Chord Tambang Tresno - Rina Amelia feat. Arya Satria | Inschord

Ad Unit (Iklan) BIG

Histats

Chord Tambang Tresno - Rina Amelia feat. Arya Satria

Gunakan Tool Controls di bawah ini untuk mengatur ukuran teks, auto scrolling down dan juga transpose chord. Enjoy The Song !!!

Chord Tambang Tresno - Rina Amelia feat. Arya Satria :

Lirik Tambang Tresno - Rina Amelia feat. Arya Satria :

Intro : Cm Fm A# D#
        Cm Fm G Cm G

  Cm
Padang'e suryo
        Fm
Nanging peteng ning mripat ku
  A#
Sinar'e rembulan
        D#
nambahi susah atiku
    Cm
Tresno sing tak jogo
      Fm
amung kanggo sliramu
  G                     Cm
Nanging nyatane aku mok apusi

Cm 
 Tego tenan kowe marang aku
Fm
 aku ra ngiro
                    A#
tembang tresno sing mbok tembangi
                   D#
ora dadi kasunyatan

Cm
Padang'e suryo
        Fm
Nanging peteng ning mripat ku
A#
Sinar'e rembulan
        D#
nambahi susahe atiku
Cm
Tresno sing tak jogo
      Fm
amung kanggo sliramu
  G                      Cm
Nanging nyatane aku mok apusi

Music : Cm Fm A# D# Cm Fm G Cm

Reff :
     Cm                       A#
  Tembang.. tresno ning lambe mu..
       Gm   Gm      Cm
  Nyatane.. amung semu..
     Cm                 A#
  Janji.. setyo marang aku..
       Gm      Gm       Cm
  Nyatane.. nyusahne atiku..

       Fm                   Fm
  Tego tenan kowe nglarani aku
         Cm                Cm
  Tego tenan kowe ngapusi aku
      Fm                          Fm
  Wis cukup sakmene crito lan laguku
      G               Cm
  Aku pamit lilakno lungaku

Music : Cm Fm G Cm
        Cm Fm G Cm

Reff :
     Cm                    A#
  Tembang tresno ning lambemu..
       Gm   Gm      Cm
  Nyatane.. amung semu..
     Cm                 A#
  Janji.. setyo marang aku..
            Gm      Gm       Cm
  Ning nyatane.. nyusahne atiku..

       Fm                   Fm
  Tego tenan kowe nglarani aku
         Cm                Cm
  Tego tenan kowe ngapusi aku
      Fm                          Fm
  Wis cukup sakmene crito lan laguku
      G               Cm
  Aku pamit lilakno lungaku

        G                Cm
  Aku pamit lilakno lungaku
Padang'e suryo
Nanging peteng ning mripat ku
Sinar'e rembulan
nambahi susah atiku
Tresno sing tak jogo
amung kanggo sliramu
Nanging nyatane aku mok apusi

Tego tenan kowe marang aku
aku ra ngiro
tembang tresno sing mbok tembangi
ora dadi kasunyatan

Padang'e suryo
Nanging peteng ning mripat ku
Sinar'e rembulan
nambahi susahe atiku
Tresno sing tak jogo
amung kanggo sliramu
Nanging nyatane aku mok apusi

Music...

Reff :
  Tembang.. tresno ning lambe mu..
  Nyatane.. amung semu..
  Janji.. setyo marang aku..
  Nyatane.. nyusahne atiku..

  Tego tenan kowe nglarani aku
  Tego tenan kowe ngapusi aku
  Wis cukup sakmene crito lan laguku
  Aku pamit lilakno lungaku

Music...

Reff :
  Tembang tresno ning lambemu..
  Nyatane.. amung semu..
  Janji.. setyo marang aku..
  Ning nyatane.. nyusahne atiku..

  Tego tenan kowe nglarani aku
  Tego tenan kowe ngapusi aku
  Wis cukup sakmene crito lan laguku
  Aku pamit lilakno lungaku

  Aku pamit lilakno lungaku

Kunci Gitar Lainnya :

Formulir Kontak

Name

Email *

Message *

Enter Artist Name or Song Title