Chord Spekk Bidadari - Pepeh Sadboy | Inschord

Ad Unit (Iklan) BIG

Histats

Chord Spekk Bidadari - Pepeh Sadboy

Gunakan Tool Controls di bawah ini untuk mengatur ukuran teks, auto scrolling down dan juga transpose chord. Enjoy The Song !!!

Chord Spekk Bidadari - Pepeh Sadboy :

Lirik Spekk Bidadari - Pepeh Sadboy :

Intro : D E C#m F#m
        D  E..

D     E   C#m                 F#m
 percoyo.. gedene rosoku ning awakmu..
Bm              E
 aku sing slalu ono..
             A
bakal selalu ono..

   D                    E
njalok bukti opo bakale tak usahakno..
  C#m                       F#m
nanging ojo njaluk aku nggo ngedoh..
      Bm               E
seko urepmu.. kowe tresnoku..

Reff :
        A       E/G#
  akeh spek bidadari..
            F#m
  panggah kowe sing ning ati..
         D
  tibo tangi tak lakoni..
              E
  nggandeng kowe aku wani..

        A           E/G#
  lehku dolan tak lereni..
           F#m
  kerjo ngoli tak patengi..
           D
  telung segoro tak sebrangi..
            E
  kanggo nduweni..
                 A
  ati sing tak tenani..

Music : Bm         C#m
         huu.. hoooo uuu..
        D       E
         hooo hoo..ooo..
        D E A -E/G# F#m
       oo..
        D  E..

   D                    E
njalok bukti opo bakale tak usahakno..
  C#m                       F#m
nanging ojo njaluk aku nggo ngedoh..
      Bm               E
seko urepmu.. kowe tresnoku..

Reff :
        A       E/G#
  akeh spek bidadari..
            F#m
  panggah kowe sing ning ati..
         D
  tibo tangi tak lakoni..
              E
  nggandeng kowe aku wani..

        A           E/G#
  lehku dolan tak lereni..
           F#m
  kerjo ngoli tak patengi..
           D
  telung segoro tak sebrangi..
            E
  kanggo nduweni..
                  A     E
  ati sing tak tenani.. huu..uu..

        A       E/G#
  akeh spek bidadari..
            F#m
  panggah kowe sing ning ati..
         D
  tibo tangi tak lakoni..
              E
  nggandeng kowe aku wani..

        A           E/G#
  lehku dolan tak lereni..
           F#m
  kerjo ngoli tak patengi..
           D
  telung segoro tak sebrangi..
            E
  kanggo nduweni..
                 A
  ati sing tak tenani..
percoyo.. gedene rosoku ning awakmu..
aku sing slalu ono..
bakal selalu ono..

njalok bukti opo bakale tak usahakno..
nanging ojo njaluk aku nggo ngedoh..
seko urepmu.. kowe tresnoku..

Reff :
  akeh spek bidadari..
  panggah kowe sing ning ati..
  tibo tangi tak lakoni..
  nggandeng kowe aku wani..

  lehku dolan tak lereni..
  kerjo ngoli tak patengi..
  telung segoro tak sebrangi..
  kanggo nduweni..
  ati sing tak tenani..

Music...

njalok bukti opo bakale tak usahakno..
nanging ojo njaluk aku nggo ngedoh..
seko urepmu.. kowe tresnoku..

Reff :
  akeh spek bidadari..
  panggah kowe sing ning ati..
  tibo tangi tak lakoni..
  nggandeng kowe aku wani..

  lehku dolan tak lereni..
  kerjo ngoli tak patengi..
  telung segoro tak sebrangi..
  kanggo nduweni..
  ati sing tak tenani.. huu..uu..

  akeh spek bidadari..
  panggah kowe sing ning ati..
  tibo tangi tak lakoni..
  nggandeng kowe aku wani..

  lehku dolan tak lereni..
  kerjo ngoli tak patengi..
  telung segoro tak sebrangi..
  kanggo nduweni..
  ati sing tak tenani..

Kunci Gitar Lainnya :

Formulir Kontak

Name

Email *

Message *

Enter Artist Name or Song Title