Chord Tulisan Ati - Pembangkang Official | Inschord

Ad Unit (Iklan) BIG

Histats

Chord Tulisan Ati - Pembangkang Official

Gunakan Tool Controls di bawah ini untuk mengatur ukuran teks, auto scrolling down dan juga transpose chord. Enjoy The Song !!!

Chord Tulisan Ati - Pembangkang Official :

Lirik Tulisan Ati - Pembangkang Official :

Intro : G C D G C D G D

  G            C
wengi iki.. ku dewe ning kene..
  D                  G
howo.. adem sing nggowo kangen..
    C
tak tulisno lagu..
        D                       G  D
kanggo sliramu sing dadi pilihanku..

   G                 C
lintang bulan.. kang dadi seksiku
   D                G 
seksi bisu.. sing setyo karo awakku
C                  D                G  G7
nunggu sliramu.. teko.. ning sandingku..

Reff :
         C        D
tembang iki.. tak tulis..
                 Bm
mung kanggo sliramu..
                        Em
sing durung ning sandingku..
E          Am                 D
mergo sliramu.. durung iso krungu..
               G     G7
isi ning njero atiku..

          C      D
tresnoku iki.. tulus..
                Bm                 Em
mung kanggo awakmu.. pepujaning atiku ..
E         Am            D             G
mugo sliramu.. biso ketemu.. karo awakku..

Music : C D Bm Em Am D G D

   G                 C
lintang bulan.. kang dadi seksiku
   D                G 
seksi bisu.. sing setyo karo awakku
C                  D                G  G7
nunggu sliramu.. teko.. ning sandingku..

Reff :
         C        D
tembang iki.. tak tulis..
                 Bm
mung kanggo sliramu..
                        Em
sing durung ning sandingku..
E          Am                 D
mergo sliramu.. durung iso krungu..
               G     G7
isi ning njero atiku..

          C      D
tresnoku iki.. tulus..
                Bm                 Em
mung kanggo awakmu.. pepujaning atiku ..
E         Am            D             G
mugo sliramu.. biso ketemu.. karo awakku..

          C      D
kangenku iki.. raono
              Bm       Em     E         Am
sing iso nambani.. kejobo.. ketemu ro kowe..
            D         G
arepo mung ono.. ngimpiku..
           D             C Cm G
tembangku iki.. tulisan ati..
wengi iki.. ku dewe ning kene..
howo.. adem sing nggowo kangen..
tak tulisno lagu..
kanggo sliramu sing dadi pilihanku..

lintang bulan.. kang dadi seksiku
seksi bisu.. sing setyo karo awakku
nunggu sliramu.. teko.. ning sandingku..

Reff :
tembang iki.. tak tulis..
mung kanggo sliramu..
sing durung ning sandingku..
mergo sliramu.. durung iso krungu..
isi ning njero atiku..

tresnoku iki.. tulus..
mung kanggo awakmu.. pepujaning atiku ..
mugo sliramu.. biso ketemu.. karo awakku..

Music...

lintang bulan.. kang dadi seksiku
seksi bisu.. sing setyo karo awakku
nunggu sliramu.. teko.. ning sandingku..

Reff :
tembang iki.. tak tulis..
mung kanggo sliramu..
sing durung ning sandingku..
mergo sliramu.. durung iso krungu..
isi ning njero atiku..

tresnoku iki.. tulus..
mung kanggo awakmu.. pepujaning atiku ..
mugo sliramu.. biso ketemu.. karo awakku..

kangenku iki.. raono
sing iso nambani.. kejobo.. ketemu ro kowe..
arepo mung ono.. ngimpiku..
tembangku iki.. tulisan ati..

Kunci Gitar Lainnya :

Formulir Kontak

Name

Email *

Message *

Enter Artist Name or Song Title