Chord Tak Tunggu Setekamu - Rina Dp | Inschord

Chord Tak Tunggu Setekamu - Rina Dp

Gunakan Tool Controls di bawah ini untuk mengatur ukuran teks, auto scrolling down dan juga transpose chord. Enjoy The Song !!!

Chord Tak Tunggu Setekamu - Rina Dp :

Lirik Tak Tunggu Setekamu - Rina Dp :

           F#m      C#m
kulino aku nyanding awakmu
     D         A
saikine kowe malah lungo
   Bm           E        A   G#m C#
orapopo tak tunggu setekamu..

      F#m       C#m
opo kowe ra kelingan..
        D           A
mbien tau ngucap sumpah janji
  Bm        E        A
sehidup semati bebarengan..

Music : D A Bm F#m
        G F#m Em A

D            A
tak ungkapke roso
Bm          F#m
nang njero ati iki
 G             D
opo sing tak roso..
  Em       A
gawe ati gelo..

D          A
aku mung kepengen
  Bm          F#m
kowe ngerti karepanku
  G          D
kowe nuruti aku..
     Em         A   D  C#
kowe ono kanggo awakku..

Reff :
           F#m      C#m
kulino aku nyanding awakmu
     D         A
saikine kowe malah lungo
   Bm           E        A   A C#
orapopo tak tunggu setekamu..

      F#m       C#m
opo kowe ra kelingan..
        D           A
mbien tau ngucap sumpah janji
  Bm        E        A
sehidup semati bebarengan..

Music : Em A
        Dm Am Gm F
        Gm Dm E A..

D            A
tak ungkapke roso
Bm          F#m
nang njero ati iki
 G             D
opo sing tak roso..
    Em       A
nggawe ati gelo..

D          A
aku mung kepengen
  Bm          F#m
kowe ngerti karepanku
  G          D
kowe nuruti aku..
     Em         A   D  C#
kowe ono kanggo awakku..

Reff :
           F#m      C#m
kulino aku nyanding awakmu
     D         A
saikine kowe malah lungo
   Bm           E        A   A C#
orapopo tak tunggu setekamu..

      F#m       C#m
opo kowe ra kelingan..
        D           A
mbien tau ngucap sumpah janji
  Bm        E        A     G#m C#
sehidup semati bebarengan..

     F#m        C#m
kowe kudune ngerti..
       D          A
aku mesti ono kanggo kowe
    Dm         E          F#m B
ora ono wong liyo ning atiku..
    Dm         E          A
ora ono wong liyo ning atiku..
kulino aku nyanding awakmu
saikine kowe malah lungo
orapopo tak tunggu setekamu..

opo kowe ra kelingan..
mbien tau ngucap sumpah janji
sehidup semati bebarengan..

Music...

tak ungkapke roso
nang njero ati iki
opo sing tak roso..
gawe ati gelo..

aku mung kepengen
kowe ngerti karepanku
kowe nuruti aku..
kowe ono kanggo awakku..

Reff :
kulino aku nyanding awakmu
saikine kowe malah lungo
orapopo tak tunggu setekamu..

opo kowe ra kelingan..
mbien tau ngucap sumpah janji
sehidup semati bebarengan..

Music...

tak ungkapke roso
nang njero ati iki
opo sing tak roso..
nggawe ati gelo..

aku mung kepengen
kowe ngerti karepanku
kowe nuruti aku..
kowe ono kanggo awakku..

Reff :
kulino aku nyanding awakmu
saikine kowe malah lungo
orapopo tak tunggu setekamu..

opo kowe ra kelingan..
mbien tau ngucap sumpah janji
sehidup semati bebarengan..

kowe kudune ngerti..
aku mesti ono kanggo kowe
ora ono wong liyo ning atiku..
ora ono wong liyo ning atiku..

Kunci Gitar Lainnya :

Formulir Kontak

Name

Email *

Message *

Enter Artist Name or Song Title