Chord Ngeliyo - Pendhoza | Inschord

Ad Unit (Iklan) BIG

Histats

Chord Ngeliyo - Pendhoza

Gunakan Tool Controls di bawah ini untuk mengatur ukuran teks, auto scrolling down dan juga transpose chord. Enjoy The Song !!!

Chord Ngeliyo - Pendhoza :

Lirik Ngeliyo - Pendhoza :

    A                       E
lorone ati ..bagai tertusuk duri..
               F#m
arep obah dadi males
             D   E
awakku iki lemes..

      A                     E
raiso sambat, aku mencoba kuat..
                     F#m
nanging malah tambah loro
                   D  E
kelingan kowe ngeliyo..

Music : A  E  F#m  D E

       A                        E
nandur kembang malah tukule brambang..
                F#m
gawe mripat iki nangis
              D    E
ati tansah keires-ires..

    A                        E
ora nyongko kowe milih wong liyo
                     F#m
padahal aku sing selalu ono
                   D    E
ra tau nggawe kowe loro..

       D                E
yen pancen ngene balesanmu
    C#m           F#m
aku mung.. iso pasrah..
         D                  E
tak tangisono kuwi wis dadi karepmu..

Reff :
     A                        E
  janji setyo saiki mung dadi cerito..
     D       E                  A
  mergo kowe malah milih wong liyo..
      A                        E
  ora peduli kepiye perasaanku iki..
            D       E               A
  ning ngarepe moto kowe malah ngeliyo..

A
wis kadung tresno aku di gawe loro
      E
opo salahku iki kok kowe ninggal lungo
       F#m
nyesek ning njero ati aku wis cinta mati
        D              E
padahal aku tulus kowe malah nglarani..

A
bab di larani jane aku wis kebal
        E
nanging aku ro kowe kadung terlalu dalam
      F#m
jujur aku ra kuat nglakoni tresno iki
    D                   E
aku kudu ngrasakke sliramu mbagi ati..

Reff :
     A                        E
  janji setyo saiki mung dadi cerito..
     D       E                  A
  mergo kowe malah milih wong liyo..
      A                        E
  ora peduli kepiye perasaanku iki..
            D       E               A
  ning ngarepe moto kowe malah ngeliyo..

  A
bubur kacang ijo di campur ketan ireng
 E
ajur njobo njero mikir kowe dadi cumpleng
  F#m
pilih mangan sego tinimbang mangan roti
        D                 E
ra nyongko kowe tego janjimu mbok blenjani..

A
tresno tenanan malah mbok nggo dolanan
   E
atiku ora gampang nompo iki kahanan
     F#m
kudu ikhlas nglalekke tak kubur dalam-dalam
     D                 E
mugo iki terakhir ngalami kegagalan..

Music : A  E  F#m  D E
        A  E  F#m  D E

       D                E
yen pancen ngene balesanmu
    C#m           F#m
aku mung.. iso pasrah..
         D                  E
tak tangisono kuwi wis dadi karepmu..

Reff :
     A                        E
  janji setyo saiki mung dadi cerito..
     D       E                  A
  mergo kowe malah milih wong liyo..
      A                        E
  ora peduli kepiye perasaanku iki..
            D       E               A
  ning ngarepe moto kowe malah ngeliyo..

     A                        E
  janji setyo saiki mung dadi cerito..
     D       E                  A
  mergo kowe malah milih wong liyo..
      A                        E
  ora peduli kepiye perasaanku iki..
            D       E               A  E A
  ning ngarepe moto kowe malah ngeliyo..
lorone ati ..bagai tertusuk duri..
arep obah dadi males
awakku iki lemes..

raiso sambat, aku mencoba kuat..
nanging malah tambah loro
kelingan kowe ngeliyo..

Music...

nandur kembang malah tukule brambang..
gawe mripat iki nangis
ati tansah keires-ires..

ora nyongko kowe milih wong liyo
padahal aku sing selalu ono
ra tau nggawe kowe loro..

yen pancen ngene balesanmu
aku mung.. iso pasrah..
tak tangisono kuwi wis dadi karepmu..

Reff :
  janji setyo saiki mung dadi cerito..
  mergo kowe malah milih wong liyo..
  ora peduli kepiye perasaanku iki..
  ning ngarepe moto kowe malah ngeliyo..

wis kadung tresno aku di gawe loro
opo salahku iki kok kowe ninggal lungo
nyesek ning njero ati aku wis cinta mati
padahal aku tulus kowe malah nglarani..

bab di larani jane aku wis kebal
nanging aku ro kowe kadung terlalu dalam
jujur aku ra kuat nglakoni tresno iki
aku kudu ngrasakke sliramu mbagi ati..

Reff :
  janji setyo saiki mung dadi cerito..
  mergo kowe malah milih wong liyo..
  ora peduli kepiye perasaanku iki..
  ning ngarepe moto kowe malah ngeliyo..

bubur kacang ijo di campur ketan ireng
ajur njobo njero mikir kowe dadi cumpleng
pilih mangan sego tinimbang mangan roti
ra nyongko kowe tego janjimu mbok blenjani..

tresno tenanan malah mbok nggo dolanan
atiku ora gampang nompo iki kahanan
kudu ikhlas nglalekke tak kubur dalam-dalam
mugo iki terakhir ngalami kegagalan..

Music...

yen pancen ngene balesanmu
aku mung.. iso pasrah..
tak tangisono kuwi wis dadi karepmu..

Reff :
  janji setyo saiki mung dadi cerito..
  mergo kowe malah milih wong liyo..
  ora peduli kepiye perasaanku iki..
  ning ngarepe moto kowe malah ngeliyo..

  janji setyo saiki mung dadi cerito..
  mergo kowe malah milih wong liyo..
  ora peduli kepiye perasaanku iki..
  ning ngarepe moto kowe malah ngeliyo..

Kunci Gitar Lainnya :

Formulir Kontak

Name

Email *

Message *

Enter Artist Name or Song Title