Chord Lagu Galau - Yowis Ben | Inschord

Chord Lagu Galau - Yowis Ben

Gunakan Tool Controls di bawah ini untuk mengatur ukuran teks, auto scrolling down dan juga transpose chord. Enjoy The Song !!!

Chord Lagu Galau - Yowis Ben :

Lirik Lagu Galau - Yowis Ben :

Intro : C# C# B C#
        C# C# B C#
        C#..

C#                  A#m
jare ibuku luwih penak loro untu
      F#          G#         C#  G#
loro ati nggawe awak iso kuru..
C#                     A#m
gak iso maju, mikir terus dalan buntu
         F#          G#             C#
mlongo karo galau saben malem minggu..

A#m      F#          C#
  mikir kok dadi soro..
A#m       F#          C#     G#
  nangis malah dadi sengsoro
A#m    F#          C#  G#
  kakean mangan ati..
  F#           G#
risih.. nggateli..

Reff :
            A#m     F#
  wis tak lakoni kabeh..
       C#       G#
  sing kon karepi..
           A#m       F#
  ra perlu mikir pindo
            C#         G#
  kowe sing tak tresnani..

            A#m     F#
  wis tak lakoni kabeh
       C#       G#
  sing kon karepi..
           A#m       F#
  ra perlu mikir pindo
         C#         G#
  awakmu tak tresnani..

Music : C# C# B C#
        C# C# B C#

C#                    A#m
aku gak wedi nek misale kowe lali
      F#               G#       C#
karo opo sing wes tak lakoni iki
C#                    A#m
dadi saiki sakwise kabeh wis mari
         F#        G#
tak arep kowe iso ilang minggat
G#
lungo wes rausah bali

A#m      F#          C#
  mikir kok dadi soro..
A#m       F#          C#     G#
  nangis malah dadi sengsoro
A#m    F#          C#  G#
  kakean mangan ati..
  F#           G#
risih.. nggateli..

Reff :
            A#m     F#
  wis tak lakoni kabeh..
       C#       G#
  sing kon karepi..
           A#m       F#
  ra perlu mikir pindo
            C#         G#
  kowe sing tak tresnani..

            A#m     F#
  wis tak lakoni kabeh
       C#       G#
  sing kon karepi..
           A#m       F#
  ra perlu mikir pindo
         C#         G#
  awakmu tak tresnani..

A#m      F#          C#
  mikir kok dadi soro..
A#m       F#          C#     G#
  nangis malah dadi sengsoro
A#m    F#          C#  G#
  kakean mangan ati..
  F#           G#
risih.. nggateli..

Reff :
            A#m     F#
  wis tak lakoni kabeh..
       C#       G#
  sing kon karepi..
           A#m       F#
  ra perlu mikir pindo
            C#         G#
  kowe sing tak tresnani..

            A#m     F#
  wis tak lakoni kabeh
       C#       G#
  sing kon karepi..
           A#m       F#
  ra perlu mikir pindo
         C#         G#
  awakmu tak tresnani..

            A#m     F#
  wis tak lakoni kabeh..
       C#       G#
  sing kon karepi..
           A#m       F#
  ra perlu mikir pindo
            C#         G#  F#
  kowe sing tak tresnani..
jare ibuku luwih penak loro untu
loro ati nggawe awak iso kuru..
gak iso maju, mikir terus dalan buntu
mlongo karo galau saben malem minggu..

mikir kok dadi soro..
nangis malah dadi sengsoro
kakean mangan ati..
risih.. nggateli..

Reff :
  wis tak lakoni kabeh..
  sing kon karepi..
  ra perlu mikir pindo
  kowe sing tak tresnani..

  wis tak lakoni kabeh
  sing kon karepi..
  ra perlu mikir pindo
  awakmu tak tresnani..

Music...

aku gak wedi nek misale kowe lali
karo opo sing wes tak lakoni iki
dadi saiki sakwise kabeh wis mari
tak arep kowe iso ilang minggat
lungo wes rausah bali

mikir kok dadi soro..
nangis malah dadi sengsoro
kakean mangan ati..
risih.. nggateli..

Reff :
  wis tak lakoni kabeh..
  sing kon karepi..
  ra perlu mikir pindo
  kowe sing tak tresnani..

  wis tak lakoni kabeh
  sing kon karepi..
  ra perlu mikir pindo
  awakmu tak tresnani..

mikir kok dadi soro..
nangis malah dadi sengsoro
kakean mangan ati..
risih.. nggateli..

Reff :
  wis tak lakoni kabeh..
  sing kon karepi..
  ra perlu mikir pindo
  kowe sing tak tresnani..

  wis tak lakoni kabeh
  sing kon karepi..
  ra perlu mikir pindo
  awakmu tak tresnani..

  wis tak lakoni kabeh..
  sing kon karepi..
  ra perlu mikir pindo
  kowe sing tak tresnani..

Kunci Gitar Lainnya :

Formulir Kontak

Name

Email *

Message *

Enter Artist Name or Song Title