Chord Temanggung Ninggal Rasa - Ronz Asmara | Inschord

Ad Unit (Iklan) BIG

Histats

Chord Temanggung Ninggal Rasa - Ronz Asmara

Gunakan Tool Controls di bawah ini untuk mengatur ukuran teks, auto scrolling down dan juga transpose chord. Enjoy The Song !!!

Chord Temanggung Ninggal Rasa - Ronz Asmara :

Lirik Temanggung Ninggal Rasa - Ronz Asmara :

Intro : F# F#m Fm A#m
        D#m B G#..

C#        Fm
ademe.. hawa iki..
B         A#           D#m
tansah ngelingke isih ana cerita..
F#m
aku ning kene..
   Fm         A#
berharap bisa bebrayan..
  D#m         G#
karo kowe.. tekan selawase..

     C#           Fm
ning nyatane.. kowe lunga..
    B        A#             D#m
ninggalake rasa sing durung geduga..
F#m
nganti seprene..
 Fm         A#        D#m
aku ora ngerti kepiye atimu..
        G#
sak tenane marang aku..

Reff :
                 F#
  temanggung ninggal rasa..
       F#m                 Fm
  ning ati tansah kelara-lara..
  A#m              D#m
    kowe isih ning sandingku..
     G#                       C# D#m
  nyawang aku karo ngguya-ngguyu..

  G#             F#
  temanggung ninggal cerita..
   F#m                   Fm
  ati iki isih nyimpen roso..
  A#m          D#m
    jujur isih ngenteni..
  G#                   C#
  aku mung pengen kowe ngerti..

Music : G#m    F#     F#m     C#
        ho.. woo.. houwo.. wouwo..
        G#m   F#  F#m
        hu.. uu..
        C#  D#m

Reff :
  G#             F#
  temanggung ninggal rasa..
       F#m                 Fm
  ning ati tansah kelara-lara..
  A#m              D#m
    kowe isih ning sandingku..
     G#                       C# D#m
  nyawang aku karo ngguya-ngguyu..

  G#             F#
  temanggung ninggal cerita..
   F#m                   Fm
  ati iki isih nyimpen roso..
  A#m          D#m
    jujur isih ngenteni..
  G#                   C#     D#m
  aku mung pengen kowe ngerti..

  G#             F#
  temanggung ninggal rasa..
       F#m                 Fm
  ning ati tansah kelara-lara..
  A#m              D#m
    kowe isih ning sandingku..
     G#                       C# D#m
  nyawang aku karo ngguya-ngguyu..

  G#             F#
  temanggung ninggal cerita..
   F#m                   Fm
  ati iki isih nyimpen roso..
  A#m          D#m
    jujur isih ngenteni..
  G#                   C#     A#m
  aku mung pengen kowe ngerti..
             D#m
  jujur isih ngenteni..
  G#                   C#
  aku mung pengen kowe ngerti..
ademe.. hawa iki..
tansah ngelingke isih ana cerita..
aku ning kene..
berharap bisa bebrayan..
karo kowe.. tekan selawase..

ning nyatane.. kowe lunga..
ninggalake rasa sing durung geduga..
nganti seprene..
aku ora ngerti kepiye atimu..
sak tenane marang aku..

Reff :
  temanggung ninggal rasa..
  ning ati tansah kelara-lara..
  kowe isih ning sandingku..
  nyawang aku karo ngguya-ngguyu..

  temanggung ninggal cerita..
  ati iki isih nyimpen roso..
  jujur isih ngenteni..
  aku mung pengen kowe ngerti..

Music...

Reff :
  temanggung ninggal rasa..
  ning ati tansah kelara-lara..
  kowe isih ning sandingku..
  nyawang aku karo ngguya-ngguyu..

  temanggung ninggal cerita..
  ati iki isih nyimpen roso..
  jujur isih ngenteni..
  aku mung pengen kowe ngerti..

  temanggung ninggal rasa..
  ning ati tansah kelara-lara..
  kowe isih ning sandingku..
  nyawang aku karo ngguya-ngguyu..

  temanggung ninggal cerita..
  ati iki isih nyimpen roso..
  jujur isih ngenteni..
  aku mung pengen kowe ngerti..
  jujur isih ngenteni..
  aku mung pengen kowe ngerti..

Kunci Gitar Lainnya :

Formulir Kontak

Name

Email *

Message *

Enter Artist Name or Song Title