Chord Tresno Waranggono - Ria Mustika feat. Brodin | Inschord

Ad Unit (Iklan) BIG

Histats

Chord Tresno Waranggono - Ria Mustika feat. Brodin

Gunakan Tool Controls di bawah ini untuk mengatur ukuran teks, auto scrolling down dan juga transpose chord. Enjoy The Song !!!

Chord Tresno Waranggono - Ria Mustika feat. Brodin :

Lirik Tresno Waranggono - Ria Mustika feat. Brodin :

Intro : C  Am  Dm  G  Dm  C G

  C                        Am
Nelongso roso-rasane tangis jeruning atiku
      F               G
Yen kelingan esem gemuyumu
        Dm                      C            Am
laras sworo gending tresno Gawe kangen ning atiku
       F                 G
Tansah eling aku eruh sliramu

     C                      Am
Aduh Kang mas saktenane aku ngerti atimu
         F                   G
Ning wes pastine aku du jodohmu
         Dm                  C           Am
Pancen roso kari roso kudu lilo nggonmu nrimo
        F                   G
Lilakno aku nyanding prio liyo

     C                       Am
Ra keroso wes sewindu nggonku ora ketemu
        F               G
Kegugah atiku krungu swaramu
         Dm                 C             Am
Aku mung biso dedungo waranggono sing tak tresno
     F                    G
Mugo biso urip tentrem mulyo

    C                           Am
Tak tulis Lakon tresnamu Ing gending katresnanku
       F                      G
Tak tembangne saben kangen sliramu
       Dm                    C             Am
Saktenane aku nangis nanging tresno uwes ginaris
      F                  G
Tak lakoni kanti ikhlas ati

Reff :
    Am                        F
  Wuyungku ngelayung Ngemboro ing awang-awang
          Dm                        G
  Tanpo biso nyanding aku mung biso nyawang
      Am                 F
  Tumetes eluhku mbrebes mili ono pipi
          Dm                    G
  Opo tresno iki pancen ra kudu nduweni

      Em       Am              F          C
  Wes lilakno aku Kang Mas Wes cukup lalekno
      Dm
  Lelakon tresno iki
          G                      C
  Bakal dadi cerito Tresno Waranggono

Music : C  Am  Dm  G  Dm  C G

     C                       Am
Ra keroso wes sewindu nggonku ora ketemu
        F               G
Kegugah atiku krungu swaramu
         Dm                 C             Am
Aku mung biso dedungo waranggono sing tak tresno
     F                    G
Mugo biso urip tentrem mulyo

    C                           Am
Tak tulis Lakon tresnamu Ing gending katresnanku
       F                      G
Tak tembangne saben kangen sliramu
       Dm                    C             Am
Saktenane aku nangis nanging tresno uwes ginaris
      F                  G
Tak lakoni kanti ikhlas ati

Reff :
    Am                        F
  Wuyungku ngelayung Ngemboro ing awang-awang
          Dm                        G
  Tanpo biso nyanding aku mung biso nyawang
      Am                 F
  Tumetes eluhku mbrebes mili ono pipi
          Dm                    G
  Opo tresno iki pancen ra kudu nduweni
  
      Em       Am              F          C
  Wes lilakno aku Kang Mas Wes cukup lalekno
      Dm
  Lelakon tresno iki
          G                      C
  Bakal dadi cerito Tresno Waranggono
Nelongso roso-rasane tangis jeruning atiku
Yen kelingan esem gemuyumu
laras sworo gending tresno Gawe kangen ning atiku
Tansah eling aku eruh sliramu

Aduh Kang mas saktenane aku ngerti atimu
Ning wes pastine aku du jodohmu
Pancen roso kari roso kudu lilo nggonmu nrimo
Lilakno aku nyanding prio liyo

Ra keroso wes sewindu nggonku ora ketemu
Kegugah atiku krungu swaramu
Aku mung biso dedungo waranggono sing tak tresno
Mugo biso urip tentrem mulyo

Tak tulis Lakon tresnamu Ing gending katresnanku
Tak tembangne saben kangen sliramu
Saktenane aku nangis nanging tresno uwes ginaris
Tak lakoni kanti ikhlas ati

Reff :
  Wuyungku ngelayung Ngemboro ing awang-awang
  Tanpo biso nyanding aku mung biso nyawang
  Tumetes eluhku mbrebes mili ono pipi
  Opo tresno iki pancen ra kudu nduweni

  Wes lilakno aku Kang Mas Wes cukup lalekno
  Lelakon tresno iki
  Bakal dadi cerito Tresno Waranggono

Music...

Ra keroso wes sewindu nggonku ora ketemu
Kegugah atiku krungu swaramu
Aku mung biso dedungo waranggono sing tak tresno
Mugo biso urip tentrem mulyo

Tak tulis Lakon tresnamu Ing gending katresnanku
Tak tembangne saben kangen sliramu
Saktenane aku nangis nanging tresno uwes ginaris
Tak lakoni kanti ikhlas ati

Reff :
  Wuyungku ngelayung Ngemboro ing awang-awang
  Tanpo biso nyanding aku mung biso nyawang
  Tumetes eluhku mbrebes mili ono pipi
  Opo tresno iki pancen ra kudu nduweni
  
  Wes lilakno aku Kang Mas Wes cukup lalekno
  Lelakon tresno iki
  Bakal dadi cerito Tresno Waranggono

Kunci Gitar Lainnya :

Formulir Kontak

Name

Email *

Message *

Enter Artist Name or Song Title