Lirik & Chord Lagu Ketaton - Syahiba feat. ILUX ID | Inschord

Lirik & Chord Lagu Ketaton - Syahiba feat. ILUX ID

Gunakan Tool Controls di bawah ini untuk mengatur ukuran teks, auto scrolling down dan juga transpose chord. Enjoy The Song !!!

Chord Ketaton - Syahiba feat. ILUX ID :

Lirik Ketaton - Syahiba feat. ILUX ID :

Intro : G#m F# E F# G#m 

     G#m                 F#
Ibarate udan.. yo sing biso lali
  E              F#        G#m
Ambi mendung lan sworo petire
     G#m                 F#
Ibarate bumi.. yo sing biso lali
  E          F#              B
Ambi lintang lan langit bengine..

  C#m         G#m
Lilo.. isun lilo..
       D#                       G#m G#
Kadung nyawang riko ambi wong liyo..
  C#m          G#m
Welas.. isun welas..
     E         F#         G#m
Tapi isun kepekso kudu ikhlas..

Reff :
           C#m          F#
   Isun pendem..banyu moto iki
            B              E
   Myakne riko..sing ngerteni
          C#m             D#
   Saktenane..nong njero ati
               G#m   G#
   Sun ketaton perih..

           C#m          F#
   Isun pendem..banyu moto iki
            B              E
   Myakne riko..sing ngerteni
          C#m             D#
   Saktenane..nong njero ati
               G#m
   Sun ketaton perih..

Music : C#m F# B E 
        C#m D# G#m D# 

     G#m                 F#
Ibarate udan.. yo sing biso lali
  E              F#        G#m
Ambi mendung lan sworo petire
     G#m                 F#
Ibarate bumi.. yo sing biso lali
  E          F#              B
Ambi lintang lan langit bengine..

  C#m         G#m
Lilo.. isun lilo..
       D#                       G#m G#
Kadung nyawang riko ambi wong liyo..
  C#m          G#m
Welas.. isun welas..
     E         F#         G#m
Tapi isun kepekso kudu ikhlas..

Reff :
           C#m          F#
   Isun pendem..banyu moto iki
            B              E
   Myakne riko..sing ngerteni
          C#m             D#
   Saktenane..nong njero ati
               G#m   G#
   Sun ketaton perih..

           C#m          F#
   Isun pendem..banyu moto iki
            B              E
   Myakne riko..sing ngerteni
          C#m             D#
   Saktenane..nong njero ati
               G#m
   Sun ketaton perih..

Outro : C#m D# G#m 
        G#m       
Ibarate udan.. yo sing biso lali
Ambi mendung lan sworo petire
Ibarate bumi.. yo sing biso lali
Ambi lintang lan langit bengine..

Lilo.. isun lilo..
Kadung nyawang riko ambi wong liyo..
Welas.. isun welas..
Tapi isun kepekso kudu ikhlas..

Reff :
   Isun pendem..banyu moto iki
   Myakne riko..sing ngerteni
   Saktenane..nong njero ati
   Sun ketaton perih..

   Isun pendem..banyu moto iki
   Myakne riko..sing ngerteni
   Saktenane..nong njero ati
   Sun ketaton perih..

Music...

Ibarate udan.. yo sing biso lali
Ambi mendung lan sworo petire
Ibarate bumi.. yo sing biso lali
Ambi lintang lan langit bengine..

Lilo.. isun lilo..
Kadung nyawang riko ambi wong liyo..
Welas.. isun welas..
Tapi isun kepekso kudu ikhlas..

Reff :
   Isun pendem..banyu moto iki
   Myakne riko..sing ngerteni
   Saktenane..nong njero ati
   Sun ketaton perih..

   Isun pendem..banyu moto iki
   Myakne riko..sing ngerteni
   Saktenane..nong njero ati
   Sun ketaton perih..
Information :
Title : "Ketaton - Syahiba feat. ILUX ID"
Artist : ILUX ID, Syahiba Saufa,
Type : Lirik + Kunci / Chord

This is original chord for all instruments (gitar, bass, keyboard, piano, ukulele dll.)

Kunci Gitar Lainnya :

Formulir Kontak

Name

Email *

Message *

Enter Artist Name or Song Title