Chord Sambate Ati - Pepeh Sadboy | Inschord

Ad Unit (Iklan) BIG

Histats

Chord Sambate Ati - Pepeh Sadboy

Gunakan Tool Controls di bawah ini untuk mengatur ukuran teks, auto scrolling down dan juga transpose chord. Enjoy The Song !!!

Chord Sambate Ati - Pepeh Sadboy :

Lirik Sambate Ati - Pepeh Sadboy :

Intro : F G C-G/B-Am
        Dm  G  C

  C            G          Am
sabendino kowe kok ngelarani..
  F               G      C
kebangetan nggawe ajure ati..
          F
ngobong perasaan iki..
           Em           Am
mbek tego mblenjanji janji
      F
opo koyok ngene
     G              C  G
kowe sing tak tresnani..

  C              G            Am
kurang opo kabeh sing tak lakoni..
  F             G         C
kurang opo karo tresnoku iki..
         F
nelongso rasane ati
       Em        Am
tego tegone ngapusi
      F           G            C
loro ati iki sing wis mbok paringi..

  F        G             Em      Am
cubo rungokno jerit.. njero ati iki..
     F              G             C
kowe tak sayang tegane ninggal janji..

F           G
wis tak lakoni kabeh..
  Em         Am
karep penjalukanmu
     F
kowe sing tak tresnani..
       G
tego tegone mblenjani..

Reff :
           F           G
  sambate ati.. wengi iki..
                       Em             Am
  mergo kowe sing njalari.. nglarani ati..
                     F
  mbiyen jarene janjimu..
                  G
  tresnomu sing gede
                         C
  nyatane mbok tinggalne aku..

          F           G
  lorone ati.. wengi iki
                       Em             Am
  ngempet eluh dadi bukti.. nglarani ati..
                  F
  bukti lorone atiku..
            G                 C
  ajure urepku amergo cintamu palsu..

Music : F G Em Am
        F G C

  F        G             Em      Am
cubo rungokno jerit.. njero ati iki..
     F              G             C
kowe tak sayang tegane ninggal janji..

F           G
wis tak lakoni kabeh..
  Em         Am
karep penjalukanmu
     F
kowe sing tak tresnani..
       G
tego tegone mblenjani..

Reff :
           F           G
  sambate ati.. wengi iki..
                       Em             Am
  mergo kowe sing njalari.. nglarani ati..
                     F
  mbiyen jarene janjimu..
                  G
  tresnomu sing gede
                         C
  nyatane mbok tinggalne aku..

          F           G
  lorone ati.. wengi iki
                       Em             Am
  ngempet eluh dadi bukti.. nglarani ati..
                  F
  bukti lorone atiku..
            G                  C
  ajure urepku amergo cintamu palsu..
  Am               F
   bukti lorone atiku..
            G               C
  ajure urepku.. amergo awakmu..
sabendino kowe kok ngelarani..
kebangetan nggawe ajure ati..
ngobong perasaan iki..
mbek tego mblenjanji janji
opo koyok ngene
kowe sing tak tresnani..

kurang opo kabeh sing tak lakoni..
kurang opo karo tresnoku iki..
nelongso rasane ati
tego tegone ngapusi
loro ati iki sing wis mbok paringi..

cubo rungokno jerit.. njero ati iki..
kowe tak sayang tegane ninggal janji..

wis tak lakoni kabeh..
karep penjalukanmu
kowe sing tak tresnani..
tego tegone mblenjani..

Reff :
  sambate ati.. wengi iki..
  mergo kowe sing njalari.. nglarani ati..
  mbiyen jarene janjimu..
  tresnomu sing gede
  nyatane mbok tinggalne aku..

  lorone ati.. wengi iki
  ngempet eluh dadi bukti.. nglarani ati..
  bukti lorone atiku..
  ajure urepku amergo cintamu palsu..

Music...

cubo rungokno jerit.. njero ati iki..
kowe tak sayang tegane ninggal janji..

wis tak lakoni kabeh..
karep penjalukanmu
kowe sing tak tresnani..
tego tegone mblenjani..

Reff :
  sambate ati.. wengi iki..
  mergo kowe sing njalari.. nglarani ati..
  mbiyen jarene janjimu..
  tresnomu sing gede
  nyatane mbok tinggalne aku..

  lorone ati.. wengi iki
  ngempet eluh dadi bukti.. nglarani ati..
  bukti lorone atiku..
  ajure urepku amergo cintamu palsu..
  bukti lorone atiku..
  ajure urepku.. amergo awakmu..

Kunci Gitar Lainnya :

Formulir Kontak

Name

Email *

Message *

Enter Artist Name or Song Title