Chord Tembang Kangen - Reny Ananta | Inschord

Ad Unit (Iklan) BIG

Histats

Chord Tembang Kangen - Reny Ananta

Gunakan Tool Controls di bawah ini untuk mengatur ukuran teks, auto scrolling down dan juga transpose chord. Enjoy The Song !!!

Chord Tembang Kangen - Reny Ananta :

Lirik Tembang Kangen - Reny Ananta :

Intro : Dm  F  Dm  F
        Dm  D#  Dm  Dm

        Dm
wayah wengi udan grimis,
         F
ra uwis-uwis
               Dm
banyu kang tumetes,
                   F
dadi saksi nggonku nangis
                    F
wong sing tak tresnani,
                D#
tego ningglake aku
                    D#
suwung jeroning uripku,
                 F
yen ora ono sliramu

    Dm
sumilire angin tansah
        F
ndudul kalbu
                Dm
roso kang tak empet
               F
agawe loro dodoku
                F
liwat tembang kangen,
                  D#
mugo biso dadi tombo
              D#
tombo kangen iki,
                      Dm
nandang wuyung rino wengi

Music : F  Dm  D# F Dm

  Dm
liwat tembang kangen,
            F
aku titip tresno
              F
Opo pancen sliramu,
            Dm
uwis ora kroso
Dm
liwat tembang kangen,
            F
aku titip sayang
                  F
tresnaku mring sliramu,
          Dm
ora biso ilang

     Dm
opo lali opo pancen
         F
wis ra ngerti
            Dm
sak tenane aku,
                        F
mung tansah setyo ngenteni
             F
ngenteni baline
                 D#
endah manise esemmu
                D#
liwat tembang kangen,
                 Dm
iki wujud katresnanku

Music : Dm  F  Dm  F
        Dm  D#  Dm  Dm

        Dm
wayah wengi udan grimis,
         F
ra uwis-uwis
               Dm
banyu kang tumetes,
                   F
dadi saksi nggonku nangis
                    F
wong sing tak tresnani,
                D#
tego ningglake aku
                    D#
suwung jeroning uripku,
                 F
yen ora ono sliramu

    Dm
sumilire angin tansah
        F
ndudul kalbu
                Dm
roso kang tak empet
               F
agawe loro dodoku
                F
liwat tembang kangen,
                  D#
mugo biso dadi tombo
              D#
tombo kangen iki,
                      Dm
nandang wuyung rino wengi

Music : F  Dm  D# F Dm

  Dm
liwat tembang kangen,
            F
aku titip tresno
              F
Opo pancen sliramu,
            Dm
uwis ora kroso
Dm
liwat tembang kangen,
            F
aku titip sayang
                  F
tresnaku mring sliramu,
          Dm
ora biso ilang

     Dm
opo lali opo pancen
         F
wis ra ngerti
            Dm
sak tenane aku,
                        F
mung tansah setyo ngenteni
             F
ngenteni baline
                 D#
endah manise esemmu
                D#
liwat tembang kangen,
                 Dm
iki wujud katresnanku

Outro : Dm
wayah wengi udan grimis,
ra uwis-uwis
banyu kang tumetes,
dadi saksi nggonku nangis
wong sing tak tresnani,
tego ningglake aku
suwung jeroning uripku,
yen ora ono sliramu

sumilire angin tansah
ndudul kalbu
roso kang tak empet
agawe loro dodoku
liwat tembang kangen,
mugo biso dadi tombo
tombo kangen iki,
nandang wuyung rino wengi

Music...

liwat tembang kangen,
aku titip tresno
Opo pancen sliramu,
uwis ora kroso
liwat tembang kangen,
aku titip sayang
tresnaku mring sliramu,
ora biso ilang

opo lali opo pancen
wis ra ngerti
sak tenane aku,
mung tansah setyo ngenteni
ngenteni baline
endah manise esemmu
liwat tembang kangen,
iki wujud katresnanku

Music...

wayah wengi udan grimis,
ra uwis-uwis
banyu kang tumetes,
dadi saksi nggonku nangis
wong sing tak tresnani,
tego ningglake aku
suwung jeroning uripku,
yen ora ono sliramu

sumilire angin tansah
ndudul kalbu
roso kang tak empet
agawe loro dodoku
liwat tembang kangen,
mugo biso dadi tombo
tombo kangen iki,
nandang wuyung rino wengi

Music...

liwat tembang kangen,
aku titip tresno
Opo pancen sliramu,
uwis ora kroso
liwat tembang kangen,
aku titip sayang
tresnaku mring sliramu,
ora biso ilang

opo lali opo pancen
wis ra ngerti
sak tenane aku,
mung tansah setyo ngenteni
ngenteni baline
endah manise esemmu
liwat tembang kangen,
iki wujud katresnanku

Kunci Gitar Lainnya :

Formulir Kontak

Name

Email *

Message *

Enter Artist Name or Song Title