Chord Ngene Banget - Pendhoza | Inschord

Ad Unit (Iklan) BIG

Histats

Chord Ngene Banget - Pendhoza

Gunakan Tool Controls di bawah ini untuk mengatur ukuran teks, auto scrolling down dan juga transpose chord. Enjoy The Song !!!

Chord Ngene Banget - Pendhoza :

Lirik Ngene Banget - Pendhoza :

Intro : A D Bm E

      A
dadi anak wes manut karo wong tuane
            E
nggo ngomah wes mbantu mbantu sak kabehane
         F#m
nanging iseh wae disalah-salahke
        D                E
di cap anak paling ra berguna dewe..

           A
di nggo konco yen susah aku mesti ono
         E
njaluk tulung ro aku kuwi sak bendino
          F#m
mbasan ku sing butuh lha kok podo lungo
      D                E
jane aku salah opo kok podo tego..

    F#m                C#m
aku nganti bingung ndlongop angop
D        A
terheran heran..
     Bm
dadi wong apikan..
                   E
kok malah di sepelekan..

Reff :
                      A
  golek pahala kok ngene banget..
                       C#m
  wong nrimo ko aku di gawe mumet..
               F#m            C#m
  rasane wes kesel dadi wong apikan..
            D
  wes wegah kulakan sabar
          E
  senajan kuwi ujian..

        A
wes kulino mandiri,
prihatin saben bengi
          E
sregep lehku nyelengi,
silih konco ra bali
           F#m
po mungkin iki salahku
sing terlalu nyah nyoh
        E
ra popo tak trimo
pasrahke mawon kalih Gusti Allah

Music : D A Bm E

    F#m                C#m
aku nganti bingung ndlongop angop
D        A
terheran heran..
     Bm
dadi wong apikan..
                   E
kok malah di sepelekan..

Reff :
                      A
  golek pahala kok ngene banget..
                       C#m
  wong nrimo ko aku di gawe mumet..
               F#m            C#m
  rasane wes kesel dadi wong apikan..
            D
  wes wegah kulakan sabar
          E
  senajan kuwi ujian..

                      A
  golek pahala kok ngene banget..
                       C#m
  wong nrimo ko aku di gawe mumet..
               F#m            C#m
  rasane wes kesel dadi wong apikan..
            D
  wes wegah kulakan sabar
          E
  senajan kuwi ujian.. (ente bahlul..)
dadi anak wes manut karo wong tuane
nggo ngomah wes mbantu mbantu sak kabehane
nanging iseh wae disalah-salahke
di cap anak paling ra berguna dewe..

di nggo konco yen susah aku mesti ono
njaluk tulung ro aku kuwi sak bendino
mbasan ku sing butuh lha kok podo lungo
jane aku salah opo kok podo tego..

aku nganti bingung ndlongop angop
terheran heran..
dadi wong apikan..
kok malah di sepelekan..

Reff :
  golek pahala kok ngene banget..
  wong nrimo ko aku di gawe mumet..
  rasane wes kesel dadi wong apikan..
  wes wegah kulakan sabar
  senajan kuwi ujian..

wes kulino mandiri,
prihatin saben bengi
sregep lehku nyelengi,
silih konco ra bali
po mungkin iki salahku
sing terlalu nyah nyoh
ra popo tak trimo
pasrahke mawon kalih Gusti Allah

Music...

aku nganti bingung ndlongop angop
terheran heran..
dadi wong apikan..
kok malah di sepelekan..

Reff :
  golek pahala kok ngene banget..
  wong nrimo ko aku di gawe mumet..
  rasane wes kesel dadi wong apikan..
  wes wegah kulakan sabar
  senajan kuwi ujian..

  golek pahala kok ngene banget..
  wong nrimo ko aku di gawe mumet..
  rasane wes kesel dadi wong apikan..
  wes wegah kulakan sabar
  senajan kuwi ujian.. (ente bahlul..)

Kunci Gitar Lainnya :

Formulir Kontak

Name

Email *

Message *

Enter Artist Name or Song Title