Chord Elingo - Pendhoza | Inschord

Ad Unit (Iklan) BIG

Histats

Chord Elingo - Pendhoza

Gunakan Tool Controls di bawah ini untuk mengatur ukuran teks, auto scrolling down dan juga transpose chord. Enjoy The Song !!!

Chord Elingo - Pendhoza :

Lirik Elingo - Pendhoza :

Intro : Gm Dm D# A#

Gm               Dm
uripmu kebak masalah..
   D#                A#
ra tenang kakean pikiran..
 Gm                   Dm
elingo yen rumongso salah..
    D#                 A#
wes suwe ninggal kewajiban
              Cm
opo kowe ra wedi
         D#              A#
sing jenenge.. sikso neroko..
             Cm
yen wis wancine
             D#              F
bakal ditimbali karo sing Kuoso..

Reff :
    A#
dunia mung sementara
    F
akhirat selamanya
             D#       F        A#
mulo ojo nganti.. uripmu sia sia..
                  A#
urip ning alam ndunyo..
                A#
mung mampir ngombe..
       F                 D#
mulo kowe.. ojo nganti lali..
  F          A#
karo kewajibane..

  A#
dolane mempeng ngibadahe memeng
    A#
sak bendinane malah mung seneng seneng
      F
ning ndunyo gawe dosa ning akhirat coloko
F
mulo saiki ayo do tobato
   D#
mumpung kowe iseh di kek'i nyowo
 F
ayo sareng sareng ngoyak tiket suwargo
    A#
sak durunge kowe kapundut wangsul
 A#
akehi sedekah ben pahalane ngumpul

Reff :
    A#
dunia mung sementara
    F
akhirat selamanya
             D#       F        A#
mulo ojo nganti.. uripmu sia sia..
                  A#
urip ning alam ndunyo..
                A#
mung mampir ngombe..
       F                 D#
mulo kowe.. ojo nganti lali..
  F          A#
karo kewajibane..

       A#                   F
Allahumma sholli wa sallim ala..
       D#           F       A#
sayyidina.. wa maulana Muhammadin..
       A#                   F
'Adada ma fi'ilmillahi sholatan..
     D#          F          A#
daimatan.. bidawami mulkillahi..

       A#                   F
Allahumma sholli wa sallim ala..
       D#           F       A#
sayyidina.. wa maulana Muhammadin..
       A#                   F
'Adada ma fi'ilmillahi sholatan..
     D#          F          A#
daimatan.. bidawami mulkillahi..
uripmu kebak masalah..
ra tenang kakean pikiran..
elingo yen rumongso salah..
wes suwe ninggal kewajiban
opo kowe ra wedi
sing jenenge.. sikso neroko..
yen wis wancine
bakal ditimbali karo sing Kuoso..

Reff :
dunia mung sementara
akhirat selamanya
mulo ojo nganti.. uripmu sia sia..
urip ning alam ndunyo..
mung mampir ngombe..
mulo kowe.. ojo nganti lali..
karo kewajibane..

dolane mempeng ngibadahe memeng
sak bendinane malah mung seneng seneng
ning ndunyo gawe dosa ning akhirat coloko
mulo saiki ayo do tobato
mumpung kowe iseh di kek'i nyowo
ayo sareng sareng ngoyak tiket suwargo
sak durunge kowe kapundut wangsul
akehi sedekah ben pahalane ngumpul

Reff :
dunia mung sementara
akhirat selamanya
mulo ojo nganti.. uripmu sia sia..
urip ning alam ndunyo..
mung mampir ngombe..
mulo kowe.. ojo nganti lali..
karo kewajibane..

Allahumma sholli wa sallim ala..
sayyidina.. wa maulana Muhammadin..
'Adada ma fi'ilmillahi sholatan..
daimatan.. bidawami mulkillahi..

Allahumma sholli wa sallim ala..
sayyidina.. wa maulana Muhammadin..
'Adada ma fi'ilmillahi sholatan..
daimatan.. bidawami mulkillahi..

Kunci Gitar Lainnya :

Formulir Kontak

Name

Email *

Message *

Enter Artist Name or Song Title