Chord Mantan Dadi Manten - Mergo Enak x Pendhoza | Inschord

Ad Unit (Iklan) BIG

Histats

Chord Mantan Dadi Manten - Mergo Enak x Pendhoza

Gunakan Tool Controls di bawah ini untuk mengatur ukuran teks, auto scrolling down dan juga transpose chord. Enjoy The Song !!!

Chord Mantan Dadi Manten - Mergo Enak x Pendhoza :

Lirik Mantan Dadi Manten - Mergo Enak x Pendhoza :

Intro : D A Bm A G  Gm

       D         A      Bm     A
tulung percoyo wae kuwi jodomu..
           G
sing bakal ngancani uripmu
       A
sing bakal njogo atimu
    D         A         Bm      A
aku ikhlas nompo kasunyatan iki..
             G
sing penting bungah atimu
        A
sing penting suci niatmu

      G           A
rasah tok piker getun
         F#m      Bm
sing ono njeru atiku
      G
mergo kowe karo aku
      A
cukup dadi masa lalu

Reff :
        D        A
  tak dongakke kowe bakal
      Bm           F#m
  langgeng sak lawase
          G
  rasah kuatir aku wis lila
         A
  nadyan di tinggal lungo
            D       A
  tulung percoyo atiku
        Bm            A
  aku kuat nyawang sliramu
         G
  mbiyen mantan dadi manten
           A                   D  A
  ning pelaminan.. karo wong liyo..

  D                 A
taline asmoro saiki dadi cerito
         Bm
anggonku duweni rasa
      A
kudu iso tak ilangno
  G
kowe sing tak tresno 
jebul jodone wong liyo
 A
aku wis ngikhlasno 
iso sabar lan nerimo

      G           A
rasah tok piker getun
         F#m      Bm
sing ono njeru atiku
      G
mergo kowe karo aku
      A
cukup dadi masa lalu

Reff :
        D        A
  tak dongakke kowe bakal
      Bm           F#m
  langgeng sak lawase
          G
  rasah kuatir aku wis lila
         A
  nadyan di tinggal lungo
            D       A
  tulung percoyo atiku
        Bm            A
  aku kuat nyawang sliramu
         G
  mbiyen mantan dadi manten
           A                   D  A
  ning pelaminan.. karo wong liyo..

 D
ati wis tak tata
          A
mangkat undangan rabimu
 Bm
ora tak tangisi
          A
mergo wis masa laluku
  G
mugo kowe bahagia karo pilihanmu
   A
mantan dadi manten 
miker kowe wis ra perlu

      G           A
rasah tok piker getun
         F#m      Bm
sing ono njeru atiku
      G
mergo kowe karo aku
      A
cukup dadi masa lalu

Reff :
        D        A
  tak dongakke kowe bakal
      Bm           F#m
  langgeng sak lawase
          G
  rasah kuatir aku wis lila
         A
  nadyan di tinggal lungo
            D       A
  tulung percoyo atiku
        Bm            A
  aku kuat nyawang sliramu
         G
  mbiyen mantan dadi manten
           A                   D  A
  ning pelaminan.. karo wong liyo..

            D    A
  tak dongakke kowe bakal
      Bm           F#m
  langgeng sak lawase
          G
  rasah kuatir aku wis lilo
         A
  nadyan di tinggal lungo
            D       A
  tulung percoyo atiku
        Bm            A
  aku kuat nyawang sliramu
         G
  mbiyen mantan dadi manten
           A                   D  A
  ning pelaminan.. karo wong liyo..

Outro : D A Bm A G  A  D
tulung percoyo wae kuwi jodomu..
sing bakal ngancani uripmu
sing bakal njogo atimu
aku ikhlas nompo kasunyatan iki..
sing penting bungah atimu
sing penting suci niatmu

rasah tok piker getun
sing ono njeru atiku
mergo kowe karo aku
cukup dadi masa lalu

Reff :
  tak dongakke kowe bakal
  langgeng sak lawase
  rasah kuatir aku wis lila
  nadyan di tinggal lungo
  tulung percoyo atiku
  aku kuat nyawang sliramu
  mbiyen mantan dadi manten
  ning pelaminan.. karo wong liyo..

taline asmoro saiki dadi cerito
anggonku duweni rasa
kudu iso tak ilangno
kowe sing tak tresno 
jebul jodone wong liyo
aku wis ngikhlasno 
iso sabar lan nerimo

rasah tok piker getun
sing ono njeru atiku
mergo kowe karo aku
cukup dadi masa lalu

Reff :
  tak dongakke kowe bakal
  langgeng sak lawase
  rasah kuatir aku wis lila
  nadyan di tinggal lungo
  tulung percoyo atiku
  aku kuat nyawang sliramu
  mbiyen mantan dadi manten
  ning pelaminan.. karo wong liyo..

ati wis tak tata
mangkat undangan rabimu
ora tak tangisi
mergo wis masa laluku
mugo kowe bahagia karo pilihanmu
mantan dadi manten 
miker kowe wis ra perlu

rasah tok piker getun
sing ono njeru atiku
mergo kowe karo aku
cukup dadi masa lalu

Reff :
  tak dongakke kowe bakal
  langgeng sak lawase
  rasah kuatir aku wis lila
  nadyan di tinggal lungo
  tulung percoyo atiku
  aku kuat nyawang sliramu
  mbiyen mantan dadi manten
  ning pelaminan.. karo wong liyo..

  tak dongakke kowe bakal
  langgeng sak lawase
  rasah kuatir aku wis lilo
  nadyan di tinggal lungo
  tulung percoyo atiku
  aku kuat nyawang sliramu
  mbiyen mantan dadi manten
  ning pelaminan.. karo wong liyo..

Kunci Gitar Lainnya :

Formulir Kontak

Name

Email *

Message *

Enter Artist Name or Song Title