Chord Mulut Sales - Pendhoza | Inschord

Ad Unit (Iklan) BIG

Histats

Chord Mulut Sales - Pendhoza

Gunakan Tool Controls di bawah ini untuk mengatur ukuran teks, auto scrolling down dan juga transpose chord. Enjoy The Song !!!

Chord Mulut Sales - Pendhoza :

Lirik Mulut Sales - Pendhoza :

Intro : B F# E B F#

    B                F#
Dasare mulut sales, omongane luwes
         E
Kau buat aku tertipu
        B
dengan omongan manismu
     E
Aduh sayang (sayang)
       B
seribu sayang (seribu sayang)
        F#          E        B
Manis wajahmu, tapi pahit omonganmu

 B
Uwes dadi korban aku dinggo bancaan
     F#
Pancene kowe tegel tenan
           E
Ra nganggo ati, ra duwe perasaan
          B
Mbok gawe uripku iki soyo berantakan

       E
Semua omonganmu kuwi gombal mukio
       B
Kata manismu terlahir mung gawe aku cidro
          F#               E
Getun tak roso, ra iso tak terimo
         B
Aku tok apusi, atiku loro

Reff :
      B                F#
  Dasare mulut sales, omongane luwes
           E
  Kau buat aku tertipu
          B
  dengan omongan manismu
       E
  Aduh sayang (sayang)
         B
  seribu sayang (seribu sayang)
          F#          E        B
  Manis wajahmu, tapi pahit omonganmu

B
Bodohku iki gampang tok apusi
     F#
Bendino kowe janji wes mesti tok ingkari
       E
Duwe hobi kok ngapusi (senenge le ngumbar janji)
         B
Ra rumungso dienteni malah kowe sing mblenjani

      E
Tak yakinke atiku kowe tulus ro aku
             B
Nanging faktane bedo, kowe ngejak suluyo
          F#                  E
Tego nggandeng pria liyo ning ngarepe moto
        B
Jebul kowe tukang kibul amung gawe ati loro

Music : B  F#  E  B  E  B  F# E B

Reff :
      B                F#
  Dasare mulut sales, omongane luwes
           E
  Kau buat aku tertipu
          B
  dengan omongan manismu
       E
  Aduh sayang (sayang)
         B
  seribu sayang (seribu sayang)
          F#          E        B
  Manis wajahmu, tapi pahit omonganmu

      B                F#
  Dasare mulut sales, omongane luwes
           E
  Kau buat aku tertipu
          B
  dengan omongan manismu
       E
  Aduh sayang (sayang)
         B
  seribu sayang (seribu sayang)
          F#          E        B
  Manis wajahmu, tapi pahit omonganmu
Dasare mulut sales, omongane luwes
Kau buat aku tertipu
dengan omongan manismu
Aduh sayang (sayang)
seribu sayang (seribu sayang)
Manis wajahmu, tapi pahit omonganmu

Uwes dadi korban aku dinggo bancaan
Pancene kowe tegel tenan
Ra nganggo ati, ra duwe perasaan
Mbok gawe uripku iki soyo berantakan

Semua omonganmu kuwi gombal mukio
Kata manismu terlahir mung gawe aku cidro
Getun tak roso, ra iso tak terimo
Aku tok apusi, atiku loro

Reff :
  Dasare mulut sales, omongane luwes
  Kau buat aku tertipu
  dengan omongan manismu
  Aduh sayang (sayang)
  seribu sayang (seribu sayang)
  Manis wajahmu, tapi pahit omonganmu

Bodohku iki gampang tok apusi
Bendino kowe janji wes mesti tok ingkari
Duwe hobi kok ngapusi (senenge le ngumbar janji)
Ra rumungso dienteni malah kowe sing mblenjani

Tak yakinke atiku kowe tulus ro aku
Nanging faktane bedo, kowe ngejak suluyo
Tego nggandeng pria liyo ning ngarepe moto
Jebul kowe tukang kibul amung gawe ati loro

Music...

Reff :
  Dasare mulut sales, omongane luwes
  Kau buat aku tertipu
  dengan omongan manismu
  Aduh sayang (sayang)
  seribu sayang (seribu sayang)
  Manis wajahmu, tapi pahit omonganmu

  Dasare mulut sales, omongane luwes
  Kau buat aku tertipu
  dengan omongan manismu
  Aduh sayang (sayang)
  seribu sayang (seribu sayang)
  Manis wajahmu, tapi pahit omonganmu

Kunci Gitar Lainnya :

Formulir Kontak

Name

Email *

Message *

Enter Artist Name or Song Title