Chord Sing Di RIndu Wis Due Bojo - Rendy Phurrba | Inschord

Ad Unit (Iklan) BIG

Histats

Chord Sing Di RIndu Wis Due Bojo - Rendy Phurrba

Gunakan Tool Controls di bawah ini untuk mengatur ukuran teks, auto scrolling down dan juga transpose chord. Enjoy The Song !!!

Chord Sing Di RIndu Wis Due Bojo - Rendy Phurrba :

Lirik Sing Di RIndu Wis Due Bojo - Rendy Phurrba :

Intro : F#  D#m  B C#  F#..

        F#
iso ngendang ora iso nyuling
       D#m
iso nyawang ra iso nyanding
          B           F#
nandur jambu tukule mlinjo
           G#m          C#
sing di rindu wis due bojo..

            F#
nyangking ember ngiwo nengen
          D#m
lungguh jejer tak nggo tombo kangen
        B             F#
tuku lombok kurang duite
          G#m        F#
jarene simbok durung jodone..

       F#                 G#m
rasane loro ati nyawang kowe wis rabi
       A#m
kadung tresno.. ora biso nduweni
  B               F#
kowe tak sayang sayang..
G#m
aku ra keduman..

Reff :
           G#m
  nandur pari dipageri boto
             A#m
  kadung tak pacari di rabi wong liyo
       B       C#       F#
  loro atiku.. rasane loro..

            G#m
  godong klopo godonge pari
           A#m
  nganti tuwo aku ra bakal lali
        B        C#        F#
  hanya dirimu.. yang ku sayangi..

Music : F#  D#m  B C#  F#..

        F#
iso ngendang ora iso nyuling
       D#m
iso nyawang ra iso nyanding
          B           F#
nandur jambu tukule mlinjo
           G#m          C#
sing di rindu wis due bojo..

            F#
nyangking ember ngiwo nengen
          D#m
lungguh jejer tak nggo tombo kangen
        B             F#
tuku lombok kurang duite
          G#m        F#
jarene simbok durung jodone..

       F#                 G#m
rasane loro ati nyawang kowe wis rabi
       A#m
kadung tresno.. ora biso nduweni
  B               F#
kowe tak sayang sayang..
G#m
aku ra keduman..

Reff :
           G#m
  nandur pari dipageri boto
             A#m
  kadung tak pacari di rabi wong liyo
       B       C#       F#
  loro atiku.. rasane loro..

            G#m
  godong klopo godonge pari
           A#m
  nganti tuwo aku ra bakal lali
        B        C#        F#
  hanya dirimu.. yang ku sayangi..

           G#m
  nandur pari dipageri boto
             A#m
  kadung tak pacari di rabi wong liyo
       B       C#       F#
  loro atiku.. rasane loro..

            G#m
  godong klopo godonge pari
           A#m
  nganti tuwo aku ra bakal lali
        B        C#        F#
  hanya dirimu.. yang ku sayangi..
        B        C#        F#
  hanya dirimu.. yang ku sayangi..

Outro : F#  D#m  B C#  F#..
iso ngendang ora iso nyuling
iso nyawang ra iso nyanding
nandur jambu tukule mlinjo
sing di rindu wis due bojo..

nyangking ember ngiwo nengen
lungguh jejer tak nggo tombo kangen
tuku lombok kurang duite
jarene simbok durung jodone..

rasane loro ati nyawang kowe wis rabi
kadung tresno.. ora biso nduweni
kowe tak sayang sayang..
aku ra keduman..

Reff :
  nandur pari dipageri boto
  kadung tak pacari di rabi wong liyo
  loro atiku.. rasane loro..

  godong klopo godonge pari
  nganti tuwo aku ra bakal lali
  hanya dirimu.. yang ku sayangi..

Music...

iso ngendang ora iso nyuling
iso nyawang ra iso nyanding
nandur jambu tukule mlinjo
sing di rindu wis due bojo..

nyangking ember ngiwo nengen
lungguh jejer tak nggo tombo kangen
tuku lombok kurang duite
jarene simbok durung jodone..

rasane loro ati nyawang kowe wis rabi
kadung tresno.. ora biso nduweni
kowe tak sayang sayang..
aku ra keduman..

Reff :
  nandur pari dipageri boto
  kadung tak pacari di rabi wong liyo
  loro atiku.. rasane loro..

  godong klopo godonge pari
  nganti tuwo aku ra bakal lali
  hanya dirimu.. yang ku sayangi..

  nandur pari dipageri boto
  kadung tak pacari di rabi wong liyo
  loro atiku.. rasane loro..

  godong klopo godonge pari
  nganti tuwo aku ra bakal lali
  hanya dirimu.. yang ku sayangi..
  hanya dirimu.. yang ku sayangi..

Kunci Gitar Lainnya :

Formulir Kontak

Name

Email *

Message *

Enter Artist Name or Song Title