Chord Kepathek - Suliyana | Inschord

Chord Kepathek - Suliyana

Gunakan Tool Controls di bawah ini untuk mengatur ukuran teks, auto scrolling down dan juga transpose chord. Enjoy The Song !!!

Chord Kepathek - Suliyana :

Lirik Kepathek - Suliyana :

Intro : D#m..C#..G#m..A#..

D#m                B
mergone sun sing biso
C#             F#
nerimo welas riko
G#m                  D#m
dudu mergo riko nduweni celo
A#
ugo dudu kurang sempurno..

Music : B..A#..

Reff :
       D#m              G#m
  dudu isun sing demen anane riko
    C#                       F#
  jujur isun sing biso nompo welas riko
       B                 D#m
  mulo sun sing tego nggawe ngersulo
   B                 A#
  mergo ati iki kepathek roso..

Music : G#m D#m B A#..

D#m            B
isun mageh dewekan
C#               F#
durong nduwe demenan
G#m                 D#m
nong ati iki mageh ono kabotan
A#
roso hang durung kelaksan..

Reff :
       D#m              G#m
  dudu isun sing demen anane riko
    C#                       F#
  jujur isun sing biso nompo welas riko
       B                 D#m
  mulo sun sing tego nggawe ngersulo
  B                  A#
  mergo ati iki kepathek roso..

Music : D#m..G#m..C#..F#..
        B..G#m..A#..

Reff :
       D#m              G#m
  dudu isun sing demen anane riko
    C#                       F#
  jujur isun sing biso nompo welas riko
       B                 D#m
  mulo sun sing tego nggawe ngersulo
  B                  A#
  mergo ati iki kepathek roso..

       D#m              G#m
  dudu isun sing demen anane riko
    C#                       F#
  jujur isun sing biso nompo welas riko
       B                 D#m
  mulo sun sing tego nggawe ngersulo
  B                  A#
  mergo ati iki kepathek roso..

Outro : G#m..D#m..B..C#..D#m..
mergone sun sing biso
nerimo welas riko
dudu mergo riko nduweni celo
ugo dudu kurang sempurno..

Music...

Reff :
  dudu isun sing demen anane riko
  jujur isun sing biso nompo welas riko
  mulo sun sing tego nggawe ngersulo
  mergo ati iki kepathek roso..

Music...

isun mageh dewekan
durong nduwe demenan
nong ati iki mageh ono kabotan
roso hang durung kelaksan..

Reff :
  dudu isun sing demen anane riko
  jujur isun sing biso nompo welas riko
  mulo sun sing tego nggawe ngersulo
  mergo ati iki kepathek roso..

Music...

Reff :
  dudu isun sing demen anane riko
  jujur isun sing biso nompo welas riko
  mulo sun sing tego nggawe ngersulo
  mergo ati iki kepathek roso..

  dudu isun sing demen anane riko
  jujur isun sing biso nompo welas riko
  mulo sun sing tego nggawe ngersulo
  mergo ati iki kepathek roso..

Kunci Gitar Lainnya :

Formulir Kontak

Name

Email *

Message *

Enter Artist Name or Song Title