Chord Sermo Ninggal Cerito - REDSOX DPR | Inschord

Ad Unit (Iklan) BIG

Histats

Chord Sermo Ninggal Cerito - REDSOX DPR

Gunakan Tool Controls di bawah ini untuk mengatur ukuran teks, auto scrolling down dan juga transpose chord. Enjoy The Song !!!

Chord Sermo Ninggal Cerito - REDSOX DPR :

Lirik Sermo Ninggal Cerito - REDSOX DPR :

Intro : Cm F A# A#
        Cm F A# A#

       A#                     D#
pilu rasane yen kelingan sliramu
             Cm             F
wes saking suwene kowe karo aku
              A#
nanging keno opo
                    D#
kowe tego medot tresno
           Cm              F
aku kurang opo nganti kowe lungo..

         A#                     D#
biyen janjimu ra bakal ninggal aku
           Cm
nanging nyatane
                F
janjimu mung palsu
                  A#    F
mung sandiwara cintamu..

A#                 D#
wis cukup ngerti wae ro watakmu
Cm               F
wis ora bakal ngemis ning awakmu
Dm       Gm           Cm
aku duwe ati, duwe harga diri
  F                       A#
lungamu ra bakal tak tangisi..

Reff :
                 D#
  mung kowe sing ngerti
           F
  roso ati iki
            Dm
  aku ora gelem pisah
                 Gm
  nanging aku pasrah
                  Cm
  kowe sing tak sayang
             F
  saiki wis ilang
                      A#   A#7
  kowe mung iso tak sawang..

                D#
  janji tinggal janji
           F
  lilakno awakku
              Dm
  arep piye meneh
                      Gm
  iki pancen wis nasibku
                 Cm
  kudu medot tresno
               F
  di sekseni howo adem
              A#        F
  sing ning waduk sermo..

    A#           F
birune langit ijone cemoro
    Gm            Dm
anyepe banyu jembare sermo
     D#           A#
batinku njerit atiku kesekso
     Cm            F
sliramu di jodohke wong tuo

    A#          F
senajan loro isaku mung nrimo
    Gm              Dm
aku percoyo karma kuwi ono
  D#             A#
howo adem ning waduk sermo
  Cm         F      A#  F
dadi seksi kowe.. cidro..

Reff :
                 D#
  mung kowe sing ngerti
           F
  roso ati iki
            Dm
  aku ora gelem pisah
                 Gm
  nanging aku pasrah
                  Cm
  kowe sing tak sayang
             F
  saiki wis ilang
                      A#     A#7
  kowe mung iso tak sawang.. ho..

                D#
  janji tinggal janji
           F
  lilakno awakku
              Dm
  arep piye meneh
                      Gm
  iki pancen wis nasibku
                 Cm
  kudu medot tresno
               F
  di sekseni howo adem
               A#
  sing ning waduk sermo..
pilu rasane yen kelingan sliramu
wes saking suwene kowe karo aku
nanging keno opo
kowe tego medot tresno
aku kurang opo nganti kowe lungo..

biyen janjimu ra bakal ninggal aku
nanging nyatane
janjimu mung palsu
mung sandiwara cintamu..

wis cukup ngerti wae ro watakmu
wis ora bakal ngemis ning awakmu
aku duwe ati, duwe harga diri
lungamu ra bakal tak tangisi..

Reff :
  mung kowe sing ngerti
  roso ati iki
  aku ora gelem pisah
  nanging aku pasrah
  kowe sing tak sayang
  saiki wis ilang
  kowe mung iso tak sawang..

  janji tinggal janji
  lilakno awakku
  arep piye meneh
  iki pancen wis nasibku
  kudu medot tresno
  di sekseni howo adem
  sing ning waduk sermo..

birune langit ijone cemoro
anyepe banyu jembare sermo
batinku njerit atiku kesekso
sliramu di jodohke wong tuo

senajan loro isaku mung nrimo
aku percoyo karma kuwi ono
howo adem ning waduk sermo
dadi seksi kowe.. cidro..

Reff :
  mung kowe sing ngerti
  roso ati iki
  aku ora gelem pisah
  nanging aku pasrah
  kowe sing tak sayang
  saiki wis ilang
  kowe mung iso tak sawang.. ho..

  janji tinggal janji
  lilakno awakku
  arep piye meneh
  iki pancen wis nasibku
  kudu medot tresno
  di sekseni howo adem
  sing ning waduk sermo..

Kunci Gitar Lainnya :

Formulir Kontak

Name

Email *

Message *

Enter Artist Name or Song Title