Chord ATM - Sule | Inschord

Chord ATM - Sule

Gunakan Tool Controls di bawah ini untuk mengatur ukuran teks, auto scrolling down dan juga transpose chord. Enjoy The Song !!!

Chord ATM - Sule :

Lirik ATM - Sule :

Intro : D G A D Bm Em A Bm

            D                A
Jauh di jug-jug Anggang di teang
             Bm            F#m
Hujan jeung angin lain halangan
    G        D         A    A
Sagala dilakonan Demi cinta

Bm    A    D              A
Ngala hate mah meni jor joran
         Bm            F#m
Ngala cinta mati – matian
      G         D        A
Teu padulu ngagade demi cinta..

             G          A
Yakin kuring rek di tarima
             D            Bm
Kuring nyata keun rasa cinta
        Em         A
Teu sangka.. jawab na
        Bm
Sakur rerencangan

               G         A
Mun taya cinta saujung kuku
          F#m          Bm
Ku naon loba barang penta
         Em
Aduduh tega..
     A             D
Meni teu karunya karuyaeun

               G         A
Mun taya cinta sausap rambut
          F#m       Bm
Ku naon make mere hate
          Em                A
Aduduh nyeri nyeri nyeri nyeri
         Bm
Di jieun ATM

Music : G A F#m Bm Em G
        A Bm C#m D A Bm A

Bm    A    D              A
Ngala hate mah meni jor joran
         Bm            F#m
Ngala cinta mati – matian
      G         D        A
Teu padulu ngagade demi cinta..

             G          A
Yakin kuring rek di tarima
             D            Bm
Kuring nyata keun rasa cinta
        Em         A
Teu sangka.. jawab na
        Bm
Sakur rerencangan

               G         A
Mun taya cinta saujung kuku
          F#m          Bm
Ku naon loba barang penta
         Em
Aduduh tega..
     A             D
Meni teu karunya karuyaeun

               G         A
Mun taya cinta sausap rambut
          F#m       Bm
Ku naon make mere hate
          Em                A
Aduduh nyeri nyeri nyeri nyeri
         Bm  Em A Bm
Di jieun ATM

               G         A
Mun taya cinta saujung kuku
          F#m          Bm
Ku naon loba barang penta
         Em
Aduduh tega..
     A             D
Meni teu karunya karuyaeun

               G         A
Mun taya cinta sausap rambut
          F#m       Bm
Ku naon make mere hate
          Em                A
Aduduh nyeri nyeri nyeri nyeri
         Bm
Di jieun ATM
          Em                A
Aduduh nyeri nyeri nyeri nyeri
         Bm  D
Di jieun ATM
Jauh di jug-jug Anggang di teang
Hujan jeung angin lain halangan
Sagala dilakonan Demi cinta

Ngala hate mah meni jor joran
Ngala cinta mati – matian
Teu padulu ngagade demi cinta..

Yakin kuring rek di tarima
Kuring nyata keun rasa cinta
Teu sangka.. jawab na
Sakur rerencangan

Mun taya cinta saujung kuku
Ku naon loba barang penta
Aduduh tega..
Meni teu karunya karuyaeun

Mun taya cinta sausap rambut
Ku naon make mere hate
Aduduh nyeri nyeri nyeri nyeri
Di jieun ATM

Music...

Ngala hate mah meni jor joran
Ngala cinta mati – matian
Teu padulu ngagade demi cinta..

Yakin kuring rek di tarima
Kuring nyata keun rasa cinta
Teu sangka.. jawab na
Sakur rerencangan

Mun taya cinta saujung kuku
Ku naon loba barang penta
Aduduh tega..
Meni teu karunya karuyaeun

Mun taya cinta sausap rambut
Ku naon make mere hate
Aduduh nyeri nyeri nyeri nyeri
Di jieun ATM

Mun taya cinta saujung kuku
Ku naon loba barang penta
Aduduh tega..
Meni teu karunya karuyaeun

Mun taya cinta sausap rambut
Ku naon make mere hate
Aduduh nyeri nyeri nyeri nyeri
Di jieun ATM
Aduduh nyeri nyeri nyeri nyeri
Di jieun ATM

Kunci Gitar Lainnya :

Formulir Kontak

Name

Email *

Message *

Enter Artist Name or Song Title