Chord Masio Sek Sayang - ILUX ID | Inschord

Chord Masio Sek Sayang - ILUX ID

Gunakan Tool Controls di bawah ini untuk mengatur ukuran teks, auto scrolling down dan juga transpose chord. Enjoy The Song !!!

Chord Masio Sek Sayang - ILUX ID :

Lirik Masio Sek Sayang - ILUX ID :

Intro : F C Dm Am
        A# F Dm Gm C F 

    F                  C
sak temene ati iki wes entek-entekan
   Dm                  Am
njajal sak isone aku nahan
  A#                  F       Dm
tapi opo doyo wes ora ono tenogo
         Gm      C
sampek mati roso aku..

  F                     C
tapi untung aku sadar kowe sopo
    Dm               Am
pas atimu perih kowe moro
  A#               F           Dm
sepurane saiki aku ra biso nerimo
        Gm          C       F
mung di butuhno pas atimu loro..

Reff :
          A#           C
  kurang opo kabeh tak turuti
          F           C           Dm
  penjalukmu kabeh yo wes tak lakoni
         Gm                  C
  tapi kowe tego kok yo tego mentolo
               F
  terus ngelarani..

        A#       C
  tatu ati iki durung mari
        F            C       Dm
  saiki mbok tambahi manasi ati
               Gm
  njenengan ngeten tenan
               C
  tak ikhlasno sampean
              F
  masio sek sayang..

Music : A# C F C Dm
        Gm C F 

  F                     C
tapi untung aku sadar kowe sopo
    Dm               Am
pas atimu perih kowe moro
  A#               F           Dm
sepurane saiki aku ra biso nerimo
        Gm           C      F
mung di butuhno pas atimu loro..

Reff :
          A#           C
  kurang opo kabeh tak turuti
          F           C           Dm
  penjalukmu kabeh yo wes tak lakoni
         Gm                  C
  tapi kowe tego kok yo tego mentolo
               F
  terus ngelarani..

        A#       C
  tatu ati iki durung mari
        F            C       Dm
  saiki mbok tambahi manasi ati
               Gm
  njenengan ngeten tenan
               C
  tak ikhlasno sampean
              F
  masio sek sayang..
  Dm             Gm
  ..njenengan ngeten tenan
               C
  tak ikhlasno sampean
            F
  masio sek sayang..
sak temene ati iki wes entek-entekan
njajal sak isone aku nahan
tapi opo doyo wes ora ono tenogo
sampek mati roso aku..

tapi untung aku sadar kowe sopo
pas atimu perih kowe moro
sepurane saiki aku ra biso nerimo
mung di butuhno pas atimu loro..

Reff :
  kurang opo kabeh tak turuti
  penjalukmu kabeh yo wes tak lakoni
  tapi kowe tego kok yo tego mentolo
  terus ngelarani..

  tatu ati iki durung mari
  saiki mbok tambahi manasi ati
  njenengan ngeten tenan
  tak ikhlasno sampean
  masio sek sayang..

Music... 

tapi untung aku sadar kowe sopo
pas atimu perih kowe moro
sepurane saiki aku ra biso nerimo
mung di butuhno pas atimu loro..

Reff :
  kurang opo kabeh tak turuti
  penjalukmu kabeh yo wes tak lakoni
  tapi kowe tego kok yo tego mentolo
  terus ngelarani..

  tatu ati iki durung mari
  saiki mbok tambahi manasi ati
  njenengan ngeten tenan
  tak ikhlasno sampean
  masio sek sayang..
  njenengan ngeten tenan
  tak ikhlasno sampean
  masio sek sayang..

Kunci Gitar Lainnya :

Formulir Kontak

Name

Email *

Message *

Enter Artist Name or Song Title