Chord Cukup - Woro Widowati | Inschord

Chord Cukup - Woro Widowati

Gunakan Tool Controls di bawah ini untuk mengatur ukuran teks, auto scrolling down dan juga transpose chord. Enjoy The Song !!!

Chord Cukup - Woro Widowati :

Lirik Cukup - Woro Widowati :

Intro : Bm 

Bm              F#m
ojo di kiro aku ra ngerti..
  G                      D
tumindak salahmu ning mburi..
 Em                  Bm
aku ngerti kowe.. gandeng ro liyane..
  G              F#
cetho.. nyolok netro..

Bm                   F#m
cukup ra bakal tak gadhang bali..
        G                  D
emang batin yen mung dipiloro..
 Em                   Bm
ora mung sepisan.. lambemu mblenjani..
  G        F#         Bm  F# -E F#
pupus.. trimo tak pungkasi..

Reff :
    B           Bmaj7
  cukup.. ora guno tak tangisi..
     G#m
  nrimo.. kanthi ikhlas jroning dodo..
    E         D#m            C#m
  kesal..ahan yang.. tak mungkin..
      F#
  ku ulang..

     B          Bmaj7
  janji.. aku bakal ngebuktekke..
   G#m
  iso.. entuk sing luwih gemati..
     E         D#m       C#m
  nentrem..ke ati.. lan tulus..
        F#
  nresnani..

Music : B Bmaj7 G#m 
        E D#m C#m Em F# 

Bm                   F#m
cukup ra bakal tak gadang bali..
        G                  D
emang batin yen mung dipiloro..
 Em                   Bm
ora mung sepisan.. lambemu mblenjani..
  G         F#         Bm  F# -E F#
pupus.. terimo tak pungkasi..

Reff :
    B           Bmaj7
  cukup.. ora guno tak tangisi..
    G#m
  lungo.. kanthi ikhlas jroning dodo..
    E         D#m            C#m
  kesal..ahan yang.. tak mungkin..
      F#
  ku ulang..

     B          Bmaj7
  janji.. aku bakal ngebuktekke..
   G#m
  iso.. entuk sing luwih gemati..
     E         D#m        C#m
  nentrem..ke ati.. lan tulus..
        F#
  nresnani..
     E         D#m        C#m Em
  nentrem..ke ati.. lan tulus..
        F#
  nresnani..
ojo di kiro aku ra ngerti..
tumindak salahmu ning mburi..
aku ngerti kowe.. gandeng ro liyane..
cetho.. nyolok netro..

cukup ra bakal tak gadhang bali..
emang batin yen mung dipiloro..
ora mung sepisan.. lambemu mblenjani..
pupus.. trimo tak pungkasi..

Reff :
  cukup.. ora guno tak tangisi..
  nrimo.. kanthi ikhlas jroning dodo..
  kesal..ahan yang.. tak mungkin..
  ku ulang..

  janji.. aku bakal ngebuktekke..
  iso.. entuk sing luwih gemati..
  nentrem..ke ati.. lan tulus..
  nresnani..

Music...

cukup ra bakal tak gadang bali..
emang batin yen mung dipiloro..
ora mung sepisan.. lambemu mblenjani..
pupus.. terimo tak pungkasi..

Reff :
  cukup.. ora guno tak tangisi..
  lungo.. kanthi ikhlas jroning dodo..
  kesal..ahan yang.. tak mungkin..
  ku ulang..

  janji.. aku bakal ngebuktekke..
  iso.. entuk sing luwih gemati..
  nentrem..ke ati.. lan tulus..
  nresnani..
  nentrem..ke ati.. lan tulus..
  nresnani..

Kunci Gitar Lainnya :

Formulir Kontak

Name

Email *

Message *

Enter Artist Name or Song Title