Chord Menyambut Lebaran - Pendhoza | Inschord

Ad Unit (Iklan) BIG

Histats

Chord Menyambut Lebaran - Pendhoza

Gunakan Tool Controls di bawah ini untuk mengatur ukuran teks, auto scrolling down dan juga transpose chord. Enjoy The Song !!!

Chord Menyambut Lebaran - Pendhoza :

Lirik Menyambut Lebaran - Pendhoza :

Intro : A B G#m C#m
        A B E..

E         G#m         C#m
bulan ramadhan uwis teko
        A      B        E
wis kewajibane nindakke poso
     F#m       G#m      C#m
kudu iso nahan hawa lan nafsu
        A            B           E
luwih sabar mboten pareng nesu-nesu..

E        G#m        C#m
ayo podo golek ganjaran
            A     B        E
mangkat tarawih karo tadarusan
    A        B
ojo lali zakate
         G#m     C#m
kuwi wis kewajibane
          A        B          E
sing do lali ayo podo di elingke..

         A           B
tetep kerjo senajane poso
      G#m          C#m
dilereni tumindak olo
       A           B           E  G#
ora kroso sedelo meneh wis riyoyo..

Reff :
  C#m       B         A           E
  alhamdulillah diparingi umur panjang
   A           B              E
  iso kumpul bareng ning dino lebaran
    C#m          B      A         E
  podo nglebur dosa lan salam-salaman
        A          B         E
  yen duwe salah mohon dimaafkan..

        E
wulan poso wis meh bar nganggoni klambi anyar
        B
mangane roti nastar, ketupat opor ayam
        A                B        E     B
kabeh seneng menyambut hari kemenangan..

           E
sungkem ro wong tuane sedulur lan koncone
          B
ro tonggo teparone ben kelebur dosane
            A        B      E
sing mbut gawe ojo lali THR'e..

         A           B
tetep kerjo senajane poso
      G#m          C#m
dilereni tumindak olo
       A           B           E  G#
ora kroso sedelo meneh wis riyoyo..

Reff :
  C#m       B         A           E
  alhamdulillah diparingi umur panjang
   A           B              E
  iso kumpul bareng ning dino lebaran
    C#m          B      A         E
  podo nglebur dosa lan salam-salaman
        A          B         E   G#
  yen duwe salah mohon dimaafkan..

    C#m     B         A           E
  alhamdulillah diparingi umur panjang
   A           B              E
  iso kumpul bareng ning dino lebaran
    C#m          B      A         E
  podo nglebur dosa lan salam-salaman
        A          B         E
  yen duwe salah mohon dimaafkan..
        A          B         E
  yen duwe salah mohon dimaafkan..
bulan ramadhan uwis teko
wis kewajibane nindakke poso
kudu iso nahan hawa lan nafsu
luwih sabar mboten pareng nesu-nesu..

ayo podo golek ganjaran
mangkat tarawih karo tadarusan
ojo lali zakate
kuwi wis kewajibane
sing do lali ayo podo di elingke..

tetep kerjo senajane poso
dilereni tumindak olo
ora kroso sedelo meneh wis riyoyo..

Reff :
  alhamdulillah diparingi umur panjang
  iso kumpul bareng ning dino lebaran
  podo nglebur dosa lan salam-salaman
  yen duwe salah mohon dimaafkan..

wulan poso wis meh bar nganggoni klambi anyar
mangane roti nastar, ketupat opor ayam
kabeh seneng menyambut hari kemenangan..

sungkem ro wong tuane sedulur lan koncone
ro tonggo teparone ben kelebur dosane
sing mbut gawe ojo lali THR'e..

tetep kerjo senajane poso
dilereni tumindak olo
ora kroso sedelo meneh wis riyoyo..

Reff :
  alhamdulillah diparingi umur panjang
  iso kumpul bareng ning dino lebaran
  podo nglebur dosa lan salam-salaman
  yen duwe salah mohon dimaafkan..

  alhamdulillah diparingi umur panjang
  iso kumpul bareng ning dino lebaran
  podo nglebur dosa lan salam-salaman
  yen duwe salah mohon dimaafkan..
  yen duwe salah mohon dimaafkan..

Kunci Gitar Lainnya :

Formulir Kontak

Name

Email *

Message *

Enter Artist Name or Song Title