Chord Ngomong Apik Apik - Suliyana | Inschord

Chord Ngomong Apik Apik - Suliyana

Gunakan Tool Controls di bawah ini untuk mengatur ukuran teks, auto scrolling down dan juga transpose chord. Enjoy The Song !!!

Chord Ngomong Apik Apik - Suliyana :

Lirik Ngomong Apik Apik - Suliyana :

Intro : D#m G#m A# D#m
        B A#..

D#m               C#
Paran baen hang dijaluk
B               D#m
Yo wis isun turuti
D#m            C#
Akeh hang riko karep
B               D#m
Yo wis isun lakoni

G#m               B
Sak mendi seh gedine dunyo
A#            D#m
 Nong pikir riko
G#m                 B
 Kadung mulo sing tau cukup
A#            D#m
 Nafsu ring dodo

Music : C# G#m D#m..
        C# B D#m..

D#m                C#
Mestine welas ning ati
B             D#m
Biso ndudui dalan
D#m             C#
Dudu malah gawe riko
B             D#m
Soyo lali lalian

G#m              B
Dumeh mergo isun hang welas
A#           D#m
 Riko gampangno
G#m             B
Suwi-suwi perih nong batin
A#           D#m
 Hang isun roso

Reff :
   D#m
  Isun ngomong apik apik
              C#     G#m
  Nawi sing biso maning..
  C#         D#m -C#
   Ngaboti riko..

    D#m
  Paribasan isun tau
            C#           G#m
  Ono salah luput nong riko
  B           D#m
   Njaluk sepuro..

    G#m         F#
  Nawi mulo wis dalane
  C#         D#m      G#m      F#
   Cukup semene, ho ooo.. ooo oo..
  C#         D#m
   Cukup semene..

Music : D#m G#m A# D#m
        B A#..

D#m                C#
Mestine welas ning ati
B             D#m
Biso ndudui dalan
D#m             C#
Dudu malah gawe riko
B             D#m
Soyo lali lalian

G#m              B
Dumeh mergo isun hang welas
A#           D#m
 Riko gampangno
G#m             B
Suwi-suwi perih nong batin
A#           D#m
 Hang isun roso

Reff :
   D#m
  Isun ngomong apik apik
              C#     G#m
  Nawi sing biso maning..
  C#         D#m -C#
   Ngaboti riko..

    D#m
  Paribasan isun tau
            C#           G#m
  Ono salah luput nong riko
  B           D#m
   Njaluk sepuro..

    G#m         F#
  Nawi mulo wis dalane
  C#         D#m      G#m      F#
   Cukup semene, ho ooo.. ooo oo..
  C#         D#m -C#
   Cukup semene..

   D#m
  Isun ngomong apik apik
              C#     G#m
  Nawi sing biso maning..
  C#         D#m -C#
   Ngaboti riko..

    D#m
  Paribasan isun tau
            C#           G#m
  Ono salah luput nong riko
  B           D#m
   Njaluk sepuro..

    G#m         F#
  Nawi mulo wis dalane
  C#         D#m      G#m      F#
   Cukup semene, ho ooo.. ooo oo..
  C#         D#m
   Cukup semene..

Outro : D#m  B G#m A# B D#m
Paran baen hang dijaluk
Yo wis isun turuti
Akeh hang riko karep
Yo wis isun lakoni

Sak mendi seh gedine dunyo
Nong pikir riko
Kadung mulo sing tau cukup
Nafsu ring dodo

Music...

Mestine welas ning ati
Biso ndudui dalan
Dudu malah gawe riko
Soyo lali lalian

Dumeh mergo isun hang welas
Riko gampangno
Suwi-suwi perih nong batin
Hang isun roso

Reff :
  Isun ngomong apik apik
  Nawi sing biso maning..
  Ngaboti riko..

  Paribasan isun tau
  Ono salah luput nong riko
  Njaluk sepuro..

  Nawi mulo wis dalane
  Cukup semene, ho ooo.. ooo oo..
  Cukup semene..

Music...

Mestine welas ning ati
Biso ndudui dalan
Dudu malah gawe riko
Soyo lali lalian

Dumeh mergo isun hang welas
Riko gampangno
Suwi-suwi perih nong batin
Hang isun roso

Reff :
  Isun ngomong apik apik
  Nawi sing biso maning..
  Ngaboti riko..

  Paribasan isun tau
  Ono salah luput nong riko
  Njaluk sepuro..

  Nawi mulo wis dalane
  Cukup semene, ho ooo.. ooo oo..
  Cukup semene..

  Isun ngomong apik apik
  Nawi sing biso maning..
  Ngaboti riko..

  Paribasan isun tau
  Ono salah luput nong riko
  Njaluk sepuro..

  Nawi mulo wis dalane
  Cukup semene, ho ooo.. ooo oo..
  Cukup semene..

Kunci Gitar Lainnya :

Formulir Kontak

Name

Email *

Message *

Enter Artist Name or Song Title