Chord Demi Gawe Penak (Bojo Galak 2) - Pendhoza | Inschord

Ad Unit (Iklan) BIG

Histats

Chord Demi Gawe Penak (Bojo Galak 2) - Pendhoza

Gunakan Tool Controls di bawah ini untuk mengatur ukuran teks, auto scrolling down dan juga transpose chord. Enjoy The Song !!!

Chord Demi Gawe Penak (Bojo Galak 2) - Pendhoza :

Lirik Demi Gawe Penak (Bojo Galak 2) - Pendhoza :

          Am                   F
Rasah dipikir duwe bojo sing galak
              C                    G
Urip mung sepisan mending digawe penak
             Am                   F
Kudu kuat atine wani nanggung bebane
            C                    G
Kabeh dilakoni yen wes ngene dalane

Music : Am F C G
        Am F C G

     Am                 F
Asem rasane kecut, Gula rasane legi
      C                  G
Kabeh uwes kebacut, Yo kudu dilakoni
       Am                 F
Saking sabare aku ngadepi kelakuanmu
       C                G
Senengane nesu-nesu ro aku ngajak padu

     Am            F
Tetapku sayang aku bertahan
        C
Senajan bojoku galak
     G
tak akan ku tinggalkan

      Am                F
Tetep syukuri wae trimo opo enenge
        C                    G
Mungkin iki dalane kowe sing dadi jodone

Reff :
          Am                   F
Rasah dipikir duwe bojo sing galak
              C                    G
Urip mung sepisan mending digawe penak
             Am                   F
Kudu kuat atine wani nanggung bebane
            C                    G
Kabeh dilakoni yen wes ngene dalane

                 Am     F C G
Atiku wes kadung tresno..
              Am   F C G
Senajan atiku loro..

  Am                F
Jamu godong telo campur beras kencur
       C                      G
Kadang atiku gelo nanging tresnaku ra luntur
   Am                F
Ibarat kowe geni aku dadi banyune
      C                G
Yen kowe muni-muni aku iso ngademke

     Am           F
Kowe mecucu aku tetep ngguyu
      C                 G
Kabeh kekurangamu melengkapi uripku
  Am                     F
Rasah nganggo sambat senajan kuwi berat
     C               G
Demi kowe bojoku yo aku mesti kuat..

Music : Am F C G
        Am F C G
        Am F C G
        Am F C G

Am   F              C
 Ora sah kenceng-kenceng
     G             Am
Urep seng santai wae
    F          C
Ojo nganti sepaneng
           G            Am G
Mending di tinggal karaoke..

Reff :
          Am                   F
Rasah dipikir duwe bojo sing galak
              C                    G
Urip mung sepisan mending digawe penak
             Am                   F
Kudu kuat atine wani nanggung bebane
            C                    G
Kabeh dilakoni yen wes ngene dalane

          Am                   F
Rasah dipikir duwe bojo sing galak
              C                    G
Urip mung sepisan mending digawe penak
             Am                   F
Kudu kuat atine wani nanggung bebane
            C                    G
Kabeh dilakoni yen wes ngene dalane

                 Am     F C G
Atiku wes kadung tresno..
              Am   F C G
Senajan atiku loro..
                 Am     F C G
Atiku wes kadung tresno..
              Am   F C
Senajan atiku loro..
  G      G#m  Am
Nanging ora popo..
Rasah dipikir duwe bojo sing galak
Urip mung sepisan mending digawe penak
Kudu kuat atine wani nanggung bebane
Kabeh dilakoni yen wes ngene dalane

Music...

Asem rasane kecut, Gula rasane legi
Kabeh uwes kebacut, Yo kudu dilakoni
Saking sabare aku ngadepi kelakuanmu
Senengane nesu-nesu ro aku ngajak padu

Tetapku sayang aku bertahan
Senajan bojoku galak
tak akan ku tinggalkan

Tetep syukuri wae trimo opo enenge
Mungkin iki dalane kowe sing dadi jodone

Reff :
Rasah dipikir duwe bojo sing galak
Urip mung sepisan mending digawe penak
Kudu kuat atine wani nanggung bebane
Kabeh dilakoni yen wes ngene dalane

Atiku wes kadung tresno..
Senajan atiku loro..

Jamu godong telo campur beras kencur
Kadang atiku gelo nanging tresnaku ra luntur
Ibarat kowe geni aku dadi banyune
Yen kowe muni-muni aku iso ngademke

Kowe mecucu aku tetep ngguyu
Kabeh kekurangamu melengkapi uripku
Rasah nganggo sambat senajan kuwi berat
Demi kowe bojoku yo aku mesti kuat..

Music...

Ora sah kenceng-kenceng
Urep seng santai wae
Ojo nganti sepaneng
Mending di tinggal karaoke..

Reff :
Rasah dipikir duwe bojo sing galak
Urip mung sepisan mending digawe penak
Kudu kuat atine wani nanggung bebane
Kabeh dilakoni yen wes ngene dalane

Rasah dipikir duwe bojo sing galak
Urip mung sepisan mending digawe penak
Kudu kuat atine wani nanggung bebane
Kabeh dilakoni yen wes ngene dalane

Atiku wes kadung tresno..
Senajan atiku loro..
Atiku wes kadung tresno..
Senajan atiku loro..
Nanging ora popo..

Kunci Gitar Lainnya :

Formulir Kontak

Name

Email *

Message *

Enter Artist Name or Song Title