Lirik & Chord Lagu Mega Hideung - Yayan Jatnika | Inschord

Lirik & Chord Lagu Mega Hideung - Yayan Jatnika

Gunakan Tool Controls di bawah ini untuk mengatur ukuran teks, auto scrolling down dan juga transpose chord. Enjoy The Song !!!

Chord Mega Hideung - Yayan Jatnika :

Lirik Mega Hideung - Yayan Jatnika :

Intro : Bm G Em Bm
        G Bm G Bm..

Bm                    Bm
tuh itu layung siga pulung..
        A       G         Bm
ningal urang nu teu satujuan..
  Em
naha anjeun bisa
       Bm
robah anu ges pasini
          G
da bongan anjeun nu menta
           G
kuring nganteur kahayangna
         C          Bm
anjeun hayang pepegatan..

Bm                  Bm
tuh itu mega ngahalangan..
        A                  Bm  
langit anu.. rek ngagebray caang..
  Em
naha ku teu sangka
        Bm
akhirna geuning beut kieu
        G
kacinta urang duaan
       G
aya nu ngahihileudan
       C        Bm
gogoda eta ka urang..

A      Bm      A        Bm
mega hideung.. ngalangkangan..
          G
langit ceudeum tanda arek
       Bm    F#
hujan datang..

Reff :
         Bm    G           Bm
  naha naon.. anu rek di teang..
       Em                Bm
  kanyaah.. kacinta keur urang..
                     G
  meureun kuring heunte..
               Bm
  ngalayah ku harta..
                G              C
  ukur banda cinta modal anu boga..
           Bm  F#
  jang salira..

          Bm   G            Bm
  teu ngarti.. na jero pikirna..
         Em             Bm
  yen harta.. bisa mawa bagya..
             G                  Bm
  loba anu pisah.. lain kurang harta..
                G                   C
  silih nganyahokeun dibutuhkeun cinta..
             Bm
  lain ukur harta..
  A                  Bm
  anjeun beda pilihanna..
     A                 Bm
  nu di teang geuning harta..

Music : Bm..G..Em..Bm..
        Em..Bm..G..F#..
        G A Bm..G F# Bm..

Bm                  Bm
tuh itu mega ngahalangan..
        A                  Bm  
langit anu.. rek ngagebray caang..
  Em
naha ku teu sangka
        Bm
akhirna geuning beut kieu
        G
kacinta urang duaan
       G
aya nu ngahihileudan
       C        Bm
gogoda eta ka urang..

A      Bm      A        Bm
mega hideung.. ngalangkangan..
          G
langit ceudeum tanda arek
       Bm    F#
hujan datang..

Reff :
         Bm    G           Bm
  naha naon.. anu rek di teang..
       Em                Bm
  kanyaah.. kacinta keur urang..
                     G
  meureun kuring heunte..
               Bm
  ngalayah ku harta..
                G              C
  ukur banda cinta modal anu boga..
           Bm  F#
  jang salira..

          Bm   G            Bm
  teu ngarti.. na jero pikirna..
         Em             Bm
  yen harta.. bisa mawa bagya..
             G                  Bm
  loba anu pisah.. lain kurang harta..
                G                   C
  silih nganyahokeun dibutuhkeun cinta..
             Bm
  lain ukur harta..
  A                  Bm
  anjeun beda pilihanna..
     A                 Bm..
  nu di teang geuning harta..
tuh itu layung siga pulung..
ningal urang nu teu satujuan..
naha anjeun bisa
robah anu ges pasini
da bongan anjeun nu menta
kuring nganteur kahayangna
anjeun hayang pepegatan..

tuh itu mega ngahalangan..
langit anu.. rek ngagebray caang..
naha ku teu sangka
akhirna geuning beut kieu
kacinta urang duaan
aya nu ngahihileudan
gogoda eta ka urang..

mega hideung.. ngalangkangan..
langit ceudeum tanda arek
hujan datang..

Reff :
  naha naon.. anu rek di teang..
  kanyaah.. kacinta keur urang..
  meureun kuring heunte..
  ngalayah ku harta..
  ukur banda cinta modal anu boga..
  jang salira..

  teu ngarti.. na jero pikirna..
  yen harta.. bisa mawa bagya..
  loba anu pisah.. lain kurang harta..
  silih nganyahokeun dibutuhkeun cinta..
  lain ukur harta..
  anjeun beda pilihanna..
  nu di teang geuning harta..

Music...

tuh itu mega ngahalangan..
langit anu.. rek ngagebray caang..
naha ku teu sangka
akhirna geuning beut kieu
kacinta urang duaan
aya nu ngahihileudan
gogoda eta ka urang..

mega hideung.. ngalangkangan..
langit ceudeum tanda arek
hujan datang..

Reff :
  naha naon.. anu rek di teang..
  kanyaah.. kacinta keur urang..
  meureun kuring heunte..
  ngalayah ku harta..
  ukur banda cinta modal anu boga..
  jang salira..

  teu ngarti.. na jero pikirna..
  yen harta.. bisa mawa bagya..
  loba anu pisah.. lain kurang harta..
  silih nganyahokeun dibutuhkeun cinta..
  lain ukur harta..
  anjeun beda pilihanna..
  nu di teang geuning harta..
Information :
Title : "Mega Hideung - Yayan Jatnika"
Artist : Yayan Jatnika,
Type : Lirik + Kunci / Chord

This is original chord for all instruments (gitar, bass, keyboard, piano, ukulele dll.)

Kunci Gitar Lainnya :

Formulir Kontak

Name

Email *

Message *

Enter Artist Name or Song Title