Lirik & Chord Lagu Tinggal Kenangan - Vivi Artika | Inschord

Lirik & Chord Lagu Tinggal Kenangan - Vivi Artika

Gunakan Tool Controls di bawah ini untuk mengatur ukuran teks, auto scrolling down dan juga transpose chord. Enjoy The Song !!!

Chord Tinggal Kenangan - Vivi Artika :

Lirik Tinggal Kenangan - Vivi Artika :

Intro : A B G#m C#m
        F#m B E

C#m        F#m    B         E
pancen dalane.. kudu di uweske..
C#m       F#m    B          E
ra bakal iso.. diterus teruske
C#m       F#m      B        E
aku lan kowe.. wes dudu jodone..
C#m         F#m    B         E
wes ngono wae.. mlaku dewe dewe..

A         B
sepurane awakku
G#m          C#m
ra nyenengke atimu
F#m   B         E
mergo aku ra mampu..
A         B
mugo kowe ketemu
G#m          C#m
sing iso nggawe guyu
F#m       B      E
bahagia saben wektu..

Music : F#m B E

Reff :
    E     B        C#m
  lilo.. ati iki lilo..
    G#m        A        B       E
  roso tresno iki.. wes ra nduweni..
     E      B         C#m
  ikhlas.. ati iki ikhlas..
    G#m           A      B           E
  kowe sing tak sayang.. tinggal kenangan..

Music : A B G#m C#m
        F#m B E
        A B G#m C#m
        F#m B E

C#m        F#m    B         E
pancen dalane.. kudu di uweske..
C#m       F#m    B          E
ra bakal iso.. diterus teruske
C#m       F#m      B        E
aku lan kowe.. wes dudu jodone..
C#m         F#m    B         E
wes ngono wae.. mlaku dewe dewe..

A         B
sepurane awakku
G#m          C#m
ra nyenengke atimu
F#m   B         E
mergo aku ra mampu..
A         B
mugo kowe ketemu
G#m          C#m
sing iso nggawe guyu
F#m       B      E
bahagia saben wektu..

Music : F#m B E

Reff :
    E     B        C#m
  lilo.. ati iki lilo..
    G#m        A        B       E
  roso tresno iki.. wes ra nduweni..
     E      B         C#m
  ikhlas.. ati iki ikhlas..
    G#m           A      B           E
  kowe sing tak sayang.. tinggal kenangan..

    F#m                A C
  kowe sing tak sayang..
  D           E
  tinggal kenangan..
pancen dalane.. kudu di uweske..
ra bakal iso.. diterus teruske
aku lan kowe.. wes dudu jodone..
wes ngono wae.. mlaku dewe dewe..

sepurane awakku
ra nyenengke atimu
mergo aku ra mampu..
mugo kowe ketemu
sing iso nggawe guyu
bahagia saben wektu..

Music...

Reff :
  lilo.. ati iki lilo..
  roso tresno iki.. wes ra nduweni..
  ikhlas.. ati iki ikhlas..
  kowe sing tak sayang.. tinggal kenangan..

Music...

pancen dalane.. kudu di uweske..
ra bakal iso.. diterus teruske
aku lan kowe.. wes dudu jodone..
wes ngono wae.. mlaku dewe dewe..

sepurane awakku
ra nyenengke atimu
mergo aku ra mampu..
mugo kowe ketemu
sing iso nggawe guyu
bahagia saben wektu..

Music...

Reff :
  lilo.. ati iki lilo..
  roso tresno iki.. wes ra nduweni..
  ikhlas.. ati iki ikhlas..
  kowe sing tak sayang.. tinggal kenangan..

  kowe sing tak sayang..
  tinggal kenangan..
Information :
Title : "Tinggal Kenangan - Vivi Artika"
Artist : Vivi Artika,
Type : Lirik + Kunci / Chord

This is original chord for all instruments (gitar, bass, keyboard, piano, ukulele dll.)

Kunci Gitar Lainnya :

Formulir Kontak

Name

Email *

Message *

Enter Artist Name or Song Title