Chord Lunga Ninggal Cerita - Aribowoid x Nita Reviana x Remzz | Inschord

Chord Lunga Ninggal Cerita - Aribowoid x Nita Reviana x Remzz

Gunakan Tool Controls di bawah ini untuk mengatur ukuran teks, auto scrolling down dan juga transpose chord. Enjoy The Song !!!

Chord Lunga Ninggal Cerita - Aribowoid x Nita Reviana x Remzz :

Lirik Lunga Ninggal Cerita - Aribowoid x Nita Reviana x Remzz :

Intro : F  G  C E Am
        F  G  C

F       G    C
aku disini.. menanti..
  F        G              C
meratapi semua yang telah terjadi..
 F            G
aku sing berjuang..
    C   -G/B Am
aku sing kelaran..
    F
aku mung iso pasrah
       G
mugo kowe.. bungah..

F     G        C
aku.. iseh kelingan..
 F           G           C
awak dewe mbiyen bermesraan..
      F          G
meski atimu dudu nggo aku
        C    -G/B       Am
nanging tresnoku kanggo awakmu
  F                     G
tulung ojo.. ninggalke aku..

Reff :
      F    G           C    Am
  tresnoku wis kadung ilang..
    F            G         C
  sepurane wis nggawe kowe kelaran
   F      G           C    Am
  aku wis cukup wingi bertahan..
     F            G         C
  ku mohon engkau kembali pulang..

 F               G
aku iseh tresno ugo iseh sayang
 C                   Am
aku wis berjuang supoyo kowe ra ilang
  F                  G
nanging kowe lungo milih uwong liyo
     C
opo aku kurang bondo
     C
opo aku kalah rupo..
  F                  G
tetep tak jalani sak kuate ati
   C             Am
sakdurunge aku tekan ning pati
   F               G
saiki aku dewe sih ono ning kene
      C                 G
ngenteni (ngenteni) nunggu kowe bali..

Music : F G C Am
        F G C
        F G C Am
        F G Am

Reff :
      F    G           C    Am
  tresnoku wis kadung ilang..
    F            G         C
  sepurane wis nggawe kowe kelaran
   F      G           C    Am
  aku wis cukup wingi bertahan..
     F            G         C
  ku mohon engkau kembali pulang..

      F    G           C    Am
  tresnoku wis kadung ilang..
    F            G         C
  sepurane wis nggawe kowe kelaran
   F      G           C    Am
  aku wis cukup wingi bertahan..
     F            G         C
  ku mohon engkau kembali pulang..
aku disini.. menanti..
meratapi semua yang telah terjadi..
aku sing berjuang..
aku sing kelaran..
aku mung iso pasrah
mugo kowe.. bungah..

aku.. iseh kelingan..
awak dewe mbiyen bermesraan..
meski atimu dudu nggo aku
nanging tresnoku kanggo awakmu
tulung ojo.. ninggalke aku..

Reff :
  tresnoku wis kadung ilang..
  sepurane wis nggawe kowe kelaran
  aku wis cukup wingi bertahan..
  ku mohon engkau kembali pulang..

aku iseh tresno ugo iseh sayang
aku wis berjuang supoyo kowe ra ilang
nanging kowe lungo milih uwong liyo
opo aku kurang bondo
opo aku kalah rupo..
tetep tak jalani sak kuate ati
sakdurunge aku tekan ning pati
saiki aku dewe sih ono ning kene
ngenteni (ngenteni) nunggu kowe bali..

Music...

Reff :
  tresnoku wis kadung ilang..
  sepurane wis nggawe kowe kelaran
  aku wis cukup wingi bertahan..
  ku mohon engkau kembali pulang..

  tresnoku wis kadung ilang..
  sepurane wis nggawe kowe kelaran
  aku wis cukup wingi bertahan..
  ku mohon engkau kembali pulang..

Kunci Gitar Lainnya :

Formulir Kontak

Name

Email *

Message *

Enter Artist Name or Song Title