Chord Gak Iso Turu - Yowis Ben | Inschord

Chord Gak Iso Turu - Yowis Ben

Gunakan Tool Controls di bawah ini untuk mengatur ukuran teks, auto scrolling down dan juga transpose chord. Enjoy The Song !!!

Chord Gak Iso Turu - Yowis Ben :

Lirik Gak Iso Turu - Yowis Ben :

Intro : D Dsus4 D Dsus4
        D Dsus4 D Dsus4
        D G Em A
        D G Em A

G              D
aku ndelok awakmu
                 Bm
liwat ning ngarepku
                  A
pengen eroh jenengmu..

           G
tapi aku ragu
             D
atiku gak nentu
               Bm
aku takon koncoku
              A
opo kenal awakmu..

G           D
jarene koncoku
        Bm                A
awakmu iku.. arek paling ayu
             G
tapi ojo kesusu
              D
mikiro sing jeru
             Bm
poso'o seminggu
                    A
pantes gak gawe awakku..

Reff :
          D              G
  saben bengi aku.. gak iso turu
       Em        A
  gak iso turu.. mikirno awakmu
          D              G
  saben bengi aku.. gak iso turu
       Em        A            G
  gak iso turu.. kelingan awakmu..

G               D
isuk ndelok awakmu
          Bm               A
karo koncomu.. sing luweh ayu
             G
atiku gak nentu
               D
aku takon koncoku
          Bm            A
milih awakmu.. opo koncomu..

Reff :
          D              G
  saben bengi aku.. gak iso turu
       Em        A
  gak iso turu.. mikirno awakmu
          D              G
  saben bengi aku.. gak iso turu
       Em        A            (Bm)
  gak iso turu.. kelingan koncomu..

Music : Bm G D A
        Bm G D A

Bm
ben mbengi aku gak iso turu
      G
aku mikirno awakmu eling koncomu
      D
arep stalking IGmu karo Twittermu
       A
Tapi muter golek wifi, gak nemu nemu
Bm
sirahku ngelu awakku kuru
G
eling awakmu gak iso turu
    D
aku kangen awakmu opo koncomu
    A
aku suwi delok jam wis setengah telu

Reff :
          D              G
  saben bengi aku.. gak iso turu
       Em        A
  gak iso turu.. mikirno awakmu
          D              G
  saben bengi aku.. gak iso turu
       Em        A             D
  gak iso turu.. kelingan koncomu..

          E              A
  saben bengi aku.. gak iso turu
       F#m       B
  gak iso turu.. mikirno awakmu
          E              A
  saben bengi aku.. gak iso turu
       F#m       B             E
  gak iso turu.. kelingan kancamu..

          E              A
  saben bengi aku.. gak iso turu
       F#m       B
  gak iso turu.. mikirno awakmu
          E              A
  saben bengi aku.. gak iso turu
       F#m       B             E
  gak iso turu.. kelingan koncomu..
aku ndelok awakmu
liwat ning ngarepku
pengen eroh jenengmu..

tapi aku ragu
atiku gak nentu
aku takon koncoku
opo kenal awakmu..

jarene koncoku
awakmu iku.. arek paling ayu
tapi ojo kesusu
mikiro sing jeru
poso'o seminggu
pantes gak gawe awakku..

Reff :
  saben bengi aku.. gak iso turu
  gak iso turu.. mikirno awakmu
  saben bengi aku.. gak iso turu
  gak iso turu.. kelingan awakmu..

isuk ndelok awakmu
karo koncomu.. sing luweh ayu
atiku gak nentu
aku takon koncoku
milih awakmu.. opo koncomu..

Reff :
  saben bengi aku.. gak iso turu
  gak iso turu.. mikirno awakmu
  saben bengi aku.. gak iso turu
  gak iso turu.. kelingan koncomu..

Music...

ben mbengi aku gak iso turu
aku mikirno awakmu eling koncomu
arep stalking IGmu karo Twittermu
Tapi muter golek wifi, gak nemu nemu
sirahku ngelu awakku kuru
eling awakmu gak iso turu
aku kangen awakmu opo koncomu
aku suwi delok jam wis setengah telu

Reff :
  saben bengi aku.. gak iso turu
  gak iso turu.. mikirno awakmu
  saben bengi aku.. gak iso turu
  gak iso turu.. kelingan koncomu..

  saben bengi aku.. gak iso turu
  gak iso turu.. mikirno awakmu
  saben bengi aku.. gak iso turu
  gak iso turu.. kelingan kancamu..

  saben bengi aku.. gak iso turu
  gak iso turu.. mikirno awakmu
  saben bengi aku.. gak iso turu
  gak iso turu.. kelingan koncomu..

Kunci Gitar Lainnya :

Formulir Kontak

Name

Email *

Message *

Enter Artist Name or Song Title