Chord Iyo Hooh Bener - People Java Rasta | Inschord

Chord Iyo Hooh Bener - People Java Rasta

Gunakan Tool Controls di bawah ini untuk mengatur ukuran teks, auto scrolling down dan juga transpose chord. Enjoy The Song !!!

Chord Iyo Hooh Bener - People Java Rasta :

Lirik Iyo Hooh Bener - People Java Rasta :

Intro : Gm.. (8x)

Gm                 Gm
yen, disawang ra penak
           Gm               Gm
suarane sengak, tindikane kebak
            (Cm)
sandangane lekak..

Reff :
  Cm             Gm
  ..nakal oleh tapi ojo bodo
   Cm              Gm
  iyo.. kowe ojo keset dadi uwong
    Cm               Gm
  hooh.. mugo iso nyenengke wong tuo
    D     D   -C  -Bb-Am-Gm
  bener.. ojo ngapusi konco !!

             Gm              Gm
dikandani ngeyel, uripe yo angel
                Gm               Gm
seneng gawe jengkel, klakuane guatel
             Gm                 Gm
sekolah ra gelem, kerjo yo ra gelem
                 Gm                 (Gm)
nganggur yo ra gelem, matek yo ra gelem..

Music : Gm.. (8x)

Reff :
    Cm               Gm
  nakal.. oleh tapi ojo bodo
   Cm              Gm
  iyo.. kowe ojo keset dadi uwong
    Cm               Gm
  hooh.. mugo iso nyenengke wong tuo
    D     D   -C  -Bb-Am-Gm
  bener.. ojo ngapusi konco !!

           Gm              Gm
ambune njelei, senenge ngapusi
                 Gm             Gm
neng ndalan kemliti, diseneni kemaki
           Gm              Gm
omongane saru, guyone ra lucu
            Gm             (Cm)
polahe yo wagu, uwong opo watu..

Reff :
  Cm             Gm
  ..nakal oleh tapi ojo bodo
   Cm              Gm
  iyo.. kowe ojo keset dadi uwong
    Cm               Gm
  hooh.. mugo iso nyenengke wong tuo
    D     D   -C  -Bb-Am-Gm
  bener.. ojo ngapusi konco !!

               Gm               Gm
matane sak jengkol, lambene metekol
             Gm                    Gm
ndase koyo botol, bentuke koyo tongkol
              Gm              Gm
ngompori kancane, duwet ora duwe
            Gm             (Gm)
suwe suwe kere, kowe arep piye..

Outro : Gm F# F Em
        Gm F# F Em
        Gm F# F Em
        Gm F# F Em
        Gm-Gm
yen, disawang ra penak
suarane sengak, tindikane kebak
sandangane lekak..

Reff :
  nakal oleh tapi ojo bodo
  iyo.. kowe ojo keset dadi uwong
  hooh.. mugo iso nyenengke wong tuo
  bener.. ojo ngapusi konco !!

dikandani ngeyel, uripe yo angel
seneng gawe jengkel, klakuane guatel
sekolah ra gelem, kerjo yo ra gelem
nganggur yo ra gelem, matek yo ra gelem..

Music...

Reff :
  nakal.. oleh tapi ojo bodo
  iyo.. kowe ojo keset dadi uwong
  hooh.. mugo iso nyenengke wong tuo
  bener.. ojo ngapusi konco !!

ambune njelei, senenge ngapusi
neng ndalan kemliti, diseneni kemaki
omongane saru, guyone ra lucu
polahe yo wagu, uwong opo watu..

Reff :
  nakal oleh tapi ojo bodo
  iyo.. kowe ojo keset dadi uwong
  hooh.. mugo iso nyenengke wong tuo
  bener.. ojo ngapusi konco !!

matane sak jengkol, lambene metekol
ndase koyo botol, bentuke koyo tongkol
ngompori kancane, duwet ora duwe
suwe suwe kere, kowe arep piye..

Kunci Gitar Lainnya :

Formulir Kontak

Name

Email *

Message *

Enter Artist Name or Song Title