Chord Tak Jogo - REDSOX DPR | Inschord

Chord Tak Jogo - REDSOX DPR

Gunakan Tool Controls di bawah ini untuk mengatur ukuran teks, auto scrolling down dan juga transpose chord. Enjoy The Song !!!

Chord Tak Jogo - REDSOX DPR :

Lirik Tak Jogo - REDSOX DPR :

Intro : E  C#m  A  E B
        E  C#m  A  E B

  E              B
layangmu teko.. atiku loro..
  C#m               A
kowe tak jogo.. ora sedelo..
 E                   B
aku ra nyongko.. kok kowe tego
  C#m                 A
mileh wong liyo.. aku nelongso..

Music : F#m  B  A  B

Reff :
                 E                C#m
  aku wis lilo tenan, aku ora kelangan
                 A                     B
  tresnoku isih ono, tak jogo nganti tuo..
                  E                 C#m
  dalane wis kongene, aku ora nyalahke
                    A               B
  tresnoku dinggo kowe, rabimu ro liyane..
           E
  aku lilo tenan..

        E
ning njobo ono udan
        E
tur kok ono srengenge
    C#m
aku wis njogo tenan
      C#m
tur kowe sak penake
       A
suwe nggonku berjuang
      A
nggo urip karo kowe
     E
tapi ternyata malah
    B                    E
aku seng tok tinggalke dewe..

           E
perih yo perih
          C#m
loro yo loro
               C#m
nanging piye meneh
                    A
uwis takdir sing kuoso..
             A
aku wis cobo nrimo
              B
nrimo sak kabehe
                              F#m
mugo oleh ganti sing luwih mulyo..

             B
sak jane aku wis lilo
    A           B
ngerti kowe wis bahagio..

Reff :
                 E                C#m
  aku wis lilo tenan, aku ora kelangan
                 A                     B
  tresnoku isih ono, tak jogo nganti tuo..
                  E                 C#m
  dalane wis kongene, aku ora nyalahke
                    A               B
  tresnoku dinggo kowe, rabimu ro liyane..

                 E                C#m
  aku wis lilo tenan, aku ora kelangan
                 A                     B
  tresnoku isih ono, tak jogo nganti tuo..
                  E                 C#m
  dalane wis kongene, aku ora nyalahke
                    A               B
  tresnoku dinggo kowe, rabimu ro liyane..

         E     C#m  A  E B
aku lilo tenan..
layangmu teko.. atiku loro..
kowe tak jogo.. ora sedelo..
aku ra nyongko.. kok kowe tego
mileh wong liyo.. aku nelongso..

Music...

Reff :
  aku wis lilo tenan, aku ora kelangan
  tresnoku isih ono, tak jogo nganti tuo..
  dalane wis kongene, aku ora nyalahke
  tresnoku dinggo kowe, rabimu ro liyane..
  aku lilo tenan..

ning njobo ono udan
tur kok ono srengenge
aku wis njogo tenan
tur kowe sak penake
suwe nggonku berjuang
nggo urip karo kowe
tapi ternyata malah
aku seng tok tinggalke dewe..

perih yo perih
loro yo loro
nanging piye meneh
uwis takdir sing kuoso..
aku wis cobo nrimo
nrimo sak kabehe
mugo oleh ganti sing luwih mulyo..

sak jane aku wis lilo
ngerti kowe wis bahagio..

Reff :
  aku wis lilo tenan, aku ora kelangan
  tresnoku isih ono, tak jogo nganti tuo..
  dalane wis kongene, aku ora nyalahke
  tresnoku dinggo kowe, rabimu ro liyane..

  aku wis lilo tenan, aku ora kelangan
  tresnoku isih ono, tak jogo nganti tuo..
  dalane wis kongene, aku ora nyalahke
  tresnoku dinggo kowe, rabimu ro liyane..

aku lilo tenan..

Kunci Gitar Lainnya :

Formulir Kontak

Name

Email *

Message *

Enter Artist Name or Song Title