Chord Sing Biso - Suliyana | Inschord

Chord Sing Biso - Suliyana

Gunakan Tool Controls di bawah ini untuk mengatur ukuran teks, auto scrolling down dan juga transpose chord. Enjoy The Song !!!

Chord Sing Biso - Suliyana :

Lirik Sing Biso - Suliyana :

Intro : Fm C# D# Fm
        Fm C# D# Fm..

Reff :
       Fm
  mulo sun….sing biso..
  C#             D#          Fm
   sun sing biso.. nyepuro riko..
      Fm
  ati wis….sing biso..
  C#            D#         Fm
   yo sing biso.. nerimo riko..

Music : Fm C# D# Fm..

         Fm           C#
sing sepisan riko natoni roso
      D#                  Fm
bolak balik riko njalok sepuro..
          Fm           C#
wis entek alasan osing ketahan
    D#           Fm
ati wis jeru kelaran..

          A#m             Fm
sing kuat maning isun wis warang..
     Cm              C#  D#  Fm
ulah riko wis kebangeta..aa..an..
     A#m               Fm
kudu kelendi isun kentekan akal
     Cm                Fm
kepaksan riko isun tinggal..

Reff :
       Fm
  mulo sun….sing biso..
  C#             D#          Fm
   sun sing biso.. nyepuro riko..
      Fm
  ati wis….sing biso..
  C#            D#         Fm
   yo sing biso.. nerimo riko..

Music : Fm C# D# Fm
        Fm C# D# Fm..

Reff :
       Fm
  mulo sun….sing biso..
  C#             D#          Fm
   sun sing biso.. nyepuro riko..
      Fm
  ati wis….sing biso..
  C#            D#         Fm
   yo sing biso.. nerimo riko..

Music : Fm C# D# Fm..

         Fm           C#
sing sepisan riko natoni roso
      D#                  Fm
bolak balik riko njalok sepuro..
          Fm           C#
wis entek alasan osing ketahan
    D#           Fm
ati wis jeru kelaran..

          A#m             Fm
sing kuat maning isun wis warang..
     Cm              C#  D#  Fm
ulah riko wis kebangeta..aa..an..
     A#m               Fm
kudu kelendi isun kentekan akal
     Cm               Fm
kepaksan riko isun tinggal..

Reff :
       Fm
  mulo sun….sing biso..
  C#             D#          Fm
   sun sing biso.. nyepuro riko..
      Fm
  ati wis….sing biso..
  C#            D#         Fm
   yo sing biso.. nerimo riko..

       Fm
  mulo sun….sing biso..
  C#             D#          Fm
   sun sing biso.. nyepuro riko..
      Fm
  ati wis….sing biso..
  C#            D#         Fm
   yo sing biso.. nerimo riko..

Outro : Fm
Reff :
  mulo sun….sing biso..
  sun sing biso.. nyepuro riko..
  ati wis….sing biso..
  yo sing biso.. nerimo riko..

Music...

sing sepisan riko natoni roso
bolak balik riko njalok sepuro..
wis entek alasan osing ketahan
ati wis jeru kelaran..

sing kuat maning isun wis warang..
ulah riko wis kebangeta..aa..an..
kudu kelendi isun kentekan akal
kepaksan riko isun tinggal..

Reff :
  mulo sun….sing biso..
  sun sing biso.. nyepuro riko..
  ati wis….sing biso..
  yo sing biso.. nerimo riko..

Music...

Reff :
  mulo sun….sing biso..
  sun sing biso.. nyepuro riko..
  ati wis….sing biso..
  yo sing biso.. nerimo riko..

Music...

sing sepisan riko natoni roso
bolak balik riko njalok sepuro..
wis entek alasan osing ketahan
ati wis jeru kelaran..

sing kuat maning isun wis warang..
ulah riko wis kebangeta..aa..an..
kudu kelendi isun kentekan akal
kepaksan riko isun tinggal..

Reff :
  mulo sun….sing biso..
  sun sing biso.. nyepuro riko..
  ati wis….sing biso..
  yo sing biso.. nerimo riko..

  mulo sun….sing biso..
  sun sing biso.. nyepuro riko..
  ati wis….sing biso..
  yo sing biso.. nerimo riko..

Kunci Gitar Lainnya :

Formulir Kontak

Name

Email *

Message *

Enter Artist Name or Song Title