Chord Jawaban Kartonyono Medot Janji (Getun Mburi) - Happy Asmara feat. Denny Caknan | Inschord

Chord Jawaban Kartonyono Medot Janji (Getun Mburi) - Happy Asmara feat. Denny Caknan

Gunakan Tool Controls di bawah ini untuk mengatur ukuran teks, auto scrolling down dan juga transpose chord. Enjoy The Song !!!

Chord Jawaban Kartonyono Medot Janji (Getun Mburi) - Happy Asmara feat. Denny Caknan :

Lirik Jawaban Kartonyono Medot Janji (Getun Mburi) - Happy Asmara feat. Denny Caknan :

Intro : F G Em Am Dm Fm 

     C          Bm         Am   Em
prapatan.. kartonyono terkenang
    F          Em
naliko nyawang sepion
    Dm  -C       Bm
pas kowe tak tinggal..
    F     Em      F          Am
aku kelingan.. ayeme pengertian
     Dm         G             C  G
kowe mantanku paling ku rindukan..

     C        Em       Am  G
nyadari.. aku ra iso lali..
      F          Em
saben kenangan karo kowe
     Dm      F   G
sing wis tak larani..
    F    Em      F         Am
aku ngakoni.. saiki berantakan..
      Dm     G        C
tanpo kowe.. uripku ambyar..

Dm          G
 mbiyen aku sekarepan..
Em         Am
 kakean panjalukan
Dm          G
 durung ngerti arti
   A
pengertian..
Dm         G
 saben aku kelingan..
Em       Am
 mesti ketangisan..
Dm     G     C
 ora kuat ijenan..

Reff :
          F                   G
  kartonyono.. aku sing medot janji
      Em
  aku sing ngelarani..
     A                    Dm
  saiki.. getun ning.. mburi..
         G
  nyesel ning ati..
         F                  G
  ora nyono.. nyatane terus kangen
           Em
  iseh tresno karo kowe
    A              Dm
  banget.. tak rasake..
        G                   C
  opo kudu.. balikan karo kowe..

Music : C G Am G
        F Em Dm G

Dm          G
 mbiyen aku sekarepan..
Em         Am
 kakean panjalukan
Dm          G
 durung ngerti arti
    A
pengertian..
Dm         G
 saben aku kelingan..
Em       Am
 mesti keterusan..
Dm     G     C   E
 ora kuat ijenan..

Reff :
    D                        E
 kartonyono ning ngawi medot janjimu
          C#m                      F#
 ambruk cagak ku nuruti angen-angenmu
           Bm
 sak kabehane wes tak turuti
      E
 tapi malah mblenjangi..

   D                     E
 budalo malah tak duduhi dalane..
        C#m                   F#
 metu kono belok kiri lurus wae
               Bm                  E
 rasah nyawang sepionmu seng marai ati
            A
 tambah mbebani..

A              F#m
getun kuwi ono ning mburi
Bm              E
nyesel uwis tak blenjani
A              F#m
getun kuwi ono ning mburi
Bm              E
nyesel uwis tak blenjani
A
janji..
prapatan.. kartonyono terkenang
naliko nyawang sepion
pas kowe tak tinggal..
aku kelingan.. ayeme pengertian
kowe mantanku paling ku rindukan..

nyadari.. aku ra iso lali..
saben kenangan karo kowe
sing wis tak larani..
aku ngakoni.. saiki berantakan..
tanpo kowe.. uripku ambyar..

mbiyen aku sekarepan..
kakean panjalukan
durung ngerti arti
pengertian..
saben aku kelingan..
mesti ketangisan..
ora kuat ijenan..

Reff :
  kartonyono.. aku sing medot janji
  aku sing ngelarani..
  saiki.. getun ning.. mburi..
  nyesel ning ati..
  ora nyono.. nyatane terus kangen
  iseh tresno karo kowe
  banget.. tak rasake..
  opo kudu.. balikan karo kowe..

Music...

mbiyen aku sekarepan..
kakean panjalukan
durung ngerti arti
pengertian..
saben aku kelingan..
mesti keterusan..
ora kuat ijenan..

Reff :
 kartonyono ning ngawi medot janjimu
 ambruk cagak ku nuruti angen-angenmu
 sak kabehane wes tak turuti
 tapi malah mblenjangi..

 budalo malah tak duduhi dalane..
 metu kono belok kiri lurus wae
 rasah nyawang sepionmu seng marai ati
 tambah mbebani..

getun kuwi ono ning mburi
nyesel uwis tak blenjani
getun kuwi ono ning mburi
nyesel uwis tak blenjani
janji..

Kunci Gitar Lainnya :

Formulir Kontak

Name

Email *

Message *

Enter Artist Name or Song Title