Chord Junjungane Ati - Tupang | Inschord

Chord Junjungane Ati - Tupang

Gunakan Tool Controls di bawah ini untuk mengatur ukuran teks, auto scrolling down dan juga transpose chord. Enjoy The Song !!!

Chord Junjungane Ati - Tupang :

Lirik Junjungane Ati - Tupang :

Intro : F Am A# C

Reff :
  F                         A#
   sing tak junjung ning atiku
    C                F
  kowe sing karo liyane..
  F                  A#
   opo kowe ra meksakke
   C                    F
  aku tansah eling sliramu..

   F
mbiyen aku tahu 
     A#
ragu karo kowe
        C
nanging nyatane seje 
      F
kowe iso mbuktekke
     Gm          C
jare wong liyo kere
       A          Dm
ra iso mangan ngombe
        Gm        C
nanging takdire seje
      F
kowe iso munggah mbale..

     A#       C
njur kepiye maneh
         F-C/E  Dm    
sego wes dadi bubur
    Gm        C
aku wes noto ati
          F
tak pileh dalan mundur..

A#  C       F-C/E Dm
uripmu dudu u rip ku
    Gm          C
aku lan kowe pancen
     F
dudu jodone..

Reff :
  F                         A#
   sing tak junjung ning atiku
    C                F
  kowe sing karo liyane..
  F                  A#
   opo kowe ra meksakke
   C                    F
  aku tansah eling sliramu..

Music : A# C Am Dm
        Gm C F A# F A#

   F
mbiyen aku tahu 
     A#
ragu karo kowe
        C
nanging nyatane seje 
      F
kowe iso mbuktekke
     Gm          C
jare wong liyo kere
       A          Dm
ra iso mangan ngombe
        Gm        C
nanging takdire seje
      F
kowe iso munggah mbale..

     A#       C
njur kepiye maneh
         F-C/E  Dm    
sego wes dadi bubur
    Gm        C
aku wes noto ati
          F
tak pileh dalan mundur..

A#  C       F-C/E Dm
uripmu dudu u rip ku
    Gm          C
aku lan kowe pancen
     F
dudu jodone..

Reff :
  F                         A#
   sing tak junjung ning atiku
    C                F
  kowe sing karo liyane..
  F                  A#
   opo kowe ra meksakke
   C                    F
  aku tansah eling sliramu..

  F                         A#
   sing tak junjung ning atiku
    C                F
  kowe sing karo liyane..
  F                  A#
   opo kowe ra meksakke
   C                    F
  aku tansah eling sliramu..
Reff :
  sing tak junjung ning atiku
  kowe sing karo liyane..
  opo kowe ra meksakke
  aku tansah eling sliramu..

mbiyen aku tahu 
ragu karo kowe
nanging nyatane seje 
kowe iso mbuktekke
jare wong liyo kere
ra iso mangan ngombe
nanging takdire seje
kowe iso munggah mbale..

njur kepiye maneh 
sego wes dadi bubur
aku wes noto ati
tak pileh dalan mundur..

uripmu dudu u rip ku
aku lan kowe pancen
dudu jodone..

Reff :
  sing tak junjung ning atiku
  kowe sing karo liyane..
  opo kowe ra meksakke
  aku tansah eling sliramu..

Music...

mbiyen aku tahu 
ragu karo kowe
nanging nyatane seje 
kowe iso mbuktekke
jare wong liyo kere
ra iso mangan ngombe
nanging takdire seje
kowe iso munggah mbale..

njur kepiye maneh 
sego wes dadi bubur
aku wes noto ati
tak pileh dalan mundur..

uripmu dudu u rip ku
aku lan kowe pancen
dudu jodone..

Reff :
  sing tak junjung ning atiku
  kowe sing karo liyane..
  opo kowe ra meksakke
  aku tansah eling sliramu..

  sing tak junjung ning atiku
  kowe sing karo liyane..
  opo kowe ra meksakke
  aku tansah eling sliramu..

Kunci Gitar Lainnya :

Formulir Kontak

Name

Email *

Message *

Enter Artist Name or Song Title