Chord Lagu Juwangi - Tulus Maholtra | Inschord

Chord Lagu Juwangi - Tulus Maholtra

Gunakan Tool Controls di bawah ini untuk mengatur ukuran teks, auto scrolling down dan juga transpose chord. Enjoy The Song !!!

Chord Lagu Juwangi - Tulus Maholtra :

Lirik Lagu Juwangi - Tulus Maholtra :

Intro : Em C G D
        Em C G D Em

Em    C   G
 Lagu iki..
             D           Em
tak gawe kanggo wong Juwangi
       C     G
Wong Juwangi..
               D             Em
yang rajin menabung dan baik hati
  C         G
Juwangi jarene
              D             G
nduwe dalan tapi ora iso dilewati

Em              C                     G
 Dalanan sing endi sing ora iso dilewati
             D                    Em
Nek seko Boyolali pancen kudu metani
               C                 G
Dalanan sing endi ojo di politisasi
           D                        G
Mugo wae dalan sing rusak ndang di dandani

Em C     G         D             Em
 Juwangi.. wonge manis tur ngangeni
  C     G        D           Em
Juwangi.. ndek wingi mlebu tipi
  C         G       D        G
Juwangi jarene ora ono aspalisasi..

Em           C             G
 Kepiye pak RT, kepiye lurahe
              D        Em
Pak camat aku kudu kepiye
           C               G
Piye bupatine, piye gubernure
              D       G
Pak presiden aku kudu piye..

Music : Em C G D
        Em C G D G

Em    C   G
 Lagu iki..
             D           Em
tak gawe kanggo wong Juwangi
       C     G
Wong Juwangi..
               D             Em
yang rajin menabung dan baik hati
  C         G
Juwangi jarene
              D             G
nduwe dalan tapi ora iso dilewati

Em              C                     G
 Dalanan sing endi sing ora iso dilewati
             D                    Em
Nek seko Boyolali pancen kudu metani
               C                 G
Dalanan sing endi ojo di politisasi
           D                        G
Mugo wae dalan sing rusak ndang di dandani

Em C     G         D             Em
 Juwangi.. wonge manis tur ngangeni
  C     G        D           Em
Juwangi.. ndek wingi mlebu tipi
  C         G       D        G
Juwangi jarene ora ono aspalisasi..

Em           C             G
 Kepiye pak RT, kepiye lurahe
              D        Em
Pak camat aku kudu kepiye
           C               G
Piye bupatine, piye gubernure
              D       G
Pak presiden aku kudu piye..

Em           C               G
 Mugo mugo wae dalan remuk kae
                D           Em
Ndang cepet ono tindak lanjute
             C                 G
Ben apik dalane nyaman dilewatine
             D           G
Ben iso sejahtera masyarakate..
Lagu iki..
tak gawe kanggo wong Juwangi
Wong Juwangi..
yang rajin menabung dan baik hati
Juwangi jarene
nduwe dalan tapi ora iso dilewati

Dalanan sing endi sing ora iso dilewati
Nek seko Boyolali pancen kudu metani
Dalanan sing endi ojo di politisasi
Mugo wae dalan sing rusak ndang di dandani

Juwangi.. wonge manis tur ngangeni
Juwangi.. ndek wingi mlebu tipi
Juwangi jarene ora ono aspalisasi..

Kepiye pak RT, kepiye lurahe
Pak camat aku kudu kepiye
Piye bupatine, piye gubernure
Pak presiden aku kudu piye..

Music...

Lagu iki..
tak gawe kanggo wong Juwangi
Wong Juwangi..
yang rajin menabung dan baik hati
Juwangi jarene
nduwe dalan tapi ora iso dilewati

Dalanan sing endi sing ora iso dilewati
Nek seko Boyolali pancen kudu metani
Dalanan sing endi ojo di politisasi
Mugo wae dalan sing rusak ndang di dandani

Juwangi.. wonge manis tur ngangeni
Juwangi.. ndek wingi mlebu tipi
Juwangi jarene ora ono aspalisasi..

Kepiye pak RT, kepiye lurahe
Pak camat aku kudu kepiye
Piye bupatine, piye gubernure
Pak presiden aku kudu piye..

Mugo mugo wae dalan remuk kae
Ndang cepet ono tindak lanjute
Ben apik dalane nyaman dilewatine
Ben iso sejahtera masyarakate..

Kunci Gitar Lainnya :

Formulir Kontak

Name

Email *

Message *

Enter Artist Name or Song Title