Chord Sugeng Dalu - Denny Caknan | Inschord

Chord Sugeng Dalu - Denny Caknan

Gunakan Tool Controls di bawah ini untuk mengatur ukuran teks, auto scrolling down dan juga transpose chord. Enjoy The Song !!!

Chord Sugeng Dalu - Denny Caknan :

Lirik Sugeng Dalu - Denny Caknan :

Intro : G#m C# F# D#m
        G#m C# F# C# 

       F#
Sugeng dalu..
G#m        C#            F#
..Ati sing biyen tau ngelarani
G#m          -A#m   B
..Wis suwe we ra rene
                      C#
We lungo mung masalah sepele
             F#  C#
We golek liyane...

       F#
Tambah loro..
G#m        C#           F#
..Yakin we teko nambahi sengsoro
G#m           -A#m  B
..Ngrusak tatanan ati
            B
Sing wis pingin lali
  C#                    F#    F#7
karo gedhe dhuwure balunganmu..

         G#m              B
Aku wis ora gagas kata luka
          F#                   F#
Wis cukup wingi ra pengen mbaleni
    G#m             B
Mario lehmu dolanan ati
        C#                 C#
Wis wayahe we kapok mblenjani..

Reff :
             B
   Udan tangise ati..
   C#                 A#m
   ..Saiki wes rodo terang
   D#                  B
   ..Masio iseh kadang kelingan
   C#                       F#
   ..Kowe seng tak sayang-sayang..

     F#7          B
   Saiki mung cerito loro..
   C#                          A#m
   ..Mpun kadung mbekas ning dodo
   D#                     B
   ..Perihe ati sing mbok paringi
   C#                       F#     C#
   ..Wis cukup ra bakal tak baleni..

Music : F# B G#m C#
        A#m D# G#m C# F# F#7

         G#m             B
Aku wis ora gagas kata luka
          F#                   F#
Wis cukup wingi ra pengen mbaleni
    G#m             B
Mario lehmu dolanan ati
        C#                 C#
Wis wayahe we kapok mblenjani..

Reff :
             B
   Udan tangise ati..
   C#                  A#m
   ..Saiki wes rodo terang
   D#                   B
   ..Masio iseh kadang kelingan
   C#                        F#
   ..Kowe seng tak sayang-sayang..

     F#7           B
   Saiki mung cerito loro..
   C#                           A#m
   ..Mpun kadung mbekas ning dodo
   D#                      B
   ..Perihe ati sing mbok paringi
   C#                       F#
   ..Wis cukup ra bakal tak baleni..
           B                C#
   Perihe ati sing mbok paringi..
           F#
   Ora tak baleni..

Outro : F#
Sugeng dalu..
Ati sing biyen tau ngelarani
Wis suwe we ra rene
We lungo mung masalah sepele
We golek liyane...

Tambah loro..
Yakin we teko nambahi sengsoro
Ngrusak tatanan ati
Sing wis pingin lali
karo gedhe dhuwure balunganmu..

Aku wis ora gagas kata luka
Wis cukup wingi ra pengen mbaleni
Mario lehmu dolanan ati
Wis wayahe we kapok mblenjani..

Reff :
   Udan tangise ati..
   Saiki wes rodo terang
   Masio iseh kadang kelingan
   Kowe seng tak sayang-sayang..

   Saiki mung cerito loro..
   Mpun kadung mbekas ning dodo
   Perihe ati sing mbok paringi
   Wis cukup ra bakal tak baleni..

Music...

Aku wis ora gagas kata luka
Wis cukup wingi ra pengen mbaleni
Mario lehmu dolanan ati
Wis wayahe we kapok mblenjani..

Reff :
   Udan tangise ati..
   Saiki wes rodo terang
   Masio iseh kadang kelingan
   Kowe seng tak sayang-sayang..

   Saiki mung cerito loro..
   Mpun kadung mbekas ning dodo
   Perihe ati sing mbok paringi
   Wis cukup ra bakal tak baleni..
   Perihe ati sing mbok paringi..
   Ora tak baleni.. 

Kunci Gitar Lainnya :

Formulir Kontak

Name

Email *

Message *

Enter Artist Name or Song Title