
dudu aku.. seng mbok karepno..
kudu sadar.. yen dudu.. pilihane..

ati iki sak ajur-ajure..
mergo kowe.. seng ngremukke..
malah gandeng ro liyane..
eluh moto iki dadi seksi tangise atiku..

Reff :
  aku.. mung biso nerimo..
  sak nrimo-nrimone.. seng dadi dalane..
  ati.. loro nanging isih..
  nduwe roso tresno.. gede karo kowe..

pancen koyo ngene kahanane..
aku dudu pilihan atine
sabar terus-terusan..
senajan mung pelampiasan..

nanging opo.. aku salah..
kebacut jeru.. karo slirahmu..
wis suwe anggone bebarengan..
nanging kowe.. ra njogo perasaan..

ati iki sak ajur-ajure..
mergo kowe.. seng ngremukke..
malah gandeng ro liyane..
eluh moto iki dadi seksi tangise atiku..

Reff :
  aku.. mung biso nerimo..
  sak nrimo-nrimone.. seng dadi dalane..
  ati.. loro nanging isih..
  nduwe roso tresno.. gede karo kowe..

  aku.. mung biso nerimo..
  sak nrimo-nrimone.. seng dadi dalane..
  ati.. loro nanging isih..
  nduwe roso tresno.. gede karo kowe..

Kunci Gitar Lainnya :

Formulir Kontak

Name

Email *

Message *

Enter Artist Name or Song Title