Chord Suket Teki - Susi Ngapak | Inschord

Chord Suket Teki - Susi Ngapak

Gunakan Tool Controls di bawah ini untuk mengatur ukuran teks, auto scrolling down dan juga transpose chord. Enjoy The Song !!!

Chord Suket Teki - Susi Ngapak :

Lirik Suket Teki - Susi Ngapak :

Intro : A B E B

                E
Inyong tak sing ngalah
                         B
Trimo mudur timbang lara ngati
     F#m               B
Tak oyak'o.. wong rika wis lali
          E
Ora bakal bali..

Music : E B F#m C#m
        E B A E

          E
Paribasan awak..
          E
urip kari balung
             A
Lilo nyong lakoni
          E
Jebule janjimu,
          B
jebule sumpahmu
          E
Ra biso digugu

Music : E B F#m C#m
        E B A E

Reff :
                   A
  Wong salah ora gelem ngaku salah
    B                  E
  Suwe suwe sapa wonge sing betah
                    A
  Mripatku uwis ngerti sing nyatane
    B                      E
  Rika malah gandeng wadon liane
           A
  Nyong nandur pari
          B                  E
  jebul tukule malah suket teki..

Music : E B A E
        E B A E

          E
Paribasan awak..
          E
urip kari balung
             A
Lilo nyong lakoni
          E
Jebule janjimu,
          B
jebule sumpahmu
          E
Ra biso digugu

Reff :
                   A
  Wong salah ora gelem ngaku salah
    B                  E
  Suwe suwe sapa wonge sing betah
                    A
  Mripatku uwis ngerti sing nyatane
    B                      E
  Rika malah gandeng wadon liane
           A
  Nyong nandur pari
          B                  E
  jebul tukule malah suket teki..

Outro : E B F#m C#m
        E B A E
Inyong tak sing ngalah
Trimo mudur timbang lara ngati
Tak oyak'o.. wong rika wis lali
Ora bakal bali..

Music...

Paribasan awak..
urip kari balung
Lilo nyong lakoni
Jebule janjimu,
jebule sumpahmu
Ra biso digugu

Music...

Reff :
  Wong salah ora gelem ngaku salah
  Suwe suwe sapa wonge sing betah
  Mripatku uwis ngerti sing nyatane
  Rika malah gandeng wadon liane
  Nyong nandur pari
  jebul tukule malah suket teki..

Music...

Paribasan awak..
urip kari balung
Lilo nyong lakoni
Jebule janjimu,
jebule sumpahmu
Ra biso digugu

Reff :
  Wong salah ora gelem ngaku salah
  Suwe suwe sapa wonge sing betah
  Mripatku uwis ngerti sing nyatane
  Rika malah gandeng wadon liane
  Nyong nandur pari
  jebul tukule malah suket teki..

Kunci Gitar Lainnya :

Formulir Kontak

Name

Email *

Message *

Enter Artist Name or Song Title