Chord Suwun Sayang - Fajar x Peje | Inschord

Ad Unit (Iklan) BIG

Histats

Chord Suwun Sayang - Fajar x Peje

Gunakan Tool Controls di bawah ini untuk mengatur ukuran teks, auto scrolling down dan juga transpose chord. Enjoy The Song !!!

Chord Suwun Sayang - Fajar x Peje :

Lirik Suwun Sayang - Fajar x Peje :

Intro : G C G C

G           C
lewat lagu iki..
G            C  -G/B
aku titip rindu..
    Am                        D
kanggo wong sing gelem nompo aku..

G                C
nadyan akeh sing sampurno
     G            C  -G/B
kowe tetep mileh aku..
     Am                    D
mung sopo lan ora sugih bondo..

C    Bm  Am  D    G
 aku sadar.. dudu rojo
C            Bm     Am
 nanging tresnaku raiso diukur
       D
karo gedene donyo

Reff :
  G            C
   mung kowe siji sijine..
       D                G    -D/F#
  sing gelem nompo opo anane..
  Em            Am
   sing gelem terus berjuang
        D                   G
  susah seneng kowe tetep sayang..

  G            C
   mung kowe siji sijine..
       D              G      -D/F#
  sing iso gawe atiku tenang..
  Em       Am
   masio tutupe jaman
      D                   G
  aku tetep matur suwun sayang..

Music : C  Bm  Am D G
        C  Bm  Am  D

C    Bm  Am  D    G
 aku sadar.. dudu rojo
C            Bm     Am
 nanging tresnaku raiso diukur
       D           E
karo gedene donyo..

Reff :
  A            D
   mung kowe siji sijine..
       E                A
  sing gelem nompo opo anane..
  F#m           Bm
   sing gelem terus berjuang
        E                   A
  susah seneng kowe tetep sayang..

  A            D
   mung kowe siji sijine..
       E              A
  sing iso gawe atiku tenang..
  F#m      Bm
   masio tutupe jaman
      E                   A
  aku tetep matur suwun sayang..

      Bm     E              A    D A
  aku tetep.. matur suwun sayang..
lewat lagu iki..
aku titip rindu..
kanggo wong sing gelem nompo aku..

nadyan akeh sing sampurno
kowe tetep mileh aku..
mung sopo lan ora sugih bondo..

aku sadar.. dudu rojo
nanging tresnaku raiso diukur
karo gedene donyo

Reff :
  mung kowe siji sijine..
  sing gelem nompo opo anane..
  sing gelem terus berjuang
  susah seneng kowe tetep sayang..

  mung kowe siji sijine..
  sing iso gawe atiku tenang..
  masio tutupe jaman
  aku tetep matur suwun sayang..

Music...

aku sadar.. dudu rojo
nanging tresnaku raiso diukur
karo gedene donyo..

Reff :
  mung kowe siji sijine..
  sing gelem nompo opo anane..
  sing gelem terus berjuang
  susah seneng kowe tetep sayang..

  mung kowe siji sijine..
  sing iso gawe atiku tenang..
  masio tutupe jaman
  aku tetep matur suwun sayang..

  aku tetep.. matur suwun sayang..

Kunci Gitar Lainnya :

Formulir Kontak

Name

Email *

Message *

Enter Artist Name or Song Title