Chord Awal Kasmaran - Wegah Lali | Inschord

Chord Awal Kasmaran - Wegah Lali

Gunakan Tool Controls di bawah ini untuk mengatur ukuran teks, auto scrolling down dan juga transpose chord. Enjoy The Song !!!

Chord Awal Kasmaran - Wegah Lali :

Lirik Awal Kasmaran - Wegah Lali :

Intro : C# G# A#m G#
        C# G# A#m
        F# G# C# -G# A#m
        F# G# C#

 C#        G#   A#m
iki awal cerito..
    G#           C#
ku ngrasakke tresno
    G#         A#m
tresno karo konco..

 C#          G#     A#m
aku mung iso nrimo..
        G#             C#
senajan mbok anggep konco
  G#       A#m
tapi ora popo..

  F#        G#
nanging.. siji..
     C#   -G#    A#m
sing tak karepke ning ati
  F#            G#      C#
tulung ngerteni rosoku iki..

 C#        G#   A#m
iki awal cerito..
    G#           C#
ku ngrasakke tresno
    G#         A#m
tresno karo konco..

 C#          G#     A#m
aku mung iso nrimo..
        G#             C#
senajan mbok anggep konco
  G#       A#m
tapi ora popo..

  F#        G#
nanging.. siji..
     C#   -G#    A#m
sing tak karepke ning ati
  F#            G#      C#
tulung ngerteni rosoku iki..

Reff :
       A#m         Fm
  urip yo mung sepisan
         F#       C#
  karo kowe bebarengan
          A#m         Fm
  senajan abot kanggo awakmu
    F#                   G#
  durung iso.. nompo awakku..
      F#  G#   C#  -G#   A#m
  kuatno ati.. kuatno rogo
      F#         G#             C#
  semoga cinta datang tak menghilang..

Music : A#m Fm F# C#
        A#m Fm F# G#
        F# G# C# A#m
        F# G# C#

  F#        G#
nanging.. siji..
     C#   -G#    A#m
sing tak karepke ning ati
  F#            G#      C#
tulung ngerteni rosoku iki..

Reff :
       A#m         Fm
  urip yo mung sepisan
         F#       C#
  karo kowe bebarengan
          A#m         Fm
  senajan abot kanggo awakmu
    F#                   G#
  durung iso.. nompo awakku..
      F#  G#   C#  -G#   A#m
  kuatno ati.. kuatno rogo
      F#         G#             C#
  semoga cinta datang tak menghilang..
      F#  G#   C#  -G#   A#m
  kuatno ati.. kuatno rogo
      F#         G#              F#  F#m  C#
  semoga cinta datang tak menghilang..
iki awal cerito..
ku ngrasakke tresno
tresno karo konco..

aku mung iso nrimo..
senajan mbok anggep konco
tapi ora popo..

nanging.. siji..
sing tak karepke ning ati
tulung ngerteni rosoku iki..

iki awal cerito..
ku ngrasakke tresno
tresno karo konco..

aku mung iso nrimo..
senajan mbok anggep konco
tapi ora popo..

nanging.. siji..
sing tak karepke ning ati
tulung ngerteni rosoku iki..

Reff :
  urip yo mung sepisan
  karo kowe bebarengan
  senajan abot kanggo awakmu
  durung iso.. nompo awakku..
  kuatno ati.. kuatno rogo
  semoga cinta datang tak menghilang..

Music...

nanging.. siji..
sing tak karepke ning ati
tulung ngerteni rosoku iki..

Reff :
  urip yo mung sepisan
  karo kowe bebarengan
  senajan abot kanggo awakmu
  durung iso.. nompo awakku..
  kuatno ati.. kuatno rogo
  semoga cinta datang tak menghilang..
  kuatno ati.. kuatno rogo
  semoga cinta datang tak menghilang..

Kunci Gitar Lainnya :

Formulir Kontak

Name

Email *

Message *

Enter Artist Name or Song Title