Chord Tembang Tresno Pancur7 - Rindy Safira | Inschord

Ad Unit (Iklan) BIG

Histats

Chord Tembang Tresno Pancur7 - Rindy Safira

Gunakan Tool Controls di bawah ini untuk mengatur ukuran teks, auto scrolling down dan juga transpose chord. Enjoy The Song !!!

Chord Tembang Tresno Pancur7 - Rindy Safira :

Lirik Tembang Tresno Pancur7 - Rindy Safira :

Intro : D# F A# F

A#                Dm
 gemercik suarane banyu..
Gm                    Dm
 ngelingke waktu awal ketemu..
   D#               A#    F/A Gm
mbiyen ning kene.. aku ro ko..we..
 Cm                        F
aku sih eling nganti tekan seprene..

A#                    Dm
 semilir angin kang teko..
Gm                   Dm
 melu moro nggowo tembang tresno..
D#                   A#   F/A Gm
seh ra ilang.. teko njero mo..to..
  Cm        F         A#
nalikane ngiket janji setio..

Reff :
      Gm            Dm
  lerenge gunung pandan..
          D#       A#
  nyimpen sewu kenangan..
    Cm       F         A#
  naliko aku ro kowe sesambungan..
           Gm      Dm
  gemercik suarane banyu..
    D#       A#
  dadi saksi bisu..
      Cm         F               A#
  tresnaku tresnamu.. ning pancur7..

Music : D# F A# -F/A Gm
        Cm F A#
        D# F A# -F/A Gm
        Cm F A#

A#                    Dm
 semilir angin kang teko..
Gm                   Dm
 melu moro nggowo tembang tresno..
D#                   A#   F/A Gm
seh ra ilang.. teko njero mo..to..
  Cm        F         A#
nalikane ngiket janji setio..

Reff :
      Gm            Dm
  lerenge gunung pandan..
          D#       A#
  nyimpen sewu kenangan..
    Cm       F         A#
  naliko aku ro kowe sesambungan..
           Gm      Dm
  gemercik suarane banyu..
    D#       A#
  dadi saksi bisu..
      Cm         F               A#
  tresnaku tresnamu.. ning pancur7..

      Gm            Dm
  lerenge gunung pandan..
          D#       A#
  nyimpen sewu kenangan..
    Cm       F         A#
  naliko aku ro kowe sesambungan..
           Gm      Dm
  gemercik suarane banyu..
    D#       A#
  dadi saksi bisu..
      Cm         F               A#
  tresnaku tresnamu.. ning pancur7..
      Cm         F               A#
  tresnaku tresnamu.. ning pancur7..
gemercik suarane banyu..
ngelingke waktu awal ketemu..
mbiyen ning kene.. aku ro ko..we..
aku sih eling nganti tekan seprene..

semilir angin kang teko..
melu moro nggowo tembang tresno..
seh ra ilang.. teko njero mo..to..
nalikane ngiket janji setio..

Reff :
  lerenge gunung pandan..
  nyimpen sewu kenangan..
  naliko aku ro kowe sesambungan..
  gemercik suarane banyu..
  dadi saksi bisu..
  tresnaku tresnamu.. ning pancur7..

Music...

semilir angin kang teko..
melu moro nggowo tembang tresno..
seh ra ilang.. teko njero mo..to..
nalikane ngiket janji setio..

Reff :
  lerenge gunung pandan..
  nyimpen sewu kenangan..
  naliko aku ro kowe sesambungan..
  gemercik suarane banyu..
  dadi saksi bisu..
  tresnaku tresnamu.. ning pancur7..

  lerenge gunung pandan..
  nyimpen sewu kenangan..
  naliko aku ro kowe sesambungan..
  gemercik suarane banyu..
  dadi saksi bisu..
  tresnaku tresnamu.. ning pancur7..
  tresnaku tresnamu.. ning pancur7..

Kunci Gitar Lainnya :

Formulir Kontak

Name

Email *

Message *

Enter Artist Name or Song Title