Chord Wis Oleh Ganti - Reva Wijaya | Inschord

Ad Unit (Iklan) BIG

Histats

Chord Wis Oleh Ganti - Reva Wijaya

Gunakan Tool Controls di bawah ini untuk mengatur ukuran teks, auto scrolling down dan juga transpose chord. Enjoy The Song !!!

Chord Wis Oleh Ganti - Reva Wijaya :

Lirik Wis Oleh Ganti - Reva Wijaya :

Fm         Cm
loro sing tau tak roso..
D#             Fm
saiki wis oleh tombo..
Fm         Cm
tatu sing tau jeru ning ati..
D#             Fm
saiki wis oleh ganti..

Music : Fm A#m D# Cm
        Fm A#m D# Cm Fm

 Fm                   C#
mbiyen aku mbok sio sio..
D#                G#
atiku mbok gawe loro..
    C#                 A#m
tresnoku mbok anggep sepele..
  C
tego kowe ninggal golek liyane..

Fm                 C#
tresno atiku wis kadung tresno..
  D#                G#
sayang atiku wis kadung sayang..
  C#                     A#m
nanging amung mergo wong liyo ..
  C                   Fm
tego kowe ninggal aku lungo..

Music : Cm Gm G# A#m Cm Fm
        Cm  Fm
        Cm-Cm A#m-A#m G#-Gm..

Reff :
  Fm         Cm
  loro sing tau tak roso..
  D#             Fm
  saiki wis oleh tombo..
  Fm         Cm
  tatu sing tau jeru ning ati..
  D#             Fm
  saiki wis oleh ganti..

         Fm     Cm
  maturnuwun Gusti..
      C#         G#   A#m          C
  wis maringi ganti.. sing luweh gati..
            Fm    Cm   C#         G#
  loro sing tak roso.. wis oleh tombo..
  A#m       C                   Fm
  wis oleh ganti.. sing luweh tresno..

Music : Cm Gm G# A#m Cm Fm
        Cm  Fm
        Cm-Cm A#m-A#m G#-Gm..

Reff :
  Fm         Cm
  loro sing tau tak roso..
  D#             Fm
  saiki wis oleh tombo..
  Fm         Cm
  tatu sing tau jeru ning ati..
  D#             Fm
  saiki wis oleh ganti..

         Fm     Cm
  maturnuwun Gusti..
      C#         G#   A#m          C
  wis maringi ganti.. sing luweh gati..
            Fm    Cm   C#         G#
  loro sing tak roso.. wis oleh tombo..
  A#m       C                   Fm
  wis oleh ganti.. sing luweh tresno..
loro sing tau tak roso..
saiki wis oleh tombo..
tatu sing tau jeru ning ati..
saiki wis oleh ganti..

Music...

mbiyen aku mbok sio sio..
atiku mbok gawe loro..
tresnoku mbok anggep sepele..
tego kowe ninggal golek liyane..

tresno atiku wis kadung tresno..
sayang atiku wis kadung sayang..
nanging amung mergo wong liyo ..
tego kowe ninggal aku lungo..

Music...

Reff :
  loro sing tau tak roso..
  saiki wis oleh tombo..
  tatu sing tau jeru ning ati..
  saiki wis oleh ganti..

  maturnuwun Gusti..
  wis maringi ganti.. sing luweh gati..
  loro sing tak roso.. wis oleh tombo..
  wis oleh ganti.. sing luweh tresno..

Music...

Reff :
  loro sing tau tak roso..
  saiki wis oleh tombo..
  tatu sing tau jeru ning ati..
  saiki wis oleh ganti..

  maturnuwun Gusti..
  wis maringi ganti.. sing luweh gati..
  loro sing tak roso.. wis oleh tombo..
  wis oleh ganti.. sing luweh tresno..

Kunci Gitar Lainnya :

Formulir Kontak

Name

Email *

Message *

Enter Artist Name or Song Title