Lirik & Chord Lagu Lamunan - Yayan Jatnika | Inschord

Lirik & Chord Lagu Lamunan - Yayan Jatnika

Gunakan Tool Controls di bawah ini untuk mengatur ukuran teks, auto scrolling down dan juga transpose chord. Enjoy The Song !!!

Chord Lamunan - Yayan Jatnika :

Lirik Lamunan - Yayan Jatnika :

Intro : F#m D F#m..Bm..C#..

         F#m
daun kalapa..
    D               F#m
nu oyag.. ka tebak angin..
          D
siga gupayna.. kawas gupayna
          C#
nu lawas ilang..
Bm        F#m    D           F#m
 kasawang deui.. nembongan deui..
         F#m            G
asih munggaran nu teu kahontal..
G         F#m
 dina lamunan..

              F#m
mun seug manehna..
    D            F#m
kiwari.. aya gigireun..
            D
meureunan hate.. moal tagiwur
           C#
dirungrung gandrung..
Bm      F#m     D         F#m
 atuh kamana?.. naha dimana?..
        F#m            G
ukur ngolebat dina lamunan..
G         F#m
 dina lamunan..

Reff :
            Bm
  unggal tempat.. tos dipapay..
          D          F#m
  manehna ta..ya laratan..
           Bm
  unggal beja.. nu katampa..
           D           F#m
  dijugjug wa..le teu aya..

  F#m                    D
  kembang-kembang ka tresna..
                  F#m
  nu kungsi nyambuang..
  F#m              D
  ukur tinggal waasna..
                (F#m)
  nyeungitan lamunan..

Music : F#m..F#m..Bm..Bm..
        C#..D E F#m..

              F#m
mun seug manehna..
    D            F#m
kiwari.. aya gigireun..
            D
meureunan hate.. moal tagiwur
           C#
dirungrung gandrung..
Bm      F#m     D         F#m
 atuh kamana?.. naha dimana?..
        F#m            G
ukur ngolebat dina lamunan..
G         F#m
 dina lamunan..

Reff :
            Bm
  unggal tempat.. tos dipapay..
          D          F#m
  manehna ta..ya laratan..
           Bm
  unggal beja.. nu katampa..
           D           F#m
  dijugjug wa..le teu aya..

  F#m                    D
  kembang-kembang ka tresna..
                  F#m
  nu kungsi nyambuang..
  F#m              D
  ukur tinggal waasna..
                 F#m
  nyeungitan lamunan..

            Bm
  unggal tempat.. tos dipapay..
          D          F#m
  manehna ta..ya laratan..
           Bm
  unggal beja.. nu katampa..
           D           F#m
  dijugjug wa..le teu aya..

  F#m                    D
  kembang-kembang ka tresna..
                  F#m
  nu kungsi nyambuang..
  F#m              D
  ukur tinggal waasna..
               F#m
  nyeungitan lamunan..
daun kalapa..
nu oyag.. ka tebak angin..
siga gupayna.. kawas gupayna
nu lawas ilang..
kasawang deui.. nembongan deui..
asih munggaran nu teu kahontal..
dina lamunan..

mun seug manehna..
kiwari.. aya gigireun..
meureunan hate.. moal tagiwur
dirungrung gandrung..
atuh kamana?.. naha dimana?..
ukur ngolebat dina lamunan..
dina lamunan..

Reff :
  unggal tempat.. tos dipapay..
  manehna ta..ya laratan..
  unggal beja.. nu katampa..
  dijugjug wa..le teu aya..

  kembang-kembang ka tresna..
  nu kungsi nyambuang..
  ukur tinggal waasna..
  nyeungitan lamunan..

Music...

mun seug manehna..
kiwari.. aya gigireun..
meureunan hate.. moal tagiwur
dirungrung gandrung..
atuh kamana?.. naha dimana?..
ukur ngolebat dina lamunan..
dina lamunan..

Reff :
  unggal tempat.. tos dipapay..
  manehna ta..ya laratan..
  unggal beja.. nu katampa..
  dijugjug wa..le teu aya..

  kembang-kembang ka tresna..
  nu kungsi nyambuang..
  ukur tinggal waasna..
  nyeungitan lamunan..

  unggal tempat.. tos dipapay..
  manehna ta..ya laratan..
  unggal beja.. nu katampa..
  dijugjug wa..le teu aya..

  kembang-kembang ka tresna..
  nu kungsi nyambuang..
  ukur tinggal waasna..
  nyeungitan lamunan..
Information :
Title : "Lamunan - Yayan Jatnika"
Artist : Yayan Jatnika,
Type : Lirik + Kunci / Chord

This is original chord for all instruments (gitar, bass, keyboard, piano, ukulele dll.)

Kunci Gitar Lainnya :

Formulir Kontak

Name

Email *

Message *

Enter Artist Name or Song Title